Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vamp

senior tag

Hasonló. Egyik kamugép ''haverom'' magyarázott egyszer. Megkérdeztem tőle, miért ilyen hangos a vincsesztere? Erre azt mondja azért, mert a barátnőjének az apukája elvitte egyszer a cégéhez, és ott beleraktak még egy tárcsát. Nah nekem sem kellett több. Elkezdtem kérdezősködni. Aham, igen, és az elektronikát hogy módosították? Hogyan kalibrálták újra a fejmozgató motort? Steril környezetet hogyan teremtettek? Stb stb... Persze mindenre az volt a válasz, hogy kérdezzem a faterját. Megkérdeztem a csaja faterját, naná hogy ő csak annyit csinált, hogy hozott neki egy új vinyót.

A másik. Mondja a gyerek bejelentkezéskor a gépére, hogy ma milyen nap van? Mondom miért? Mert írt egy olyan programot, ami minden nap más jelszót állít be a windowsnak. Mondanom sem kell, másnap ugyanaz volt a jelszava.

Apró dolgok ezek, szánalmas hallgatni az ilyeneket. Ha már zsigerből hazudik valaki, miért nem feddhetetlenül teszi? Messzi ívből kerülöm az ilyen barmokat, illetve előtte finoman elküldöm a jó édes nőági feljebbvalójába.

Új hozzászólás Aktív témák