- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
bundi, a #4-re mit szólsz? Mert én úgy tudom, ahogy leírtam, te pedig mást írtál. Kíváncsi vagyok a véleményedre. Te ezeket hol olvastad? (neharagudj, nem azt mondom, hogy nincs igazad, de én nem így tudom. Amikről írtam, mind tavaj nyár óta olvastam, pontosabban szeptember óta)
-
Fecow
aktív tag
Hidd el a tárolás elég nagy gond, többek között ezért nem lehet a nap és a szélerőművekre energia ellátást építeni, csak mint kiegészítő energia forrás, és ezrét is vannak, az országok közötti áramellátó (jobb szót most nem találtam
) vezetékek, hogy az esetleges felesleget megtudják osztani azzal akinél hiány van, különben ''elveszik'' az energia.
Ezekkel az Tesla kísérletekkel meg óvatosan, bár nem tudom konkrétan mire gondolsz,de kicsit túl van misztifikálva az ''egyszer neki sikerült azóta senkinek sem'' kísérletekkel, bár kétségtelen, hogy voltak nagy ötletei.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Zelda Játékok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest