Új hozzászólás Aktív témák
-
1dude
senior tag
Én nem mondtam, hogy mindenkinél beég. Sőt, ha esti mozizós - sorozatnézős TV -nek, kizelzőnek kellene, a legjobb választás. Én viszont úgy használom a TV -t, hogy reggel 8-kor bekapcsolom valamelyik sportcsatornára vagy ismeretterjeszőre és éjfélig megy. Kötve hiszem, hogy nálam kibirna akár 5 évet is. De ahogy irtad is, nem vagyunk egyformák.
-
1dude
senior tag
Lényegtelen, hogy nálad vagy valaki másnál nem égett be. Attól még letező jelenség. Nálam egy LG Cinema 3D TV az asztalon tört szét a szar anyagminőségtől, majd borult le és tört ketté a panele a szemem láttára. Na ennek pl mennyi volt az esélye? Még annyi se, mint a beégésnek.
keIdor
A többség olyan, hogy még ha be is ég, se fogja beismerni. Jó PH szokás, hogy a rossz üzlet nincs beismerve, főleg ha az drága volt. Én beismerem, oled tv -m nem volt, de nem is lesz. Nincs pénzem drága tesztekre. Nálam egy TV addig megy, amig el nem romlik, és ez lehetőleg ne következzen be 7-8 évnél hamarabb.
-
1dude
senior tag
Ez őt nem fogja vigasztalni, hogy 10 emberből 9 -nek nem égett be, de neki meg pont igen. Én sem vennék oledet, ha csak nem ilyen esti filmnézős kijelzőnek kellene. Egész napos használatara bőven megteszi egy miniled tv is.
Ha meg nem változnak a trendek, előbb utóbb a BD is eltűnik, a 8-10-15mbites streamek minősége meg egy középkategóriás LCD TV minőségi maximumát sem fogják megütni. -
1dude
senior tag
válasz
Felhőtakaró #13 üzenetére
Majd nézünk rajta 5 gigabájtra betömöritett 4k streameket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Béta iOS-t használók topikja
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest