- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
Van valakinek működő mini-image?
Hiába van eredeti játékom, nem tudok belőle működő image-t csinálni. -
nyusziharcos
tag
valaki nem jönn fel?
-
Mr.C
őstag
Hi all! olyan kérdésem lenne, h mikor elinditom a test drive unlimitedet, new game, karakter kiválasztás majd kocsi és lakás vétel oké... de utána ahogy menék az elsö "küldetésre" megnyomom az entert... belép a verseny menüébe, ott forog körbe a kamera, enter, utána kiirja az idöket h mennyi alatt kéne teljesiteni, majd enter és nem megy tovább... kamera forog és kész... v1.66A... és nemtom h hogyan tovább...5let vkinek?
-
adam993
újonc
Az a kérdésem(tört verzióm van pszt!!) Hogy a crackal eltűnt a multi.Milyen progi kell hozzá hogy játszani lehessen a game-t?(gamespy,ilyesmi)Továbbá tudtok olyan crackot amivel visszajön a multi?
-
Tibiajax
nagyúr
Bármi kérdést ezentúl ide várunk:
-
Sirpi
senior tag
A másik topikban 1 perc után kaptál választ erre a kérdésedre ('Switch status' - persze ehhez kell, hogy olyan kocsid legyen, amilyet a pálya tulajdonosa megenged), ezek után miért kérdezed meg itt is?
(Viszont ha azt látod, hogy már körözgetnek ezerrel, akkor értelemszerűen nem tudsz csatlakozni).
-
Yano22
csendes tag
Sziasztok 1 kicsit megálltam nem tudom hogy lehet a multi versenynél átváltani zöldre a kis lámpát.előre is köszi
-
Sirpi
senior tag
-
goofy86
tag
Olyan kérdésem lenn, hogy hol lehet állítani azt hogy km/h-ban mutassa a sebességet a távot meg km-ben? Már megkezdett játé közben esetleg még lehet? Mert én sehol sem találtam!
-
Fecóóóó
tag
Jó a játék... de aahoz hogy teljesen jo legyen fel kell rakni egy patchet ami +43 autot motort rak még be.. na ugy már megéri
-
mad1
veterán
100fps gx2 on
hehe -
Tibiajax
nagyúr
válasz
galambocsi #218 üzenetére
pontosan. ez mind az online privilégiumai.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
galambocsi #215 üzenetére
van topic is, nézz jobban szét.
[link]
offline (warez)-modban 89%a plafon, ha mindent megcsináltál, és van 20 v 30házad, millio autod és motorod, stbstb..
Online-ban már tovább is mehetsz, a multi-versenyek megnyerésével. De ott is csak 99%-ig.
A többit a topicban lásd.. -
gyuszito
senior tag
Kedves AKTÍV fórumózó emberek!!!
Segítsetek már nekem pls h h lehet multizni nem eredeti TDU-val? -
cousin333
addikt
A játék minden valamire való esemény után automatikusan ment (megnyersz egy versenyt, bemész egy szalonba, kijössz a szalonból...). Ezeket egy saját mappába menti el a dokumentumaid között. A felhívás arra vonatkozott, hogy időnként ''elfelejti'' ezeket a mentéseket (én még nem tapasztaltam ilyet), ezért célszerű biztonsági mentést csinálni a mentésről.
A szállítós küldetéseket csak egyszer teljesítheted, míg a többit (pl. versenyeket) akárhányszor (és mindig megkapod értük a pénznyereményt).
Néha nálam is meg-megakad, szerintem ez a memóriakezeléssel lehet összefüggésben. Vista-n mintha nem lett volna ilyen jelenség, csak XP-n. -
Elmör
őstag
Sziasztok!
A játékkal már a megjelenés után elkezdtem játszani és tetszett, de van 1-2 dolog, ami idegesít: -nem lehet menteni, viszont a remek cikkben azt olvasom, hogy backuppolni. Akkor most van mentés mégis? Máshol is azt olvastam, hogy nincs és ezért úgy kell a feladatokat teljesíteni, hogy annak már nincs visszamentése (egyébként angolul is ezt írja a kocsivisszavitel vagy a szállítós küldetéskor)?
A másik, hogy a volt konfigomon néha akadozott még mediumon is: X2 5600+, 8800GTS 320, 2GB RAM és a hangok többsége csak az egyik hangszórómon szóltak. Most az új rendszerrel kíváncsi leszek, hogy mit megy, mert szerintem az nem normális, hogy 1280X1024-en úgy ment a régin. Bár a 8800GTS 320-as változata a tesztek szerint nem komálja annyira az AA-t, lehet emiatt is a néhai szaggatás.
Mindenkinek élvezetekben gazdag játékot kívánok!
És már nagyon várom az NFSro Street-et!
-
nap
addikt
Nektek sikerult mar felmenni a hegyek tetejere?
-
DOLAR
újonc
HELÓSZTOK!
Segítségre volna szükségem.
Telepítettem a test drive unlimited et és az aktivációs kódot is beírtam de egyiket sem fogadja el. Tudnátok segíteni hogy hogy kell aktiválni?
Előre is köszönöm!
msn címem ha kell: mr.dolar@citromail.hu -
nap
addikt
Tudtatok, hogy ha kocsifuvarozaskor nem csinaltok hibat, akkor kiirja, hogy perfect! es masfelszeres penzt ad?
Ja, es a szigetre hogy lehet atjutni?
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Szia!
A rendőröket úgy kell lerázni, hogy a lehető leggyorsabban mész, anélkül, hogy ütköznél valakivel. Én általában 200 körüli tempót tartok, ott kezelhetők az autók és a rendőrök sem bírják az iramot. Egyenesben meg ami a csövön kifér.
A TVR Tuscan C kategóriás, az Audi TT pedig E, vagy F, nem emlékszem.
Az online játékról nem tudok nyilatkozni, kérdezd a játék topikjában. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
cousin333 #194 üzenetére
''Gyakorlatilag minimális. Ha lehúzódsz a fűbe, akkor sem csökken az üldözés mértéke. Másfél pajzs, vagy affölött már inkább hamar meg kell adni magad (szerintem), úgy kevesebbet kell fizetni. Később már elég nagy büntiket adnak, de hamar meg is lehet keresni.''
Igen, de mondjuk kocsifuvarozás közben megadni magam nem túl jó dolog, inkább menekülök árkon-bokron. Szó szerint.
''Igen, ez ismerős helyzet... A válasz: valami ütősebb verdával (A-C osztály) próbálkozz, addig hagyd őket. Egy kis tuning is mehet''
A kategorizálást sem értem. A TVR Tuscan F kategóriás, pedig 308 a végsebessége és úgy gyorsul meg kanyarodik, hogy a C-s Audi TT a nyomába sem érhet.
''Nagyrészt öncélú, de pontokat (amivel szintet léphetsz) különféle eredmények után kapsz. Ez lehet ''vezess le 3000 mérföldet'', ''legyen 3 különböző Ferrarid'', de van olyan is, hogy bizonyos számú és márkájú ruhával kell rendelkezned. Ezeket a feltételeket meg tudod nézni a lakásban.''
Ahha. Hát akkor veszek még egy rövidgatyát is.
''Néha működik . Index szerintem nincs, vagy csak én nem találtam meg. (De pl. W-vel le tudod húzni az ablakot )''
Ablaklehúzót megtaláltam, annak sok értelme van.
Online tolja valaki? Kéne néhány hint, hogy miért egyedül kolbászolok a szigeten. -
koob
senior tag
LAN, multi, online mód van?
-
cousin333
addikt
''ha már a sziget összes rendőrét magamra haragítottam, és mindenhol barikádot emeltek, akkor van még bármi esélyem?''
Gyakorlatilag minimális. Ha lehúzódsz a fűbe, akkor sem csökken az üldözés mértéke. Másfél pajzs, vagy affölött már inkább hamar meg kell adni magad (szerintem), úgy kevesebbet kell fizetni. Később már elég nagy büntiket adnak, de hamar meg is lehet keresni.
''Mi a pudváért szopatnak meg a stopposok olyan utakkal és időkkel, amit lehetetlen teljesíteni egy rookie szintű verdával?''
Igen, ez ismerős helyzet... A válasz: valami ütősebb verdával (A-C osztály) próbálkozz, addig hagyd őket. Egy kis tuning is mehet
''Jó az valamire, ha veszek magamnak kafa sárga polót és trendi napszemcsit, vagy csak öncélú barbiezás?''
Nagyrészt öncélú, de pontokat (amivel szintet léphetsz) különféle eredmények után kapsz. Ez lehet ''vezess le 3000 mérföldet'', ''legyen 3 különböző Ferrarid'', de van olyan is, hogy bizonyos számú és márkájú ruhával kell rendelkezned. Ezeket a feltételeket meg tudod nézni a lakásban.
''Duda minek van? Nyomom, mint süket a csengőt, de az AI olyan lazán vált sávot, hogy öröm nézni, amikor 220-szal megérkezek mögé akkor még ő dudál vissza.''
Néha működik. Index szerintem nincs, vagy csak én nem találtam meg. (De pl. W-vel le tudod húzni az ablakot
)
''Csak éjjel tudok vele játszani, mert ha árnyékos az út, akkor rohadtul nem látni semmit.''
Video beállításoknál állíts a fényességen. Húzd le a rolót. -
Bog
HÁZIGAZDA
Na. Beszereztem, kormány is van. Állat.
Kérdéseim:
ha már a sziget összes rendőrét magamra haragítottam, és mindenhol barikádot emeltek, akkor van még bármi esélyem? Múltkor negyedórát fogócskáztunk, mire elkaptak, de ha az erdőn és sziklákon ugratva vágtam le az utat, akkor sem bírtam őket lerázni.
Mi a pudváért szopatnak meg a stopposok olyan utakkal és időkkel, amit lehetetlen teljesíteni egy rookie szintű verdával? Kiteszem a szívem, komolyan, aztán beugat és kiszáll.
Jó az valamire, ha veszek magamnak kafa sárga polót és trendi napszemcsit, vagy csak öncélú barbiezás?
Játszik valaki online? Én elvileg igen, de egyrészt 10 percenként az arcomba tol egy üzenetet, hogy épp unavaiable a szerver (aztán avaiable megint), de egy büdös lélekkel nem találkoztam még a szigeten csoffadt helyi lakosokon kívül.
Mi alapján lesz borús, meg esti, aztán napfényes az idő?
Van lámpa ezeken a verdákon? Minden szembejövőnek ég, nekem miért nem?
Duda minek van? Nyomom, mint süket a csengőt, de az AI olyan lazán vált sávot, hogy öröm nézni, amikor 220-szal megérkezek mögé akkor még ő dudál vissza.
Inexelni is akarok, az tök faszán nézhetne ki.
Csak éjjel tudok vele játszani, mert ha árnyékos az út, akkor rohadtul nem látni semmit. A fekete Audi TT után most hófehár TVR-t vettem, hogy legalább magamat lássam. -
nap
addikt
Ha nem lett volna meg: [link]
Eredeti terkep, az atari oldalarol, nem gyurott, szkennelt kokanyolt vacak.
Ja igen, zippelve van, de gondolom ez nem okoz tul nagy problemat.
[Szerkesztve] -
xeo98
csendes tag
off bocs... :
Sztem egy F1-es autóból simán ki lehet hozni a 400-at, hiszen úgy mennek 300 fölött, hogy hatalmas leszorítóerő hat rájuk. Nemtom hol olvastam, hogy akár már 200km/h-nál képesek lennének a plafonon menni, mert a leszorítóerő felragasztaná őket. Megfelelő beállításokkal az a ~800le azt a ~650kg-ot lazán feltolná 400-ra...
mégegyszer bocs az offért... -
cousin333
addikt
A játék első szakaszát az öcsémmel egy 3000+-os Sempronon (s754) játszottuk, AGP-s 9550-el (alapon) és 512MB RAM-al. Nem volt az igazi
(640x480, low, szűrők és HDR természetesen OFF). Most némi tuning és dupla RAM után már elfogadhatóan megy a fenti beállításokkal.
Saját gépemen: 1024 x 768, medium (szűrők, HDR OFF).
Pár tipp:
B gomb visszatesz a pályára, ha elég lassan mész (azaz szinte állsz)
H dudál
Z-vel lehet zoomolni a bal alsó áttekintő térképen. -
nemma
addikt
Nekem most elfelejtette, hogy jártam az összes autószalonban, pedig ugye az oldja fel, hogy motort is vehessek. Valakinél hasonló jelenség? Van valami pecs?
-
Detox!
senior tag
válasz
venember83 #186 üzenetére
Hát az én proccom az mindig 9*270en szaladgál, szal nemigazi 3800+ csak egy ''megyaztovábbisháromk+'' Venice szintén E6. TDU-n kívül csodákat még a STALKER-el tesz a procc húzócska
A gépednek szvsz 1280-ban is vinnie kellene, esetleg a memó lenne egy kicsit kevéske de a vidkari sztem aztis megoldaná izomból
Lényeg a lényeg: bódottá van -
venember83
nagyúr
Nekem a +400MHz tett csodat, most mar minden megy gyonyoruen, nem akad.
Igazan adhatnanak vmi patchet a jatekhoz, mikor meg 2GHz-en ment a procim (talan 1 oraja), akkor sokszor volt, h 2x kellett elinditsam a jatekot, h masodjara menjen rendesen, akadas nelkul, normalis fps-ekkel, pedig 1024hez azert szvsz nem keves a gepem... -
Detox!
senior tag
noshát énnemtom mi volt a baja de 2óra FEAR Combat úgy látszik helyrerakta
Most 1024*768-ban high-on viszi 2*AA mellett ~30fpsel, hdr nélkül term. de az úgysem bejövős
És a legjobb hogy az a 30fps az esetek 99,9%ban megvan vagyis nem akad be fontos szitukban.
A fentiek free room üzemmódban érvényesek -
Detox!
senior tag
válasz
(Kolombusz) #182 üzenetére
megvolt minden, a win is csak 1hónapos és nincs tele minden szarral
7600GTkel mások vígan nyomják énmeg még 800 600ban sem tudok
-
HunBeowulf
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #180 üzenetére
Köszi
akkor még 28ezer forint pluszba...
honnan fogok én ennyi pénzt szedni??? wáá... de menni fog!
-
Detox!
senior tag
Lehet az hogy egy 3800+ A64el+2GB rammal+7900GS-el eddif 1024ben fullon ment 4*aa-val, most pedig egy 3800+ A64-el+1,5GB rammal+6800GS-el még 800*600-ban is akad szűrők meg HDR nélkül??!!
Van valami tipp mivel lehet normális futásra bírni hw csere nélkül? -
(Kolombusz)
veterán
válasz
HunBeowulf #179 üzenetére
Hát nem ártana.
Akár 2 giga sem. -
HunBeowulf
csendes tag
Ooops, elfelejtettem megkérdezni: a 8600GTS mellé tervezzek egy kis RAM-pótlást is??? Vagy azért így is menni fog?
-
HunBeowulf
csendes tag
Üdv! Nekem ugyanilyen jelenség volt megfigyelhető a Boiling Point: Road to Hell játéknál is... Meg mostanában a Rome: Total war nevűnél is. Tervezem egy új videókártya (Inno3D 8600GTS 256Mb)beszerzését, és az XP újratelepítését is, hátha megoldja a problémát. És persze hogy tudjam játszani a TDU-val
Javaslom hogy javítsd az XP-d.
-
leyo76
senior tag
Sziasztok!
TDU játék közben gyakran előfordul hogy ujraindítja a gépet. Teljesen önkényesen, gondol egyet és újraindít. Nincs semmi előjele, se szabálya, teljesen kiszámíthatatlanul teszi ezt.
- mielőtt bárki megkérdezné, friss xp, friss driver mindent csekkoltam...
1gb ram, P4 3,2, msi 7800GS vga, Chieftec 450w táp, WD SATA2 vinyó...
Szóval ha valakinek van valami ötlete, hogy mitöl teszi ezt, azt nagyon megköszönném! -
Neck
veterán
Jó írás, az egyik kedvenc játékomról.
Nekem egyetlen bajom volt vele... Hogy végigjátszottam. Lehetett volna még kétszer ennyi verseny
Mindenesetre mindenkinek csak ajánlani tudom, hosszú idő óta ez az autós játék kötött le messze a legjobban.
Mellesleg a hanghibák csak Vista alatt jönnek elő, nálam XP alatt semmi bajom nem volt vele, a mentéseket se szúrta el sose. -
nemma
addikt
Helló!
Megszereztem a játékot végre, viszont az a baj, hogy 90/100 mph körül nagyon belassul, beszaggat, szóval elég vacak
Egy asus k8n4 dekuxe-on van egy 2600+os amd sempron procim és egy 6600os gforce.
Vajon a proci gyenge nagyon, a vga-nak bírnia kéne nem?
Köszi előre is -
Nuvas
újonc
Sziasztok
Letöltöttem a játékot (nem eredetit) és a problémán a következő: bejön az ataris intro meg még 1-2 és teljes fekete képernyő, vagy hogy le tudom lőni ctrl+alt+del-el, de akad hog lefagy a windows is.
Crack-t felülírtam, ige mappa a helyét (bmk könyvtár) és a gépen is elég erős hozzá.
És az a gáz, hogy egyszer már elindult, mentem is versenyen, de többszőr nem jön be a menü sem, pedig újra raktam az egészet...
Köszi -
Loo69
csendes tag
Hali!
Mindenkinek Ajánlom, Kegyetlen szép a játék!!!!
Igazából kormánnyal lenne a legfrankóbb, csak még nem jött meg.
Annyi, hogy valaki tudna nekem egy linket a végigjátszásról?
meg hogy hol vannak a tunning kit-es boltok, hol lehet autót vásárolni, ruhát meg ilyenek...
Köszi -
stangli
senior tag
lehet itt az idő, hogy kipróbáljam
-
kiborg
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #105 üzenetére
Hali!
Na túl lettem egy VGA driver frissítésen, fent van alegújabb ATI driver.
Semmi változás. úgyanúgy kb 10-20 FPS.
1024x768-ban szeretnék játszani, mert eddig azért itt minden elfutogatott.
nForce2-höz meg már nemigen adnak ki új drivert.
Kiborg
Egyéb javaslat, hogy élvezhető legyen.
mod:bénaság
[Szerkesztve] -
R.Attila
tag
Felraktam elindítottam a karrierem,ám de amikor oda érek az első versenyponthoz és elfogadom single playerbe a versenyt semmit se csinál csak forog körbe a kép az aszfalt felett és az égatta világon semmi se történik!
.Valaki tud segíteni?
-
masterful87
senior tag
Kipróbáltam, hogy megy az én ''erőművemen''...
Hiába a 800x600-as felbontás és a Low részletesség, még így is húzott, szaggatott.
(De annyira azért ment, hogy láthassam brutálisan szép a grafikája... NFS példát vehetne róluk!!!)
Nincs mit tenni, ez már ténlyleg gépfrissítésért kiált -
pisti
őstag
Énis ilyesmi kártyával toltam és személyes tapasztalatom, hogy az egyébként kb. 30 fps-t tartani képes erősen tuningolt 7600GSTm(~700MHz-en járó mag), a HDRt bekapcsolva, kb. felannyi fps-t produkált! És ezeket a számokat nem hasraütés szerűen mondom, hanem FRAPSsal követtem figyelemmel az fps szám alakulását.
-
törölt tag
válasz
ez_meg_emaz #157 üzenetére
én kipróbáltam, és tényleg olyan mintha éjszaka vezetnék!!!
-
nemma
addikt
Tudom, hogy nem szép ilyet kérdezni, de mégis honnan szerezzem meg ezt a játékot? 7gigát DCről durva lenne
-
Ryuk
csendes tag
-
norbiphu
őstag
[link]
nem lenne jobb egy helyen gyülekezni?
akinek eredetije van és online játszik, az a fentebb linkelt topikba írja be a playernevét is
üdv -
válasz
ez_meg_emaz #147 üzenetére
Kapcsold ki a monitort játék közben, megtudod.
-
Mégis mit várál egy X550-től? Az a kártya már nagyon elavult, de még a maga idejében is a low-end szegmensbe szánták.
Szerezz be egy X1650XT-t vagy X1950GT-t, és mindjárt más lesz a leányzó fekvése. Megjegyezném, hogy az általam említett 2 kártya sem csúcskártya, lassan átcsúsznak az alsó szegmensbe. -
ez_meg_emaz
őstag
Hali. Kerestem a zene szora de nem látom hogy le lenne irva hogy hogy kell betenni sajátot.
A másik hogy vki probálta azt a mod-ot amivel lesz éjszaka is? Csak kiv lennék mennyire zavaro hogy nincs világitás? -
Ryuk
csendes tag
Én láttam állatjól futni egy gépen (asszem 1024*768 volt a felbontás; HDR ON; full graf):
P4 3GB; Galaxy GeForce 7600 GS; 1GB RAM -
törölt tag
FLAME WARNING!
Szóval kipróbáltam. X2 4400+ @ 2640MHz, 7900GT @ 550/800. Audigy 2 ZS. Namost a dolog úgy indul, hogy a menüig még van hang, az intrók szépen zenélnek, de onnantól egy kumma hang nincs, se menüben, se a kocsiban, se sehol, végigrágtam az összes beállítási lehetőséget, nincs és kész.
A dolog ott folytatódik, hogy 1680*1050-ben játszom, akár 4xFSAA-t is kapcsolhatok, szépen megy, de akármilyen felbontáson és FSAA mellett HDR-t kapcsolok, diavetítés lesz.
Az irányítása számomra borzalmas, vagy 150-200ms-t késik minden lenyomott billentyű. Ez pont elég ahhoz, hogy ne lehessen erőcsúsztatást finoman korrigálni.
Szóval egy kalap kaki, és nagyon fáj, mert a hangulata nagyon megfogott, AKAROK vele játszani, amit nagyon régen nem tapasztaltam. Hogy a digitális konzolon folyton azt látom, hogy a váltó P-ben van, holott 200-at megyek, és hasonlók? Kit érdekel.
Szóval tessék csiszolni az irányításon, legyen hang, és király játék, 10/10! De addig kegyetlen 0/10. -
Vicoo
senior tag
Hát én nagyon szomorú lettem...
azt gondoltam hogy nem fog 100 FPS felett szárnyalni a játék de hogy ennyire szar a gépem...10FPS medium qualityn...Új gép kell.
-
V.Stryker
nagyúr
Jó az írás, bár én egy kicsit mosolyogtam a természetességen, hogy még egy olyan gépen is mind a tied fullon megy...azon mehet is.
És az enyémen
-
Ryuk
csendes tag
elég sok gondom van ezzel a játékkal...
most jó a hang (nincs korlátozva a hardver), de a kép katasztrófa.
az biztos h a gépem hibája, mert már elég elavult, és totál játszhatatlan a game.
kb 10 perc jó működés után előjönnek a képhibák. ezek végülis téves számítások (mindenféle ''extra vonalak'', eltűnő textúrák) amiket gondolom a vga csinál, de miért csak egy idő után jönnek elő? nem inkább a rammal lehet baj? ötlet?
A csodagép: Celeron 2,4G; MSI 6600 Diamond 128; 2 db 256 2700, 1db 512 kingmax 3200 ram; (pár vinyó); ja és ezer éves abit alaplap (sr7-8x)
habár nekem ez egy globális probléma, nem csak ennél a játéknál. igaz, régebben egyáltalán nem volt ilyen, csak az új gaméknél. (no de a nyáron eljő a megváltó!)
-
Stiky
senior tag
Azért nem csak a Veyron tud ''csodákat'' >> Köenigsegg CCX 395+ km/h [link]
Akárki megveheti (~140 milla, a Veyron 300 fölött), utcai autó...
Ez a svéd csirkefarmos bácsi tud valamit
Majd 400km/h - 4,7-es V8-assal... ez már szerintem eleve meg van babrálva meg tuningolva, de kitudja... lehet hogy többre is képes
Az Enzo a maga 6L -es V12esével ''csak'' 362km/h-ra képes - szal attól mert ferrari nem biztos, hogy a legjobb (a LE-t, gyorsulást, meg a nyomatékot nemfigyelve)
Saleen S7 7L -es V8 : 400km/h
(Ezek az értékek a valós életből vannak!!)
Szóval a játékban elért eredményeknek van realitás alapja
Találtam leírást hogy mit mivel lehet feloldani
Kis angoltudás nem ártEgészségetekre!! [link]
Jah valaki nemtudja mikor és hol lesz elérhető a Ferrari 250 GTO ??(ez a ferrari virít kolombusz cikkjének a végén)
[Szerkesztve] -
Petek
tag
válasz
(Kolombusz) #122 üzenetére
Azért ahhoz hogy 440-el tudjál menni szélárnyékban kell hogy menjen előtted vki a szélben legalább 440-el...
Egyébként ahogy azt már korábban írtam, nekem tetszik a játék, és elfogadom hogy nem lehet tökéletese, sőt... -
pisti
őstag
A vonatos részhez egy kis kiigazítás:
[link]
Van ott egy link a videó riportra, javaslom a megnézését. Mindenesetre elhangzik benne, hogy a mágnesvonat mindössze 6 km/h-val tart magasabb sebesség rekordot. Szóval vonatoknál a légellenállás amit le kell győzni, nem pedig a sínek súrlódása.
Az egyébként az az állítás sem állja meg a helyét, hogy ''a gumi mint futófelület'' lenne ami gátolná a nagyobb sebesség elérését, autóknál is a légellenállás ami igazán nagy ellenerőt fejt ki nagy sebességeknél. Ugyanis a ''gumi mint futófelület'' ott van a legtáposabb gyorsuló szörnyeken is mégis 500 km/h közelébe gyorsítanak mennyin is, 1/4 mérföldön? Csak ugye ehhez kell az ~6000lőerős motor, meg az autó ami ezt le tudja tenni a földre. [link] 3:20 körül tessék csekkolni a sebességadatot.
Az viszont igaz, hogy az utcai szuper sport autók nem fognak nagyon a Veyron rekordja fölé menni, még ha meg is döntik majd, legalábbis a közeljövőben. Egyébként földközelben már az a 400 km/h is kész életveszély. Nincs sok értelme a földön futó utcai autókat tovább gyorsítani szvsz. Ennél a sebességnél is már levegőben jóval biztonságosabb közlekedni.
Majd a ''légautók'' azok mennek biztos tovább sebességben.
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
amugy ti szélárnyékba hogy tudtok menni mikor a gép, 300 föl alig visz bármilyen autót???
De igaza van mert átlagsebb. a lényeg 1 futamban nema top speed.
ergo 300as ember mögött 400zal nem mehetsz.És itt nincs mint a carbonban szélfogó..amugy ott is a murci 437et ment nekem asszem szélbe de anélkül közelébe nem volt ennek.
-
Tirexi
addikt
Értem és remélem jó véleményed lesz, bár azt nem szabhatom meg, de oszd meg itt lécci majd.
Még egy súlyos hibát véltem felfedezni a játékban:
Amikor mondjuk csak úgy nekimegyek a falnak szemből akkor a belső nézet nem modellezi le a kocsi elejét. Olyan mintha a kormánytól kezdődne a kocsi. -
Rossi
addikt
Na még1x... A játékról nem írtam semmit, csak arra a hsz.-re reagáltam, amiben a 450-el haladó McLaren F1-ről volt szó. Majd ha végigvittem, akkor lesz magamban egy vélemény, amit nem biztos, hogy megosztok majd itt.
A #123-as hsz az én véleményemet tükrözi a realitással kapcsolatban, az autós játékokra általánosítva. -
Tirexi
addikt
Na akkor had én is mondjak valamit!!
Az az igazság hogy ez csak játék.
Mint már megszokhattuk a játékokból hogy sohasem felelnek meg a valóságnak.
Vegyük pl a kocsi törést ugye ami nincsen.
Na most nézzük abból a szemszögből hogy van:
Akkor meg mindenkinek az lenne a baja hogy széttörött a kocsim és nem megy,úgy mint hajdanán egy-két ilyen autó tuningos játékban. (StreetRod, Street Legal Racing)
A másik meg hogyha nem menne a játékban ilyen gyorsan a kocsi akkor meg az lenne a baj hogy miért ilyen lassú...
Hát fél perc alatt nem sokat lehet erről a játékról megállapítani ahhoz képest hogy ilyen 1 órás versenyek vannak benne..
Én már mondhatnék véleményt a játékról mert már a felénél tartok és eddig csak az nem tetszett benne hogy a rendőr sorfalat nem lehet áttörni és a kocsik írtóra csúsznak és hiányzik a játékból egykét nagyon jó autó márka. (BMW, Volvo, Fiat, Toyota)
Ennek ellenére sztem szebb mint az NFS részek és valamivel nehezebb is.
Csak ennyit akartam elmondani.
[Szerkesztve] -
Rossi
addikt
válasz
(Kolombusz) #122 üzenetére
Nem ítélkezem a játékról, ma kb fél percre egy ismerősnél kipróbáltam, ez alapján nem is írok semmit.
Innentől off:
Igen, teljesen elképzelhetetlen, hogy egy személyautó pl 440-el menjen, mert nem tud annyival menni. Ez fizika. Akárhány lóerős, akármekkora a nyomatéka, képtelenség megcsinálni. A gumi mint futófelület nem bír ennyit, az aerodinamikát sem lehet egy autónál a végtelenségekig csiszolgatni. Biztos láttatok már F1-es versenyautót, az tényleg ki van hegyezve minden téren, mégsem megy 400-al.
Ilyen célokra ott a Thrust SSC (tömör acél kerekekkel, kormány nélkül, repülőgép turbinákkal...), de hogy elvonatkoztassunk az nem kötött pályás járművektől, a vonatok sem tudnak egy bizonyos sebességet überelni, csakis az elektromágneses pályán ''lebegő'' japán csodák, és miért, a súrlódás miatt... -
(Kolombusz)
veterán
De bazze, neked elképzelhetetlen, hogy egy koncepcióautó szélárnyékban 440nel menjen?
Szélárnyék nélkül nem megy ez 380 felé. De még 1-2 autó van, ami tuninggal szélárnyékban 400 felé megy, de mondom SZÉLÁRNYÉKBAN!
A carbon is hires a fantasztikus fizikájáról és élethűségéről azért nem kell beszélni....
Addig ne itélkezz már egy játékról, amig nem próbáltad!
Hogy miért ne?
-talán mert fingod sincs róla milyen
-ebből következően hülyeségeket irkálhatsz
-így pedig félretájékoztatod azokat, akik vakon megbiznak benned
Köszi!
[Szerkesztve] -
Rossi
addikt
Szerinted számít a lejtő? A Veyron 1001 lóerős, 1,888 tonna, a légellenállása tökéletes, de ennyit tud. Most készült egy autó ami állítólag megdönthette volna a rekordját, de 370-nél többet nem tudott.
A Carbonnal mi a bajod? Ott sem törtek az autók, nem irreális az irányítás, viszont a péppé tuningolt Carrera GT, Murcielago vagy SLR sem ment többet 370-nél. -
Sh4rKy
senior tag
vajon mennyit ment volna az a bugatti egy lejtőn?
amúgymeg sztem ha most ez a legnagyobb bajod hogy ilyen gyorsan mennek a kocsik akkor maradj az NFS: Carbonnál, mert az annyira reális =)
nem kötekedni akarok, de sztem ez a játék még mindig közelebb áll a valósághoz mint a mostanában kiadott autós gémek bármelyike...
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
milliós futam, murciélago 57.19
...kikaptam 47mpvel az enzotól....pedig csomó helyen 18-20mpket is visszahoztam rajta...volt hogy 1.20ról szedtem vissza 12 secre de utánba megint irtóra szemétkedett a gép.
-
Rossi
addikt
Na hát ez nem nagyon győzött meg, hogy kipróbáljam a játékot... Mindenki a realizmust emlegeti itt, erre ekkora böszmeséget. A sebességrekord személyautónál (ok, hogy szupersportkocsi, de akkor is szgk...) 408 km/h, amit nem egy akármilyen 100millás csodaautó ért el, hanem egy erre a célra kifejlesztett Bugatti Veyron.
-
Tirexi
addikt
Na itt van pár kép amit én raktam fel ide.
Meseszép autók!!!
[link] -
vittuka
aktív tag
Valakinek vannak hang problemai xp32 alol x-fi extrememusic-al !? Havernal semmi baja egy audigy2-vel, nalam meg elmegy neha a hang...
-
Stiky
senior tag
Valaki help!!
Miért van az h nemtudok pl: a repterekre beugrani motorral?! Mert amint a kerítés fölött vagyok visszatesz az útra -
Mardor
tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy nem indul el az első misszió se.
Kijövök a boltból az új kocsival, elmegyek ahova mondja, kiválasztom a versenyt, és megfagy.
Ja és Audigym van és nagyon zsir. Semmi baja nincs, fut minden effekt.
És a grafikája is nagyon ott van. 1024x768 High és 4xAA-val semmi szaggatás. -
Tirexi
addikt
Na megcsináltam az 1millió-s versenyt egy első tuningos MCLaren-el. (47 perc alatt)
Nem volt egyszerű.
Az az egy bajom van a játékkal hogy van olyan verseny ahova csak avval a kocsival lehet menni amit megkövetel a játék) -
Stiky
senior tag
Újabb hibára lettem a minap figyelmes... nagy sebességnél nem nyílnak ki az egyéb készségek a kocsikról pl. a Murcielago ''denevér'' szárnyai, az SLR Merci hátsó spoilere...
Az ilyen apróságokra odafigyelhettek volna -
szokegergely
csendes tag
Sziasztok!
Na azért nincs szar gépem, de xp alatt nem voltam a játék grafikájával elégedett, bár azóta sok változás történt pl driver terén!
Vista alatt viszont tökéletesen megy, szaggatás nélkül!A hanggal sem volt problémám!
Momo force kormányt használtam de G25 driverrel, és nem akartam elhinni hogy ekkora változás ált be a kormány használhatóságában!Tökéletes visszajelzések
Kijátszottam , már tényleg majdnem a végén jártam, és a ''bug'' közbeszólt, a mentéseimnek annyi lett vissza 35%-ra,aztán a kedvemnnek is hogy újra végigvigyem!
Megszereztem az összes megszerezhető játművet, és a youtube oldalán lévő trükköket is kipróbáltam, átkerültem a szigetre,és bementem a reptérre is
Aki teheti vegye meg, és játsza ki, nem fog csalódna, a grafika meg eszméletlen,és tényleg bárhol mehetsz
G. -
kiborg
aktív tag
Hali!
A konfigomon elég gyengusan fut a progi ( adataimnál ), igaz régi gép, de azért nem ezt kéne neki produkálnia még. Fraps-al méremnéha még 10 fps alá is csökken, de az átlag az 15-20 közt van, akkor sem növekszik meg, ha csak állok és jár a motor. Akkor is szaggat, amikor belépek pl egy autókereskedésbe és körbemutatja a kínálatot.
Zavar, hogy nem lehet vele rendesen jáccani, mert érdekelne.
Várom a véleményeteket és javaslatokat.
ui: amit régebben mondtak törölgetések, megcsináltam, de semmi javulást nem hozott.
Másik a zene ill. hiánya, meg hogy csak jobb oldala szól az egésznek.
Na ennyi. Üdv Kiborg -
stro-B
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a játékot offline játszani?
Megvan a ház, megvan az autó, elindulok az első verseny helyre, ott enter, start, majd nem történik semmi...
Van valami trükk?
Köszi -
tkazmer
addikt
Létezik ebből demo verzió? 50$-t azért nem adnék ki rá úgy, hogy még sosem próbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Suzuki topik
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Opel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest