Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kiraly vagy !!
Hasznaltam en is egy parat mar, de ez a valogatas Kivallo -
hardzsi2
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szép lista, találtam is benne számomra is érdekes bővítményt, a ColorZillát - bár még nem tökéletes a zoom-ja, mert nem anti-aliasolja a képeket és az sem látszik, hogy épp hány %-on állunk...de akkor is szuper! Eddig e célból mindig megnyitottam a PSPad-ot és azzal szedtem le a színinfókat.
Meglepődtem, hogy aktív Firefoxos létedreleragadtál az 1.5-nél. Helyedben nyugodtan váltanék 2.0-ra, mert:
- 2.0 mára stabil, gyors és a kiegészítéseket is javarészt portolták (az általad ajánlottak is szerintem mind futnak 2.0-n) - talán pár kiterjesztés már 1.x-en el sem fut
- kinézetileg és menük, menüpontok stb. elhelyezkedése szempontjából nem sokban különbözik a két verzió, tehát áttérés után sem lesz neked idegen (az Eszközök/Beállítások picit át lett rendezve, de hamar megszokható az is)
- 2.0-s feltehetően frissebb Gecko motort használ, vagyis hangyaf@sznyit gyorsabb és szabványosabb lehet, mint elődje (nem ellenőriztem az 1.5 motorját)
- 2.0-ás biztonsági hibáit még jóideig javítják, míg az 1.5 támogatása hamarosan megszűnhet
Az általam jelenleg használt bővítmények (ezek szépen megférnek egyámással is):
ColorZilla (thx!), Download Statusbar, Extended Statusbar, Showcase, Flashgot, FDM Plugin, IE Tab, ShowIP, Tab Mix Plus, Web Developer
Nem linkelem be őket, mert lusta vagyok, de a nevüket beírva az FF Add-ons keresőjébe az első helyek egyikén megjelenik/telepíthető. -
Neck
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az AdBlock Plus-hoz itt van egy pár külső szűrő, ajánlom az Ajnasz's List, és a HuFilter szűrőket, sok magyar oldal meg van csinálva benne.
[link]
Az Adblock Plus Filter Uploader plugin viszont egyszerű usereknek felesleges, csak azoknak hasznos, akik szűrőket szerkesztenek az AdBlock Plushoz.
Egyébként az írásod nagyon jó,
, 3-4 Plugint felraktam belőle! -
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Volt már hasonló cikk, de nem árt összefoglalni azoknak akik maguktól lusták lennének összeválogatni ezeket a hasznos kis ext.-eket. És szerintem ha alapból nem is váltana valaki ezekkel felvértezve az FF üti az IE-t szvsz.

Jó írás, várjuk a folytatást
mod: Akkor sztornó
[Szerkesztve] -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nagyon jó cikk! Párat le is szedek a rókámhoz, kicsit vérfrissítek. A fasterfoxot már kézileg megcsináltam
De a letöltésvezérlő, időjárás jelző, és az ADblock nagyon tetszik
Minden elismerésem!
üdv.
Mákos7észta
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7420 14" FHD IPS (90% sRGB, 400nit) i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, 3-4 Plugint felraktam belőle!

De a letöltésvezérlő, időjárás jelző, és az ADblock nagyon tetszik