- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
szokegergely
csendes tag
Sziasztok!
Na azért nincs szar gépem, de xp alatt nem voltam a játék grafikájával elégedett, bár azóta sok változás történt pl driver terén!
Vista alatt viszont tökéletesen megy, szaggatás nélkül!A hanggal sem volt problémám!
Momo force kormányt használtam de G25 driverrel, és nem akartam elhinni hogy ekkora változás ált be a kormány használhatóságában!Tökéletes visszajelzések
Kijátszottam , már tényleg majdnem a végén jártam, és a ''bug'' közbeszólt, a mentéseimnek annyi lett vissza 35%-ra,aztán a kedvemnnek is hogy újra végigvigyem!
Megszereztem az összes megszerezhető játművet, és a youtube oldalán lévő trükköket is kipróbáltam, átkerültem a szigetre,és bementem a reptérre is
Aki teheti vegye meg, és játsza ki, nem fog csalódna, a grafika meg eszméletlen,és tényleg bárhol mehetsz
G.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest