- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
ilovedigweed #8983 üzenetére
Nm, így más a helyzet.
Sok seedelest. -
Beni2360
félisten
válasz
ilovedigweed #8981 üzenetére
Nálam az első HDD van kivalasztva több mappa lehetőséggel. Videók, sorozatok. Majd ha eltelt a seedelesri idő és már nen akarom seedelni akkor athehyezem a 2. HDD - re és az nincs állandó uzemmodban. Ez a lehetőség a gépeden lévő Transsmisdionbab az f6 athelyzes menüben csinalom. Éjszaka szoktam mert lefogja az egész tr rendszert. És utana törlöm a tr fájlt és nincs tovább seed és alszik a 2. hdd.
-
Beni2360
félisten
válasz
ilovedigweed #8979 üzenetére
Ha nem fűződő össze akkor két hdd lesz és marad a régi minden. Nekem is pont ez az 5 eves sztorim van. 2+3 TB-l.
Csak ovattossan nem el kapkodni mint én anno. -
Beni2360
félisten
válasz
ilovedigweed #8818 üzenetére
Nekem is ilyen x96 max+ boxom van és HDR10+-ig mindent visz a CE. DE a SMB1-SMB3-ig kell állítani.
Az én LG TV-m a képek és videók-nál simán látja az NSAv325 média szervet nincs fent semmi Mini-dlna.
Csak a saját Twonky Media Server van engedélyezve de az nem játszik szerepet a TV-nél. A h265 codeket is viszi.
Akartam én is telepíteni a Mini-dlna-t de nem tudom.
Az SSH nem az én világom. Ezt is egy fórum társ izzította be anno. -
Beni2360
félisten
válasz
ilovedigweed #8816 üzenetére
Én már 5 éve használom SAMBA-n és a TV is látja a NAS-t. Nekem van szintén 5 éve ZIDOO boxok amiknél hálózaton való lejátszásnál mozifilmeknél 60 perc után alkalmanként megtorpant 1-2 mp a lejátszás. Mivel erre nem találtunk megoldást ajánlották az NFS megosztást. Ne e végett kellett nekem.
Na azóta 1x volt de már csak fél mp megállás és a 2. filmnél már nem jelentkezett. Még teszt állapotban vagyok mivel mozi filmeket csak a hétvégén nézünk.
Az amlogic boxokkal is elérhető volt és van az NFS megosztás mivel minden videó át lett oda pakolva.
Ha megcsinálod a NAS-n a megosztást akkor a KODI-ban kel, hogy tudjon tallózni az NFS megosztásban. -
Beni2360
félisten
válasz
ilovedigweed #8814 üzenetére
Érdekes akkor valami nálad még mindig nem 100.
Itt vannak a letöltések
Remélem most már menni fog az NFS megosztás. -
Ano
senior tag
válasz
ilovedigweed #8811 üzenetére
lehet hogy több böngészőt kellene használnod ... ez egyébként alap dolog szerintem (nekem is van vagy 3 telepítve) mert van amelyiken mennek dolgok és van amelyiken nem mennek ...
-
Beni2360
félisten
válasz
ilovedigweed #8811 üzenetére
A webes ablakban - Alkalmazások-Letöltéske-hozzáad-majd az NFS linkcím bemásolása és letöltés a download mappába. Engedélyezések a képen.
-
Ano
senior tag
válasz
ilovedigweed #8809 üzenetére
Nekem simán letöltötte ...
ha másképp nem, jobbklikk és mentés másként ... legalábbis FireFoxban így simán ment még a céges gépről is ahol eléggé le van korlátozva minden.
-
Ano
senior tag
válasz
ilovedigweed #8804 üzenetére
már nem tudom szerkeszteni a korábbit.
Ezt kell letöltened: NFS_1.1.4_arm_005.zpkg
Simán ha megguglizod, akkor találsz olyan NAS-t (szerintem legalábbis az, de nem bizti) a neten amin fent van (én is onnan szedtem le)
[link]Ha letöltötted akkor a NAS-on az admin - > zy-pkgs mappába bemásolod és újrapróbálod a telepítést
pl a backupplanner-t is innen szedtem le: BackupPlanner_001_arm_013.zpkg
-
Ano
senior tag
válasz
ilovedigweed #8804 üzenetére
azért nem megy mert már nem tudja letölteni a netről.
-
Upo
addikt
válasz
ilovedigweed #6796 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
ilovedigweed #6796 üzenetére
Sajnos ez van, nekem is jó lenne, de valamelyik frissítéssel kivették
-
Anonymus23
veterán
válasz
ilovedigweed #6794 üzenetére
Válaszoltak már neked, nem támogatott, így elvileg nem fog menni.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
ilovedigweed #6784 üzenetére
-
gonorrea
senior tag
válasz
ilovedigweed #6784 üzenetére
mintha már nem támogatnák, de majd megcáfolnak/helyeselnek
-
Tonyk
veterán
válasz
ilovedigweed #2695 üzenetére
routerben , nasban, nason
-
Tonyk
veterán
válasz
ilovedigweed #2693 üzenetére
Router nem írja az adott port sebességét? Óriáskeret ugye nincs engedélyezve? Nas hálókártyáján a led gigabitet jelez?
-
Tonyk
veterán
válasz
ilovedigweed #2691 üzenetére
routered nem véletlen 10/100-as ? halfduplex / fullduplex . Kábel min CAT5?
-
TRob1
veterán
válasz
ilovedigweed #2677 üzenetére
Nálam ugyanez a router, ugyanúgy diginet, ugyanez a nas, pár apróbb és egy nagyobb különbséggel: 2 különböző márkájú 500as hdd, wifi csatlakozás a tv-hez, és simán nézem a fullHD meg a 3D filmeket.
(mondjuk egy-kétszer már én is találkoztam olyannal hogy 3D alatt megakadt 1-2 mp-re)
Lehet hogy a Red-del vannak ilyen gondok? Remélem nem mert én is azokkal szemezgetek mostanság...
-
Tonyk
veterán
válasz
ilovedigweed #2677 üzenetére
Csinálj már egy READ tesztet valami jó nagy fájllal. Majd egy WRITE tesztet is egy másik nagy fájllal!
-
solti
senior tag
válasz
ilovedigweed #2676 üzenetére
Ezt jó olvasni... én is így vagyok vele, de mindenki úgy néz rám mintha a Holdról jöttem volna, hogy minek a kábel minden szobába, ott a wifi is...
-
Tonyk
veterán
válasz
ilovedigweed #2673 üzenetére
"TP-Link wr1043 nd v2-es routerre van kötve a tv is és a nas is"
A TV wifin kapcsolódik? Ha igen, ne csodálkozz. Kábelen használd.
Ez nas 6-8 MB/s letöltés mellett simán kiszolgál még két HD streamet. Szóval nem lehet gond a 1MB/s feltöltés.(#2671) beno52
"Mit lehet tenni a védelem érdekében?"
Az admin jelszó lényegtelen, mert az a nas felületéhez kötődik. A TM admin felületét ha kitetted a netre (9091-es portforward), akkor ne csodálkozz hogy teliraknak mindennel.
2 megoldás van.
- Lejelszavazod a gyári TM felületét. vagy FFP alól telepíted a legfrissebb TM-et, és annak adsz jelszót.
- Megszünteted a 9091-es port forwardolását a routerben. Kívülről nem fogod elérni, de más sem. -
gereedigital
csendes tag
válasz
ilovedigweed #2670 üzenetére
Gigabites a hálózatod? Mert ha nem lehet,hogy kevés az átviteli sebesség
-
Mr Dini
addikt
válasz
ilovedigweed #2629 üzenetére
Segítséget szeretnék kérni, jelenleg ott vagyok elakadva, hogy bár tegnap letöltöttem a transmission-el (telefonról), nem tudtam megosztani sehogy sem a tv-re, hogy a filmet tudjam nézni!
Banana-Pi-nél meg lehetett adni a transmission-ben a torrent letöltési helyét illetve meg lehetett adni a samba-nak, hogy melyik könyvtárat ossza meg.
Szia!
Itt is meg lehet adni a letöltés helyét. Ha tm remote gui-t használsz, akkor sokkal egyszerűbb, de jobbklikk az adott torrentre és ki tudod választani a letöltés helyét. Illetve van hozzá egy inteligensebb gui is.
A TV-d sambán is tud lejátszani? Mert akkor el kéne érned a filmeket az admin/download/Transmission mappából.
Ha meg DLNA-s a TV, akkor add meg a letöltési mappát neki, mint figyelt mappa. Twonky alatt asszem a webes felületen lehet ezt megtenni, minidlna alatt pedig a konfigjában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Társasjáték topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest