- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Na még1x... A játékról nem írtam semmit, csak arra a hsz.-re reagáltam, amiben a 450-el haladó McLaren F1-ről volt szó. Majd ha végigvittem, akkor lesz magamban egy vélemény, amit nem biztos, hogy megosztok majd itt.
A #123-as hsz az én véleményemet tükrözi a realitással kapcsolatban, az autós játékokra általánosítva. -
Rossi
addikt
válasz
(Kolombusz) #122 üzenetére
Nem ítélkezem a játékról, ma kb fél percre egy ismerősnél kipróbáltam, ez alapján nem is írok semmit.
Innentől off:
Igen, teljesen elképzelhetetlen, hogy egy személyautó pl 440-el menjen, mert nem tud annyival menni. Ez fizika. Akárhány lóerős, akármekkora a nyomatéka, képtelenség megcsinálni. A gumi mint futófelület nem bír ennyit, az aerodinamikát sem lehet egy autónál a végtelenségekig csiszolgatni. Biztos láttatok már F1-es versenyautót, az tényleg ki van hegyezve minden téren, mégsem megy 400-al.
Ilyen célokra ott a Thrust SSC (tömör acél kerekekkel, kormány nélkül, repülőgép turbinákkal...), de hogy elvonatkoztassunk az nem kötött pályás járművektől, a vonatok sem tudnak egy bizonyos sebességet überelni, csakis az elektromágneses pályán ''lebegő'' japán csodák, és miért, a súrlódás miatt... -
Rossi
addikt
Szerinted számít a lejtő? A Veyron 1001 lóerős, 1,888 tonna, a légellenállása tökéletes, de ennyit tud. Most készült egy autó ami állítólag megdönthette volna a rekordját, de 370-nél többet nem tudott.
A Carbonnal mi a bajod? Ott sem törtek az autók, nem irreális az irányítás, viszont a péppé tuningolt Carrera GT, Murcielago vagy SLR sem ment többet 370-nél. -
Rossi
addikt
Na hát ez nem nagyon győzött meg, hogy kipróbáljam a játékot... Mindenki a realizmust emlegeti itt, erre ekkora böszmeséget. A sebességrekord személyautónál (ok, hogy szupersportkocsi, de akkor is szgk...) 408 km/h, amit nem egy akármilyen 100millás csodaautó ért el, hanem egy erre a célra kifejlesztett Bugatti Veyron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest