- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
A játék minden valamire való esemény után automatikusan ment (megnyersz egy versenyt, bemész egy szalonba, kijössz a szalonból...). Ezeket egy saját mappába menti el a dokumentumaid között. A felhívás arra vonatkozott, hogy időnként ''elfelejti'' ezeket a mentéseket (én még nem tapasztaltam ilyet), ezért célszerű biztonsági mentést csinálni a mentésről.
A szállítós küldetéseket csak egyszer teljesítheted, míg a többit (pl. versenyeket) akárhányszor (és mindig megkapod értük a pénznyereményt).
Néha nálam is meg-megakad, szerintem ez a memóriakezeléssel lehet összefüggésben. Vista-n mintha nem lett volna ilyen jelenség, csak XP-n. -
cousin333
addikt
''ha már a sziget összes rendőrét magamra haragítottam, és mindenhol barikádot emeltek, akkor van még bármi esélyem?''
Gyakorlatilag minimális. Ha lehúzódsz a fűbe, akkor sem csökken az üldözés mértéke. Másfél pajzs, vagy affölött már inkább hamar meg kell adni magad (szerintem), úgy kevesebbet kell fizetni. Később már elég nagy büntiket adnak, de hamar meg is lehet keresni.
''Mi a pudváért szopatnak meg a stopposok olyan utakkal és időkkel, amit lehetetlen teljesíteni egy rookie szintű verdával?''
Igen, ez ismerős helyzet... A válasz: valami ütősebb verdával (A-C osztály) próbálkozz, addig hagyd őket. Egy kis tuning is mehet
''Jó az valamire, ha veszek magamnak kafa sárga polót és trendi napszemcsit, vagy csak öncélú barbiezás?''
Nagyrészt öncélú, de pontokat (amivel szintet léphetsz) különféle eredmények után kapsz. Ez lehet ''vezess le 3000 mérföldet'', ''legyen 3 különböző Ferrarid'', de van olyan is, hogy bizonyos számú és márkájú ruhával kell rendelkezned. Ezeket a feltételeket meg tudod nézni a lakásban.
''Duda minek van? Nyomom, mint süket a csengőt, de az AI olyan lazán vált sávot, hogy öröm nézni, amikor 220-szal megérkezek mögé akkor még ő dudál vissza.''
Néha működik. Index szerintem nincs, vagy csak én nem találtam meg. (De pl. W-vel le tudod húzni az ablakot
)
''Csak éjjel tudok vele játszani, mert ha árnyékos az út, akkor rohadtul nem látni semmit.''
Video beállításoknál állíts a fényességen. Húzd le a rolót. -
cousin333
addikt
A játék első szakaszát az öcsémmel egy 3000+-os Sempronon (s754) játszottuk, AGP-s 9550-el (alapon) és 512MB RAM-al. Nem volt az igazi
(640x480, low, szűrők és HDR természetesen OFF). Most némi tuning és dupla RAM után már elfogadhatóan megy a fenti beállításokkal.
Saját gépemen: 1024 x 768, medium (szűrők, HDR OFF).
Pár tipp:
B gomb visszatesz a pályára, ha elég lassan mész (azaz szinte állsz)
H dudál
Z-vel lehet zoomolni a bal alsó áttekintő térképen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged