- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Igen navigációra nem igazán ideális az Amoled telefon, de az nem is csinálja azt, amit a TV-kre vonatkozóan írtam, hogy a szoftver halványít a statikus elemeken és tologatja a képet valamely irányba időközönként. Telefonon pixelfrissítő sem fut le tudtommal.
Viszont nekem az autómba ott a 9” kijelző gyárilag, ami LCD, tehát ha kell a navi, úgyis azon megy.
-
-
MPowerPH
félisten
7 eve hasznalok OLED TV-t, monitort meg 1 eve. Nekem meg nem egett be. Ezzel ki is meritetted az OLED hatranyait. Es itt van fekete, meg olyan kepminoseg, amit nem lehet uberelni.
10 eves LCD TV erteke nulla, en pl. kidobtam egy kontenerbe, a masikat meg elajandekoztam. A minosege ugyan olyan volt, mint ujkoraban...ugyan olyan sz@r.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest