- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
1dude
senior tag
Lényegtelen, hogy nálad vagy valaki másnál nem égett be. Attól még letező jelenség. Nálam egy LG Cinema 3D TV az asztalon tört szét a szar anyagminőségtől, majd borult le és tört ketté a panele a szemem láttára. Na ennek pl mennyi volt az esélye? Még annyi se, mint a beégésnek.
keIdor
A többség olyan, hogy még ha be is ég, se fogja beismerni. Jó PH szokás, hogy a rossz üzlet nincs beismerve, főleg ha az drága volt. Én beismerem, oled tv -m nem volt, de nem is lesz. Nincs pénzem drága tesztekre. Nálam egy TV addig megy, amig el nem romlik, és ez lehetőleg ne következzen be 7-8 évnél hamarabb.
-
keIdor
titán
Én meg nem egy 80-100 órás játékot kijátszottam már OLED-en, valamelyiknél nagy vörös életcsík volt a UI egy része. Nincs beégés. Különben a szoftvere kicsit halványítja a statikus elemeket és mozgatja a képet is fel-le-jobbra-balra pár pixelnyit időközönként. Meg ott a 4 órás pixelfrissítő és a 2000 órás is.
Többnyire azoknál ég be, akik ezeket kikapcsolják és állandóan egy TV adót néznek ugyanazzal a logóval.
Ettől függetlenül 10 évre én se vennék, de eleve nem tartok meg semmit annyi időre, mert túl gyors a fejlődés, szóval ez a része nem is érint… -
kchris78
veterán
az hogy nem ég be? ezt azzal hajtod amivel akarod... oledet nem vennék monitornak, TVnek se igen, nincs nekem annyim hogy megveszem drágán, hajtom napi X órában showder klub meg hasonló dolgokra is (mert TV, nem mozinéző eszköz), és benne legyen az hogy ezzel tervezetten számolódnak vissza az üzemórák. (plusz az egész bomlik le állásában is mert szerves és a képminőség is degradálódik). Kb 10 éves LED-es 46" TV még mindig ugyanúgy működik mint amikor megvettem, pedig van benne óraszám.
Igazából EZ az érv a mikroled mellett az OLED-del szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest