- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
Erről régen beszéltünk is az M9 topikjában, én pedig pont az ellenkezőjét vártam, akkor, hogy elől ne teljesen üveg legyen, hanem alul-felül fém.
Benyomásaim az A9-ről: hátulról nekem is a 6-os iPhone jut eszembe, amit könnyen ki lehetett volna küszöbölni, ha nem kerekítik le ennyire az éleket, úgy férfiasabb is lett volna. Persze nem kérdés, az alapötletet az Apple vette át a HTC-ről, a HTC csak annyit csinált, hogy a One sorozat ívelt hátoldalát kilapította. Ennek ellenére figyelembe kellett volna venni, hogy jobban különüljön el az iPhone-októl
Az A9 élőben látni kell elölről, de a képek alapján ez visszalépés: alul hatalmas a káva az ujjlenyomatolvasóval.
Remélhetőleg az M10-nél már minimálisra szorítják a kávát alul-felül, oldalt pedig nekem bejönne az S6 képernyődizánja is, és hagyják csak ki az ujjleyomatolvasót és maradjanak meg elől a fém hangszórórácsok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest