- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Na még1x... A játékról nem írtam semmit, csak arra a hsz.-re reagáltam, amiben a 450-el haladó McLaren F1-ről volt szó. Majd ha végigvittem, akkor lesz magamban egy vélemény, amit nem biztos, hogy megosztok majd itt.
A #123-as hsz az én véleményemet tükrözi a realitással kapcsolatban, az autós játékokra általánosítva. -
pisti
őstag
ÖÖ nem az a lényeg...
Az a lényeg, hogy a kormány + pedál kombó direkt autó irányításához kitalált céleszköz, ami ha jól van megcsinálva rendkívül pontos irányítást tesz lehetővé, amihez még csak közelítőt sem lehet gamepaddel vagy billentyűzettel elérni. Persze ezekkel is el lehet játszani. -
-
pisti
őstag
Beállítások kérdése, hogy hogyan reagál a pedál lenyomásra a játék, van külön érzékenység a pedálokra is ha minden igaz. Egyébként ha 300 fölött tudom billentyűzettel irányítva kerülgetni a forgalmat, akkor sztem egy jól beállított kormánnyal is lehet, sőt ha tényleg jó a cucc akkor azzal még pontosabban lehet irányítani a járgányokat.
Egyébként ha már 110kmh-nál problémák voltak az irányítással nálad, akkor ott vmi nagyon nem volt jól beállítva.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged