- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Igen.
OLED technologia mar ott tart, hogy otthoni szamitogepekhez szant monitorokat csinalnak. Meg ott sem kiemelt veszelyforras a beeges, ha az ember kicsit odafigyel. TV -nel szvsz en szemely szerint meg nem talalkoztam ilyennel.
Olyat lattam mar, hogy a kijelzo egy nagyobb szelete elhalt. De anyosomek Samsung QLED LCD tv -je is most ment at rozsaszinbe, mert behalt a panel, 3 evesen. -
MPowerPH
félisten
7 eve hasznalok OLED TV-t, monitort meg 1 eve. Nekem meg nem egett be. Ezzel ki is meritetted az OLED hatranyait. Es itt van fekete, meg olyan kepminoseg, amit nem lehet uberelni.
10 eves LCD TV erteke nulla, en pl. kidobtam egy kontenerbe, a masikat meg elajandekoztam. A minosege ugyan olyan volt, mint ujkoraban...ugyan olyan sz@r.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest