Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-conrad- #162 üzenetére
Hát erre mit mondjak?
A Blizzardnak tényleg az az érdeke, hogy minél többen, minél hosszabb ideig játszanak a WoW-al.
Persze nyílván nem úgy tervezték, hogy nyomorba döntik vele a világot. De az az érdekük, hogy az emberek függővé váljanak tőle legalább annyira, hogy ne akarják abbahagyni, még ha hetente csak néhány órát tolják.
Vagy tévedek? -
moma
őstag
Mondjuk az tényleg érdekes kérdés, hogy ez vagy TV. Azért itt az elég korrekt, hogy lehet pontosan látni mennyit játszik az ember, mert különben lehet sokan még jobban elszállnának, ha nem kéne szembesülni azzal a számmal. Az igazán durva az lenne, ha a TV-nél is lenne egy ugyan ilyen számláló és látná az ember, hogy mekkora részét dobta a kukába azzal is az életének. Szerintem iszonyat durva számok jönnönek ki
-
Neck
veterán
Csak olyanra tudok rászokni, ami leköt. Abban igazad van, hogy elég érdekes típusú ember vagyok, ha egyszer elkezdek valamit, nehezen tudom abbahagyni. Legyen az egy autóverseny körrekordjainak döntögetése, WoW, esetleg könyv, vagy PH fórum olvasgatása, esetleg TVzés. Ha belemerülök, elsüllyed körülöttem a külvilág. Viszont a szenvedélyeimtől mind meg tudtam szabadulni eddig, amire sokan nem képesek
pl dohányzás.
Nálam könnyen jön a rászokás, és könnyen is megy (eddig)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest