Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dragonfx

veterán

válasz senior #18 üzenetére

Első 2 mondat gondolom vili.

Ha rendszerhelyreállítást csinálsz minden adat a C-n, a registryben,visszaáll arra az állapotra amikor létre volt hozva, ezért menekülsz mega spyware-tól is, mert ő mondjuk 18.án jött a gépedre te meg mondjuk 14.ére állítod vissza a gépet, de pl:ha dokumentumokba 16.án lementesz egy fontos .doc-ot, 17.én elmentesz egy irtó nehéz misszió után egy gémet akkro sajnos ezeket fújhatód.Nem beszélve ha mondjuk 2 programot feltelepítettél 15.én mondjuk mind2 fél órás install után, akkor sajnos valszeg őket is bukód mert igaz a visszaállítás csaka C-t érinti a programok, az említett 2 igaz más helyen van,. de a regiostryben nem lesznek benne ergó nagy eséllyel indulsz arra hogy újra kell instalálnod őket ami ugye ez esetben +1 óra. Ghost a registryt is megőrzi, persze akkor érdemes a fájlt megcsinálni mikor minden progi már fenn van, tudom hosszadalnmas de csak 1x kell megcsinálni.
    pl:win reinstalnál bénázhatsz a tetű lassú MS szerverrel a frissítésekért újra, ghostot úgy mented el előtte leszedtek akkor újabb hosszú borzalmas dologtól kíméled meg magad.

u.i.:ahogy néztem különösebb helyesírási elírási hiba nem votl előző postomban és amia lényeget leírtam, lehet nem 100% nyelvhelyességgel, de sry ha nem vágód nem tehetek róla, olvass utána, vagy érdeklődj azoktól akiknek nagyobb a türelme elmagyarázni. :R

[Szerkesztve]

• dragonfx

veterán

válasz REDeath #16 üzenetére

Nem is lesz mert pár éves internet user rájön mi a hasznos és a végén ugyanarra jutunk.
    Amugy igen a savek változnak a feltelepített progik helye nem és a reg. ugyanúgy arra a helyre fog mutatni:)
    Na meg ghost nélük a regisrty elveszik a progik fele hazsnálhatatlan, ujra telepíteni regel ni őket...áh szenved a rosebb vele...benne va a ghostba és csá.
    Ezért rakok mindne appzot a C-re mert így max. a minimális frissítést kell rá ghost után rakniu, meg pár save fájlt átmásolni és kész is avgyok teljesen fél óra. :R

• dragonfx

veterán

Jó cikk.

Én így látom a helyzetet röviden:
    Redszervisszaállítás szerintme hazsnálhatatlan mert nem fizikális változás történik hanem szoftveres.
    Nekem sosem oldotta mega próblémát, max. ideig óráig.
    Kikapcosni nem kell mert fos win xp még etőtő si bexarhat, tapasztalat, viszont nem kell használni.Sokkal hazsnosabb a norton ghost, leklonozni a C:/-t egy másik partira lehetőleg másik winyóra, és winxp cdjéről format után felklonozni, és akkor tuti szűz lesz a rendszer.Max. 25 perc és mindne beállításod megmarad, save-k is, regedit is.Enéll univerzálisbab megoldás ninc sha nem helyzel át dolgokat másik winyokon akkor szinte ua mintha hibátlan wined lenne.Amugy az xp system restoreja a save-ket tönkrevágja és a regeditet is.

Spywareok ellen egy jó antivirus progi is véd, de ha valaki be akarja magát biztosítani akkor a spyware doctor 4et ajánlom nagyn kir aminden tészrevesz, ad-awaret nem si említem mert alap hogy kell, és még a spybot egy jó választás folyamatos frissítéssel!!!!és ane S&D-t kell ahzsnálni belőle hanem az immunizálást, és alapból akkro be se jöna genya. spy :B

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák