- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
1dude
senior tag
Én nem mondtam, hogy mindenkinél beég. Sőt, ha esti mozizós - sorozatnézős TV -nek, kizelzőnek kellene, a legjobb választás. Én viszont úgy használom a TV -t, hogy reggel 8-kor bekapcsolom valamelyik sportcsatornára vagy ismeretterjeszőre és éjfélig megy. Kötve hiszem, hogy nálam kibirna akár 5 évet is. De ahogy irtad is, nem vagyunk egyformák.
-
kchris78
veterán
Ez olyan mint a telefonos beégés. Akkor jön ha nagy fényerőn megy, akkor relative hamarabb be lehet dolgokat égetni (pl waze vagy mediamarkt), alacsony fényerőn tartva lehet a végtelenségig is hajtani. Csak éppen ne kelljen már erre figyelnem egy hosszú külföldi navi alatt nyáron ahol feltolja a vezérlés legalább 1000nitre a fényerőt, vagy TV alatt mert legtöbbet nem is film megy hanem nappal mindenféle egyéb amikor azért kell jobban a fényerő.
Ami még amúgy az OLED nagy hátránya bár nem érint mindenkit (vagy csak nem érzi) az a PWM. Ha nincs PWM akkor nem olyan szépek a színek. Gondolom microled esetében szintén nincs PWM. (bár TV esetén van sokszor a BFI ami szintén vibrál, de finomitták már egy fekete csíkra nekem pl, vezérléstől függ gondolom) -
Chaser
legenda
kb ( :
Ryu Hayabusa
megoldható ez 55"-ban is, csak a felbontás hitvány lesz
nem tudják lentebb vinni a led-ek méretét, ennyi
55"-on nem lenne meg a wqhd felbontás sem - 2560x1440 -
nyilván kicsit égne az arcuk, mert bármelyik sz@ros lcd tud már 4k-t ezen a méreten
és nyilván kb senki nem is venné
így meg a 4k megvan, csak ekkora méret kell hozzá...ami ugyanolyan pocsék ppi-t ad mint a fentebbi mateknál, csak ott nem annyira feltűnő mert messzebbről nézik -
MPowerPH
félisten
Igen.
OLED technologia mar ott tart, hogy otthoni szamitogepekhez szant monitorokat csinalnak. Meg ott sem kiemelt veszelyforras a beeges, ha az ember kicsit odafigyel. TV -nel szvsz en szemely szerint meg nem talalkoztam ilyennel.
Olyat lattam mar, hogy a kijelzo egy nagyobb szelete elhalt. De anyosomek Samsung QLED LCD tv -je is most ment at rozsaszinbe, mert behalt a panel, 3 evesen. -
1dude
senior tag
Ez őt nem fogja vigasztalni, hogy 10 emberből 9 -nek nem égett be, de neki meg pont igen. Én sem vennék oledet, ha csak nem ilyen esti filmnézős kijelzőnek kellene. Egész napos használatara bőven megteszi egy miniled tv is.
Ha meg nem változnak a trendek, előbb utóbb a BD is eltűnik, a 8-10-15mbites streamek minősége meg egy középkategóriás LCD TV minőségi maximumát sem fogják megütni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Rövid videón a Titan Quest II
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest