- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardzsi2
aktív tag
Az általad írtakat nekem automatikusan csinálja a FF és TB is (2.0.0.x verziók), nem szükséges hozzá bővítmény. Az új programverziót automatikusan letölti és indításkor felajánlja a telepítését, de az összes telepített bővítményt is automatikusan felügyeli és indításkor szól, ha valamelyikből érkezett újabb verzió (és kérésre telepíti is ezeket).
-
hardzsi2
aktív tag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Szép lista, találtam is benne számomra is érdekes bővítményt, a ColorZillát - bár még nem tökéletes a zoom-ja, mert nem anti-aliasolja a képeket és az sem látszik, hogy épp hány %-on állunk...de akkor is szuper! Eddig e célból mindig megnyitottam a PSPad-ot és azzal szedtem le a színinfókat.
Meglepődtem, hogy aktív Firefoxos létedreleragadtál az 1.5-nél. Helyedben nyugodtan váltanék 2.0-ra, mert:
- 2.0 mára stabil, gyors és a kiegészítéseket is javarészt portolták (az általad ajánlottak is szerintem mind futnak 2.0-n) - talán pár kiterjesztés már 1.x-en el sem fut
- kinézetileg és menük, menüpontok stb. elhelyezkedése szempontjából nem sokban különbözik a két verzió, tehát áttérés után sem lesz neked idegen (az Eszközök/Beállítások picit át lett rendezve, de hamar megszokható az is)
- 2.0-s feltehetően frissebb Gecko motort használ, vagyis hangyaf@sznyit gyorsabb és szabványosabb lehet, mint elődje (nem ellenőriztem az 1.5 motorját)
- 2.0-ás biztonsági hibáit még jóideig javítják, míg az 1.5 támogatása hamarosan megszűnhet
Az általam jelenleg használt bővítmények (ezek szépen megférnek egyámással is):
ColorZilla (thx!), Download Statusbar, Extended Statusbar, Showcase, Flashgot, FDM Plugin, IE Tab, ShowIP, Tab Mix Plus, Web Developer
Nem linkelem be őket, mert lusta vagyok, de a nevüket beírva az FF Add-ons keresőjébe az első helyek egyikén megjelenik/telepíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest