- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
foregister #132 üzenetére
Azért a VAIO-t nem nyomatják annyira, mint az Apple termékeket. Gondoljunk csak pl az i-POD-ra.
-
tiv83us
veterán
válasz
foregister #96 üzenetére
Obviously nem egy MacBook-ot fog egy profi tervezo hasznalni, profi melos celokra, hanem egy Mac Pro-t, ami ugyan 5x ennyibe kerul, de 400GB-2 Terrabytos-s tarhellyel rendelkezik, 8GB-ig felbovitheto a memoriaja es stabil. Monitort meg ra kothetsz ha jol tevedek ugy 30''-ig. /Cinema display, ring any bells?/
ui: Nem mac-es gepekrol akarna szolni az iras, hanem az OS/X-rol elsosorban, de mivel az OS/X a geppel jon, tudom hogy igy elmaradhatatlan. Valassza ki mindenki a maganak megfelelot. -
törölt tag
válasz
foregister #91 üzenetére
teljesen egyetértek veled, pontosan erről van szó. annyit még hozzátennék, hogy hosszú éveken keresztül dolgoztam mac-en (g4-ig bezárólag), és soha annyi fagyásom nem volt, mint azokban az időkben, egyszerűen valahogy mindig elromlott valami. aztán amióta xp-re (és pc-re) váltottam, megszűntek a problémák.
nem flame-keltésből írom, csak az érem másik oldalát is látni kell. egy mac os kiváló levelezgetésre vagy fórumozgatásra, de amikor egyszerre kell a lightwave-nek, a photoshop-nak és még pár proginak futni, akkor időnként olyan hasraeséseket produkál, hogy öröm nézni... (megjegyzem, 2+ éve nem nyúltam mac-hez, lehet hogy azóta jobb a helyzet) -
tiv83us
veterán
válasz
foregister #91 üzenetére
''Az én receptem windowsra:
- ne nyiss meg minden linket és email-t amiről nem tudod honnan jött, használj spamszűrőt
- ne telepítgesd agyon a win-t mindenféle szarral vagy ha nem tetszik egy program azonnal szedd le
- használj víruskeresőt, bár nekem csak akkor szólt ha esetleg valamilyen nagyon-ingyenes-publikus warez oldalra tévedtem vagy P2P-en töltöttem le dolgokat amik kiderült, hogy vírusosak.
- Tűzfal nem muszáj csak ha nagyon félsz, nekem 3 vnc is fut a gépen (egy mobilhoz (hála a symbiannak), egy pda-nak (optimalizálás miatt) és egy távoli pc-kről történő eléréshez) és semmi gondom nincs a lényeg, hogy nem kell rkelámoznod mindenhol az ip címedet és esetleg szörfölj proxy-król ha megteheted.''
Csinald meg mind ezt es egy ugyanolyan Mac-et fogsz a kezeid kozott fogni, mint mielott a fentieket elvegezted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest