- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeo98
csendes tag
off bocs... :
Sztem egy F1-es autóból simán ki lehet hozni a 400-at, hiszen úgy mennek 300 fölött, hogy hatalmas leszorítóerő hat rájuk. Nemtom hol olvastam, hogy akár már 200km/h-nál képesek lennének a plafonon menni, mert a leszorítóerő felragasztaná őket. Megfelelő beállításokkal az a ~800le azt a ~650kg-ot lazán feltolná 400-ra...
mégegyszer bocs az offért... -
pisti
őstag
A vonatos részhez egy kis kiigazítás:
[link]
Van ott egy link a videó riportra, javaslom a megnézését. Mindenesetre elhangzik benne, hogy a mágnesvonat mindössze 6 km/h-val tart magasabb sebesség rekordot. Szóval vonatoknál a légellenállás amit le kell győzni, nem pedig a sínek súrlódása.
Az egyébként az az állítás sem állja meg a helyét, hogy ''a gumi mint futófelület'' lenne ami gátolná a nagyobb sebesség elérését, autóknál is a légellenállás ami igazán nagy ellenerőt fejt ki nagy sebességeknél. Ugyanis a ''gumi mint futófelület'' ott van a legtáposabb gyorsuló szörnyeken is mégis 500 km/h közelébe gyorsítanak mennyin is, 1/4 mérföldön? Csak ugye ehhez kell az ~6000lőerős motor, meg az autó ami ezt le tudja tenni a földre. [link] 3:20 körül tessék csekkolni a sebességadatot.
Az viszont igaz, hogy az utcai szuper sport autók nem fognak nagyon a Veyron rekordja fölé menni, még ha meg is döntik majd, legalábbis a közeljövőben. Egyébként földközelben már az a 400 km/h is kész életveszély. Nincs sok értelme a földön futó utcai autókat tovább gyorsítani szvsz. Ennél a sebességnél is már levegőben jóval biztonságosabb közlekedni.
Majd a ''légautók'' azok mennek biztos tovább sebességben.
[Szerkesztve] -
Tirexi
addikt
Értem és remélem jó véleményed lesz, bár azt nem szabhatom meg, de oszd meg itt lécci majd.
Még egy súlyos hibát véltem felfedezni a játékban:
Amikor mondjuk csak úgy nekimegyek a falnak szemből akkor a belső nézet nem modellezi le a kocsi elejét. Olyan mintha a kormánytól kezdődne a kocsi. -
Tirexi
addikt
Na akkor had én is mondjak valamit!!
Az az igazság hogy ez csak játék.
Mint már megszokhattuk a játékokból hogy sohasem felelnek meg a valóságnak.
Vegyük pl a kocsi törést ugye ami nincsen.
Na most nézzük abból a szemszögből hogy van:
Akkor meg mindenkinek az lenne a baja hogy széttörött a kocsim és nem megy,úgy mint hajdanán egy-két ilyen autó tuningos játékban. (StreetRod, Street Legal Racing)
A másik meg hogyha nem menne a játékban ilyen gyorsan a kocsi akkor meg az lenne a baj hogy miért ilyen lassú...
Hát fél perc alatt nem sokat lehet erről a játékról megállapítani ahhoz képest hogy ilyen 1 órás versenyek vannak benne..
Én már mondhatnék véleményt a játékról mert már a felénél tartok és eddig csak az nem tetszett benne hogy a rendőr sorfalat nem lehet áttörni és a kocsik írtóra csúsznak és hiányzik a játékból egykét nagyon jó autó márka. (BMW, Volvo, Fiat, Toyota)
Ennek ellenére sztem szebb mint az NFS részek és valamivel nehezebb is.
Csak ennyit akartam elmondani.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
De bazze, neked elképzelhetetlen, hogy egy koncepcióautó szélárnyékban 440nel menjen?
Szélárnyék nélkül nem megy ez 380 felé. De még 1-2 autó van, ami tuninggal szélárnyékban 400 felé megy, de mondom SZÉLÁRNYÉKBAN!
A carbon is hires a fantasztikus fizikájáról és élethűségéről azért nem kell beszélni....
Addig ne itélkezz már egy játékról, amig nem próbáltad!
Hogy miért ne?
-talán mert fingod sincs róla milyen
-ebből következően hülyeségeket irkálhatsz
-így pedig félretájékoztatod azokat, akik vakon megbiznak benned
Köszi!
[Szerkesztve] -
Sh4rKy
senior tag
vajon mennyit ment volna az a bugatti egy lejtőn?
amúgymeg sztem ha most ez a legnagyobb bajod hogy ilyen gyorsan mennek a kocsik akkor maradj az NFS: Carbonnál, mert az annyira reális =)
nem kötekedni akarok, de sztem ez a játék még mindig közelebb áll a valósághoz mint a mostanában kiadott autós gémek bármelyike...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Medence topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest