Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dragonfx

veterán

válasz senior #18 üzenetére

Első 2 mondat gondolom vili.

Ha rendszerhelyreállítást csinálsz minden adat a C-n, a registryben,visszaáll arra az állapotra amikor létre volt hozva, ezért menekülsz mega spyware-tól is, mert ő mondjuk 18.án jött a gépedre te meg mondjuk 14.ére állítod vissza a gépet, de pl:ha dokumentumokba 16.án lementesz egy fontos .doc-ot, 17.én elmentesz egy irtó nehéz misszió után egy gémet akkro sajnos ezeket fújhatód.Nem beszélve ha mondjuk 2 programot feltelepítettél 15.én mondjuk mind2 fél órás install után, akkor sajnos valszeg őket is bukód mert igaz a visszaállítás csaka C-t érinti a programok, az említett 2 igaz más helyen van,. de a regiostryben nem lesznek benne ergó nagy eséllyel indulsz arra hogy újra kell instalálnod őket ami ugye ez esetben +1 óra. Ghost a registryt is megőrzi, persze akkor érdemes a fájlt megcsinálni mikor minden progi már fenn van, tudom hosszadalnmas de csak 1x kell megcsinálni.
    pl:win reinstalnál bénázhatsz a tetű lassú MS szerverrel a frissítésekért újra, ghostot úgy mented el előtte leszedtek akkor újabb hosszú borzalmas dologtól kíméled meg magad.

u.i.:ahogy néztem különösebb helyesírási elírási hiba nem votl előző postomban és amia lényeget leírtam, lehet nem 100% nyelvhelyességgel, de sry ha nem vágód nem tehetek róla, olvass utána, vagy érdeklődj azoktól akiknek nagyobb a türelme elmagyarázni. :R

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák