- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryuk
csendes tag
-
Ryuk
csendes tag
Én láttam állatjól futni egy gépen (asszem 1024*768 volt a felbontás; HDR ON; full graf):
P4 3GB; Galaxy GeForce 7600 GS; 1GB RAM -
Ryuk
csendes tag
elég sok gondom van ezzel a játékkal...
most jó a hang (nincs korlátozva a hardver), de a kép katasztrófa.
az biztos h a gépem hibája, mert már elég elavult, és totál játszhatatlan a game.
kb 10 perc jó működés után előjönnek a képhibák. ezek végülis téves számítások (mindenféle ''extra vonalak'', eltűnő textúrák) amiket gondolom a vga csinál, de miért csak egy idő után jönnek elő? nem inkább a rammal lehet baj? ötlet?
A csodagép: Celeron 2,4G; MSI 6600 Diamond 128; 2 db 256 2700, 1db 512 kingmax 3200 ram; (pár vinyó); ja és ezer éves abit alaplap (sr7-8x)
habár nekem ez egy globális probléma, nem csak ennél a játéknál. igaz, régebben egyáltalán nem volt ilyen, csak az új gaméknél. (no de a nyáron eljő a megváltó!)
-
Ryuk
csendes tag
Hali!
Nekem olyat csinál, hogy az indítás után ugye lemennek a videók: minden ok, van hang.
Beadja a menüt és onnastól nincs hang, abszolút.
Miért van ez? Nem teccik neki az Audigy 2 Value?
Eleinte nem volt ilyen problémám, csak most jött elő, de nemtok vele mit csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest