- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyton
aktív tag
Jótanács: ilyen helyzetben (diákmunkás VS állandós, vagy rendes munkahely) a mennyit keresel kérdésre csak ennyit kell válaszolni: amennyit Te/Ön.
(Ezt a tanácsot még a Főkertnél eltöltött 1 hónap első napján mondta nekem az egyik legnormálisabb ''kollega'') -
D4rkm4n
őstag
válasz
parandroid #17 üzenetére
Hidd el nem fognak minden kartondobozra magyar nyelven írni. Sajnos. Az, hogy ki kap büntetést, engem nem érint. Ez van.
-
parandroid
félisten
''Kinn kellene lennie magyar nyelven is. De nincs.''
Kötelező munkavédelmi feliatok kint kell legyenek, ellenkező esetben szép nagyot fog valaki kaszálni munkavédelmi ellenőrzéskor. Ha pedig a munkautasításokat, minőségügyi figyelmeztetéseket nem teszik ki magyarul, akkor meg magukra vessenek.
p -
D4rkm4n
őstag
válasz
parandroid #11 üzenetére
#11 Kinn kellene lennie magyar nyelven is. De nincs. Az a munkáltató, aki diákokat alkalmaz nem fizet járulékokat, s adómentes is (X összeg alatt). Tehát valóban megéri.
#10 Ezért lett eme írás vélemény, nem pedig ''fika''. Tehát abban, amit írtál egyetértünk.
[Szerkesztve] -
RexpecT
addikt
Énegy kenyérgyárba dolgozok(diákmunka).Mostanában az lett a szokás, hogy akit lehet kirugnak és helyette diákmunkásokat alkalmaznak.Azért ez sincs valahogy jól....
-
tkazmer
addikt
Ma elkapott egy bkv ellenőr, és annyit nem tudott, hogy az incze és a zsombor közül melyik lehet a keresztnév...
-
parandroid
félisten
Magyarországi üzemben MINDEN figyelmeztető és információs táblának magyarul is kint kell lennie, függetlenül attól, hogy milyen nemzetiségű a cég. Ez egyrészt munkavédelmi előírás, aminek a be nem tartása súlyos összegekbe kerül, másrészt a cég saját jól felfogott érdeke.
Másrészt: betanított munkásnak semmilyen nyelvtudással nem kell rendelkeznie. Mivel te is betanított munkásként dolgozol, ezért a te képesítésed, végzettséged sem oszt vagy szoroz a bérezésed kérdésében. A hangsúly valószínűleg inkább azon van, hogy utánad nem kell járulékokat és pótlékokat fizetnie a cégnek, sőt még talán valami kedvezményt is kap utánad (gondolom ideiglenes munkavállalói kiskönyvvel dolgozol).
p -
Maestro85
tag
Ahoj! egy újabb Ciszter diák! én Pécsre jártam a Ciszterci Rend Nagy Lajos gimnáziumba. Büszke vagyok rá a mai napig. nekünk is ez a címerünk. Ha vizsgázni megyek az egyetemre még mindig a sulis nyakkendőt húzom fel, annyira tetszik. na jó..meg nem igen van másik!
és..töredelmesen bevallom eddig én se tudtam, h mi van a címerben valahogy sose mondta el nekünk senki. legalább ezt is megtudtam végre
szerk: ez kimaradt, de amúgy részvétem az ilyen emberekhez!!!!türelem..türelem...
[Szerkesztve] -
paramedic
aktív tag
Szent Imre
-
Blaise
veterán
Das ist dein Kampf !
-
Vamp
senior tag
Hasonló. Egyik kamugép ''haverom'' magyarázott egyszer. Megkérdeztem tőle, miért ilyen hangos a vincsesztere? Erre azt mondja azért, mert a barátnőjének az apukája elvitte egyszer a cégéhez, és ott beleraktak még egy tárcsát. Nah nekem sem kellett több. Elkezdtem kérdezősködni. Aham, igen, és az elektronikát hogy módosították? Hogyan kalibrálták újra a fejmozgató motort? Steril környezetet hogyan teremtettek? Stb stb... Persze mindenre az volt a válasz, hogy kérdezzem a faterját. Megkérdeztem a csaja faterját, naná hogy ő csak annyit csinált, hogy hozott neki egy új vinyót.
A másik. Mondja a gyerek bejelentkezéskor a gépére, hogy ma milyen nap van? Mondom miért? Mert írt egy olyan programot, ami minden nap más jelszót állít be a windowsnak. Mondanom sem kell, másnap ugyanaz volt a jelszava.
Apró dolgok ezek, szánalmas hallgatni az ilyeneket. Ha már zsigerből hazudik valaki, miért nem feddhetetlenül teszi? Messzi ívből kerülöm az ilyen barmokat, illetve előtte finoman elküldöm a jó édes nőági feljebbvalójába. -
Viszlát
addikt
Kitartás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest