- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Nálam néha nehezen, néha nagyon könnyen jön álom a szememre.
Szerintem nagyon sok mindentől függ, hogy az ember, milyen gyorsan kábul el és, kipiheni-e magát kellőképpen.
Szerintem ezek a legfontosabbak:
- Hangulat
- Szoba hőmérséklet
- Páratartalom
- Zaj
- Az ágy ill. matrac minősége
- Mi volt a vacsora
- Következő nap
Ahol most lakok nagyon nehezen alszok el. Fő út mellett lakok és még becsukott ajtó mellett is hallom az utca zaját. Ezek az angol ágyak, meg matracok...hát nem kívánom senkinek sem. És ami még fura, hogy én pl. egész életemben teáztam/teázok/és fogok is és mostanában mindig olyan reggel 4-5 felé igen kell pisilnem és azért sem tudok már aludni. Mert mikor forgolódok, akkor nyomom a hólyagom azt kényelmetlen. Viszont ha felkelek és elvégzem a dolgom, akkor az a röpke 1-2 perc elég ahhoz, hogy úgy felébredjek, hogy alig tudjak visszaaludni. A legrosszabb az egészben, hogy mindig akkor jön rám, mikor már csak pár óra lenne hátra az ébredésig és pont ez a legkritikusabb időszak nálam, hogy kipihenten ébredjek.
Vannak olyan napjaim is, mikor szerintem csak félálomban vagyok, mert totál emlékszek min agyaltam. Valami gondolatmenet elindult még alvás előtt és az folytatódott is. Ez főként akkor fordul elő, mikor nagyon nehéz napom volt. Ezeken a napokon iszonyat fáradtnak ébredek.
Nagyon ritkán emlékszek az álmaimra, akkor is legtöbbször
- vagy épp kerget valaki és tudom, hogy gyorsabb vagyok nála, tudom, hogy nagyot tudok kiáltani, hogy mindenki meghallja, tudom, hogy át tudom ugrani a szakadékot, de mégsem
annyiszor öltek már meg és annyi féle kép álmomban, hogy az hihetetlen és nagyon valóságszerű.
- vagy szexelek olyannal akivel már rég akartam, vagy olyannal akivel sosem akartam volna, de mégis sikerült álmomban
Akkor nem tudok még jót aludni, ha tudom másnap nagyon fontos nap lesz. Pl. utazni megyünk, vizsga lesz, veszek valami nagy értékű dolgot, amire már rég vágytam, stb.
Ilyenkor egész este azon pörög az agyam és félálomban vagyok.
Ha pl. másnap időben kell mennem valahova, ami szintén fontos, akkor tuti már az ébresztő előtt felébreszt a szervezetem. És mindig pár perccel az ébresztőm bekapcsolása előtt kelt.Röviden ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest