- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szilardinho
csendes tag
Az ABL (Automatic Brightness Limiter) világos tartalom esetén korlátozza a fényerőt. Vagyis ha a képernyő egy kis területén van világos tartalom, annak nagy a fényereje. Viszont minél nagyobb területet fed le a világos kép, annál kisebb lesz a fényereje, így lesz a hófehérből világosszürke.
[link]
Számokban kifejezve (LG G1)
Peak 2% Window 846 cd/m²
Peak 10% Window 827 cd/m²
Peak 25% Window 427 cd/m²
Peak 50% Window 281 cd/m²
Peak 100% Window 167 cd/m²Vagyis teljesen fehér képernyő esetén az oled tv fényereje egy belépő szintű lcd tv szintjét sem éri el.
Plazma tv esetén engem nagyon zavart az ABL. OLED tv-n nem vészes, tartalomfüggő, de észre lehet venni. -
Szilardinho
csendes tag
Ha valakit zavar az OLED tv-n az agresszív ABL, nem fogja vigasztalni, hogy cserébe hármat is vehet belőle.
Meg hogy ugyanennyi pénzből kitapétázhatná a falat olcsó kínai/török lcd tévékkel.
A minőséget mindig meg kell fizetni, a prémium termékek meg nem az ár/érték arányról szólnak, különösen a termék életgörbe elején.
Bár ha úgy nézzük, 1 led 1 Ft-ba kerül. -
kchris78
veterán
és ha nem ég be gar alatt? én ebben annyira nem bíznék.. volt macbookom, tükröződés elleni réteg kopás gyári hiba, visszahivás. 3 évre terjedt ki. Akármennyire akartam dörzsöltem oldottam stb.. nem kopott tovább csak amennyi volt (azt nem fogadták el), úgyhogy kopva is volt ki se cserélték. A legtöbb beégéssel ez lenne gondolom hogy oké de ez használatból származó normál beégés nem pedig az ami gyári hibás amire a garancia vonatkozna...
-
mad823
őstag
10 éve mutatta be az LG az első WOLED TV-t, 55"-os volt. Mennyibe került volna akkor - jelenáron - egy 89"-es belőle? Szerintem semmivel sem kevesebbe, mint ez a Samsung, azzal a különbséggel, hogy ha akartak volna se tudtak volna akkor ilyet gyártani. Ergo semmi nem indokolja, hogy ne legyen 10 éven belül megfizethető a microled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest