- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
3psilon
aktív tag
Hát ja... ma is megyek fölfelé, sima főúton:
1. SCHWOOM! kb. 10 centire mellettem, olyan hetvennel. Ha előtte hátranézek, mert szabályos vagyok, és ugye olyankor természetes, hogy egy pár centit elmozdul a kormány, most nem lenne bal karom.
2. BEEP-BEEP! kb. fél méterre, kisbusz, olyan nyolcvannal. De miért dudál? Hogy merek az út szélén menni, amikor ő akar gyorshajtani??
Amúgy ha suliba járok bringával (Budafok->Belváros), egész jók a tapasztalataim. Én többet hibázok, vagyok figyelmetlen. Még nem volt balesetem, és egyre óvatosabb vagyok.
Hozzátenném, jelenlegi ismereteim szerint szabálytalan a kocsisor mellett menni, bár mindenki ezt csinálja. A rárántás is az, persze...
Ajánlom: ''Hogyan ne üttessük el magunkat egy autóval?'' [link]
ui.: Kérlek, NE mutass be neki, ha rádhúzza a kormányt. Csak még jobban fogja élvezni. Mondhatni, úgy teljes számára az élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest