Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

válasz I_Am #215 üzenetére

Na pl akkor:
    MOon a férfiak mondjuk sacc kb 40%a dohányos. A tüdőrákos férfiak 80+%a dohányzik.
    Elég egyértertelmű és logikus ebből nekem a következtetés.

És nemkétlem genetikailag kodolt a hajlam, viszont akiben megvan és ezt nemtudjuk jelenleg megmondani ott az első és messze legfontosabb rizikó faktor a dohányzás. Vagy szerinted?

• Dare2Live

félisten

válasz I_Am #191 üzenetére

ee tévedés.
    Tüdőrákos emberek !!!80%!!!a dohányos. A maradék 20% pedig keményen passziv dohányos vagy munkahelyi ártalom....

Azaz ha nincs cigi nincs tüdőrák.

[Szerkesztve]

• Timber

csendes tag

válasz I_Am #187 üzenetére

Te is lass a sorok kozott ^.^

Ha valaki szerinted flamelni jott ide akkor cimezd neki amit irsz. Mivel en is egyike vagyok az ujaknak ezert magamra is vettem a dolgot.

En is kerultem mar bele kiforgatos helyzetekbe es en is altalaban pozitivan kerultem ki ... :D de tovabbra se celom a kotekedes, csak a szimpla velemeny-nyilvanitas.

• Timber

csendes tag

válasz I_Am #186 üzenetére

Ebben nem ertunk egyet :D

Anno mikor FPSeztem (.clan>>code) akkor teny, hogy maximalis odafigyelessel toltam es jellemzo volt a fules fel es 100%ban odateves ha meccs volt. Ha csak bementunk hujulni (tudom ... en akkor is igy irom! :D) akkor fules csak felig fenn stb stb.

WoWozas kozben mas a helyzet. Ventri nalam hangfalon van es nyomom-a-gombot-ha-dumalok van. Ha csak nem epp bossfight alatt tankolok a droodommal :D akkor siman hozzam lehet szolni es meg valaszolok is! Raideles meg nalunk ugy mukodik, hogy bemegyunk, toljuk az instat es kozben oriasi nagyokat rohogunk ventrillon. Ami ki van hangositva, igy baratnom is (aki 57es ... lassan johet velunk! :D) hallhatja azt amirol szo van. De nem tagadom ... volt mar vita abbol, hogy nem ra figyelek hanem a jatekra. De abbol is volt mar vita, hogy O nem ram figyelt hanem meglatott valamit az utcan (asszem egy kutya volt ... csak arra emlekszem, hogy beszeltem hozza O meg nagyon nem figyelt, erre elkezdtem teljesen baromsagokat beszelni, nagyjabol igy: En: '... es akkor az Andrasnak leesett a feje, de ez nem zavart kulonosebben, inkabb elkezdtunk vele labdazni...' Erre O: 'aha' ... na ekkor kezdtem el vele kicsit erelyesebben beszelni :D)

Tudom azt is amirol te beszelsz, hiszen eletem 31 evebol csak az utobbi 9 evben letezett online jatek ellenben az ellenkezo nemmel mar sokkal regebb ota apolom a kapcsolatot :D Szoval volt nem egy olyan parkapcsolatom ahol csak Offline vilag letezett ... megsem erzem ugy, hogy mostanaban kevesebb interakcio lenne koztem es a parom kozott. Amit viszont erzek, hogy tobb embert ismerek meg (es nem csak neten ... offline is!) es ebben pl az egyik legnagyobb szerepe az MMO-knak van. Pl ha anno '98ba nem jatszom egy Dark Ages nevu programmal akkor soha a budos eletben nem jutok ki Belgiumban, hogy ott talalkozzam egy belga es egy holland sraccal, majd 4 napra elmenjunk Franciaorszagba Live RPG-t tolni. Vagy ha nem kezdek WoWozoni akkor nem ismerem meg azokat az embereket akikkel mostanaban el szoktunk jarni ide-oda (most epp egy mozizast tervezunk). Szoval en ugy erzem, hogy az online kozossegeknek igenis van jovoje, egeszen addig amig az emberek nem allnak meg ott, hogy csak online. De ez megintcsak eljut odaig, hogy az emberi tenyezo.

(Ps.: Nem hiszem, hogy meg tudnal serteni ... Online engem eddig 1x hoztak ki a sodrombol, amikor tenyleg full idegesen irtam egy ''elmesz te a jo budos ...'' kezdetu csaladtagjai emlegetos postot ... megjegyzem azota a srac igen jo haverom :D)

• Timber

csendes tag

válasz I_Am #170 üzenetére

Attol, hogy valaki felhaborodik egy irason es ennek hangot ad, vagy csak alapbol elter a velemenye az OP-tol, attol meg nem flamelni jott ide. Nekem ez a nagy kozossegi blogolos oldal otlete pl tetszik (mar garazdalkodtam a foto rovatban is :D) ...

Vagy ide csak az jojjon aki total egyetert az oldal moderatoraival es nem lehet mas velemenye (mert az mar flamenek szamit)?

• Timber

csendes tag

válasz I_Am #167 üzenetére

Felesegem (mar) nincs. Baratnom van (a hazassag csak egy papir ...), lassan 5 eve. Koszoni jol van es akarcsak en, O is nagyon szereti a gyerekeket, O is torodik veluk (tobbet is mint en ... ami ertheto hisz epp GYESen van). Es szinten szokott jatszani ha ugy tartja kedve. Es igen most johet, hogy akkor azert vagyunk meg jol mert O is fuggo stb stb stb. Elmondanam, hogy WoWozas kozben is lehet tarsas eletet elni (pl beszelgetni).

Es mivel gondolom ez is a kerdeskor targya ezert elmondanam, hogy a szexualis eletunk se sinyli meg a wowozast :D :D :D

Egyeb kerdes? Ha nincs akkor nekem lenne: ennek mi koze van barmihez is? :D Vagy az abszolut lehetetlen dolog, hogy valaki napi 3-5 orat jatszik (jelen esetben) a WoW-al, de emellett megallja a helyet a munkahelyen es a csaladjaban is?

• Timber

csendes tag

válasz I_Am #113 üzenetére

Van 2 gyerekem (8 eves illletve 9 honapos), dolgozom es kinaiul tanulok ^.^ Es nem alszom 8 orat. Mielott megkerdezed a munkam: designer @ Stormregion.

WoWba nem loggolok be addig amig a nagyobbik lanyom nem fekudt le aludni illetve kisebbik lanyomat nem furdettem meg. Es fuggetlenul attol, hogy este raid volt es esetleg fennmaradtam hajnali 1-ig reggel en viszem a nagyobbik lanyt az iskolaba. Lehet, hogy nekem is irnom kellene egy olyat, hogy ''Sokat wowozom de megis tudok elni'' vagy valami hasonlo?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés