- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
3psilon
aktív tag
Hát ja... ma is megyek fölfelé, sima főúton:
1. SCHWOOM! kb. 10 centire mellettem, olyan hetvennel. Ha előtte hátranézek, mert szabályos vagyok, és ugye olyankor természetes, hogy egy pár centit elmozdul a kormány, most nem lenne bal karom.
2. BEEP-BEEP! kb. fél méterre, kisbusz, olyan nyolcvannal. De miért dudál? Hogy merek az út szélén menni, amikor ő akar gyorshajtani??
Amúgy ha suliba járok bringával (Budafok->Belváros), egész jók a tapasztalataim. Én többet hibázok, vagyok figyelmetlen. Még nem volt balesetem, és egyre óvatosabb vagyok.
Hozzátenném, jelenlegi ismereteim szerint szabálytalan a kocsisor mellett menni, bár mindenki ezt csinálja. A rárántás is az, persze...
Ajánlom: ''Hogyan ne üttessük el magunkat egy autóval?'' [link]
ui.: Kérlek, NE mutass be neki, ha rádhúzza a kormányt. Csak még jobban fogja élvezni. Mondhatni, úgy teljes számára az élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Macbook AIR M1 2020
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Keresek: PGA processzor "kiemelőt".
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest