Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

FLAME WARNING!

Szóval kipróbáltam. X2 4400+ @ 2640MHz, 7900GT @ 550/800. Audigy 2 ZS. Namost a dolog úgy indul, hogy a menüig még van hang, az intrók szépen zenélnek, de onnantól egy kumma hang nincs, se menüben, se a kocsiban, se sehol, végigrágtam az összes beállítási lehetőséget, nincs és kész.

A dolog ott folytatódik, hogy 1680*1050-ben játszom, akár 4xFSAA-t is kapcsolhatok, szépen megy, de akármilyen felbontáson és FSAA mellett HDR-t kapcsolok, diavetítés lesz.

Az irányítása számomra borzalmas, vagy 150-200ms-t késik minden lenyomott billentyű. Ez pont elég ahhoz, hogy ne lehessen erőcsúsztatást finoman korrigálni.

Szóval egy kalap kaki, és nagyon fáj, mert a hangulata nagyon megfogott, AKAROK vele játszani, amit nagyon régen nem tapasztaltam. Hogy a digitális konzolon folyton azt látom, hogy a váltó P-ben van, holott 200-at megyek, és hasonlók? Kit érdekel.

Szóval tessék csiszolni az irányításon, legyen hang, és király játék, 10/10! De addig kegyetlen 0/10.

törölt tag

Jó írás, nagyon tetszik az egész játék hangulata, autószalonok, autókázás, stb... Az NFS nagyon túlbonyolódott, és a hangulata nekem nem tetszik.

Ollie-nak grat az új avatarért :)

Kolombusz: csak Pista alatt próbáltad? Azért kérdem, hogy vajh' a hangprobléma jelentkezik-e XP alatt, audidzsivel. Tudod, mert az XP alatt megy :D

Új hozzászólás Aktív témák