- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Ipari kemkedes?? Talan. Esetleg veletlen egybeeses, hogy kulonbozo nagy tech ceg termekei tokeletesen megegyeznek kulsore...
Egyertelmu, hogy a Goophone (kinai ceg) bemutat egy teleont es a nagy tech cegek lemasoljak 1-1-benErdekes, valamiert pl az Apple Watch (amirol nem szivarogtak design infok a megjelenes elott) nem jelent meg ezen a fantasztikusan eredeti product-okat gyarto ceg honlapjan.Mellesleg nem csak Apple termekek rip-off-jait talalhatjuk meg az oldalon, hanem Samsung telefonokat is. Sot asszem regebben HTC telefonokat. Rohognek, ha a Goophone ceg tulajdonaban alltak a regebben tomegesen bezart kamu Apple boltok is Kinaban
Azota inkabb csak interneten aruljak az innovativ, egyedi termekeiket ...Egyszeruen elkepeszto az, amit ez a Goophone ceg csinal..
-
daniel909
addikt
válasz
Touch-ko #164 üzenetére
persze kopizzák sokan a szifont vagy csak merítenek ihletet, de a végeredmény azért nem szokott annyira hasonlólenni mint ebben az esetben.
a Force Tpuch szerintem is baromság, ettől független persze h bele fogják tenni az Androidos telefonokba. miért? mert az eladások még mindig azt mutatják h az Apple tud valamit. és szeretne más gyártó is eladni a termékéből, szval minimum hozni kell a szifon fícsörjeit.
kicsit elkanyarodtunk. amíg az Apple ekkora eladásokat generál, kopizni fogja fű-fa
aztán jön egy másik cég aki felemelkedik, akkor lehet pont az Apple fog kopizni. ez egy business amiből nem akarnak egyes gyártók lemardni
-
RaveForce
veterán
válasz
Cathulhu #167 üzenetére
goophone matricákkal lássák el a telefont, ahogy a honlapon látszik, hanem szó nélkül rászitálták a Samsung nevet
mindig meglepődök, hogy van még lejjebb
de merül fel a kérdés, ha már csinálnak egy 1:1ben iPhone copyt...akkor már mértnem azt írják rá?
miért samsungot?
vagy mikor mit dob a gép... egynap ugyanaz lejön htc, sony, nokia felirattal, fő a változatossag
szerk. jaaa, hogy S5, elsőre 5S-nek olvastam, azthittem h csak iPhone-ra mentek rá... de ezekszerint több ligában is játszanak...hát ez durva..a döbbenet még egy foka
-
Cathulhu
addikt
válasz
RaveForce #165 üzenetére
Teljesen komoly, ismerős vett goophone S5-t, mert "nem hajlandó egy egyszerű márkanévért 5x annyit fizetni, mikor ugyanazt tudja a két telefon". Végül a kínaiak arra se vették a fáradtságot, hogy goophone matricákkal lássák el a telefont, ahogy a honlapon látszik, hanem szó nélkül rászitálták a Samsung nevet mindenhova. Ha így meglátták volna a vámon, helyben zúzzák be.
Amúgy vicces kis cég, bejelentés után 2 nappal kész a tökéletes formai copy, mikor még az eredeti forgalmazása hónapokra van. Nem tudom hogy csinálják, de rettentő szorgalmasak -
akosxyz
senior tag
válasz
Touch-ko #164 üzenetére
Állat az a méhecske a hátulján
Amúgy itt egy fórumtárs levezetése időrendben
Pontosan itt
-
Touch-ko
őstag
válasz
daniel909 #160 üzenetére
Tudod, itt az a durva, hogy ha az elso par tucat kommentet olvasod, ott azt irjak sokan, hogy egyaltalan nem hasonlit, aztan kicsivel lejjebb, pedig, hogy `de bezzeg az iPhone6`, aztan megint csak lejjebb, pedig, hogy valoban hasonlit az iPhone-ra, de...
Szoval lassan de haladunk
Amugy ezek a design-ok erdekesek. Emlekezzunk csak vissza az elmult evekre: Az Apple bemutatta az uj design-t, aztan jott par ceg aki megdobbentoen hasonlot csinalt. Aztan az volt a valasz, hogy ujat nem lehet mar kitalalni, valamikor 2010 kornyeken az iPhone4 miatt.
Aztan az iPhone5/S modellekkel megint jott egy design valtas es a konkurens cegek egy jelentos resze erre is ugrott. Markat direkt nem irok.
Aztan ugy iPhone6/6S valtozatok, es megint ugyanez van: Nem lehet uj design-t kitalalni mar..Lassan jonnek a Force Touch kijelzos telefonok is, ami eddig hulyeseg volt azok szamara, akik sosem hasznaltak ilyet
Szoval nezzunk meg milyen lesz a kov. generacios iPhone kulseje, igy tudni fogjuk, hogy milyen lesz nehany gyarto telefonja
Aztan vannak akik szerint a GooPhone ( [link] ) telefonjai sem hasonlitanak semmire es azok is csak a veletlen egybeeses muvei, illetve, `mar nem lehet uj design-t kitalalni`..
-
CptAdamica
veterán
Megint elgurult a bogyesz. Már én is azt mondom, hogy ég veled HTC.
-
daniel909
addikt
tudom h előbb volt hasonló Htc
tudom h az m7nél jött be a hátlap csíkozása... de az A9 minden másban is hasonlít a szifonra. maga a formavilág is olyan, eltűnt a boomsound helyére ujjlenyomatolvasó ment + érthetetlen hatalmas rés, a kamera is hasonlóképp áll ki s hasonló a mérete (igaz középen van..) alul a csatlakozó + hangszóró nagyon hasonló helyen van, had ne folytassam...
az összkép tényleg iphoneos. ez vitathatatan. más kérdés, szifon nélkül is beleillene a HTC palettájába mert a fémes anyagokat és a csíkozást is előbb kezdte a HTC.nincs is ezzel ugy baj. ha igy tudják megmenteni a céget akkor ki bánja?
-
mike1334
veterán
Én mondjuk nem tennék telót tokba, talán csak mondjuk idolokat, mert azok olyan kis vékony törékenyek
Igaz nekem polikarbonátos Lumiám van, ez elég masszív tok nélkül is, plusz minden kisebb sérülés eltűnik róla. Amúgy meg azt kell nézni, hogy ha másolnak és tartják a dizájnt később is, akkor csökken az arra költött pénz, és olcsóbbak a telók...igaz ennél ez nem látszik
-
daniel909
addikt
-
-
CptAdamica
veterán
Amúgy ugyan azt a kamera szenzort kapta meg, mint a moto nexus 6, szóval ha valamit nem cseszerintenek el szoftveresen, akkor egész jó képeket fog készíteni.
-
Fejvadi
nagyúr
Olyan szinten lehet, hogy van 5 alaptéma. Akinek nem tetszik egyik sem, az belép a témázóba és egyből több ezer téma közül válogathat. Ha ez még mindig nem megfelelő akkor lehet a témákat mixelni. Az egyik témából az ikonok, a másikból a zárképernyő, a harmadikból az értesítő panel és gyors kapcsolókat, stb. stb. Még a Boot animációt és a Boot hangot is olyanra cseréled amilyenre akarod. Készíthetsz magadnak is.
-
mike1334
veterán
Aham, mondja is a csóka, hogy lehet. Rengeteg előre kész téma meg cucc van miuira, de van szerkesztő is. De én csak a készekkel találkoztam eddig, asszonynak redmije van, ő meg nem szerkesztget, csak felhasznál...én meg wp-zek, azon semmi nincs ilyesmi, de én a puritán dolgokat is szeretem
-
mike1334
veterán
-
no more
veterán
Nem mondtam, hogy a HTC a leg... csak éppenséggel Android fronton ők képviselik egyedül a prémium minőséget. Mind hardveres, mind szoftveres téren. Ezzel lehet vitázni, de így van. Az, hogy a 2.5 éves M7 még mindig kap updateket (pl. stagefright + összes app Sense 7-es már) az azért jelent valamit. Míg a csoda kínai gyártók továbbra is 4.4-en vannak, de legalább kapnak szép csillogós ikonokat.
De gyengeségük is van természetesen. Az üzemidő és a kamera. Mindegyiknél, valamiért ez a 2 a HTC-nek nem megy.
-
törölt tag
Az a helyzet, hogy a One A9 külsejének összhatása fényévekkel közelebb jár az i6/i6 Plus-éhoz, mint a baromira eltalált, HTC-etalon One M-ekéhez, ezt a vak is látja. Nem két műanyag csíkon kell rugózni (ami az Apple-nél ráadásul nem kettő). Valószínűleg azért ráncolja a homlokát most a többség, mert elvileg amelyik cég tud olyat, mint a One M7 és utódai, annak semmi szüksége nem lenne efféle húzásokra.
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
TheBikerider #120 üzenetére
+1000000000
a mondando tartalmi vegere
-
CptAdamica
veterán
Azt írtad: "Számomra a touchwiz annyira mérvadó mint a sense"
Ha most a két alap rendszer között nem látod a különbséget, akkor az elég nagy baj. Lehet jönni mindig itt a fanboy dumával, meg a rózsaszín köddel, de aki ért a telefonokhoz, az nem mond ilyen hülyeséget.
Amúgy meg igen, mint minden telefonnak a HTC telefonjainak is vannak gyenge pontjaik. Ilyen például a kamera, amiben nem voltak eddig túl acélosak. Vagy például a Blinkfeed, ami remek, de kevés a magyar tartalom rá, simán szerződhettek volna még pár magyar hírmagazinnal.
-
djgeg
őstag
-
no more
veterán
Itt is látszik, hogy még nem használtál HTC-t, akkor nem írnál ilyet. Nem nagyon tudok elképzelni ennél témázhatóbb rendszert jelenleg.
(#127) Janaboy: +1, custom launcherben nem érhetők el a HTC-s widgetek (pl a naptár), amik baromi jók. Én is szoktam bohóckodni a Novában, de felesleges, amikor a Sense is témázható (persze annyira nem mint a Nova) és folyamatosan frissítik.
-
Janaboy
veterán
Az a baj h osszekevered magad az atlag hasznaloval, ertelem szeruen a Sense arra vonatkozik, aki nem akar kulso launchert meg 10 masik programot az alapfunkciok eleresehez..ilyen szempontbol a HTC megoldasai nagyon jok.
Ettol meg nem lesz rozsaszin kod, csak jo helyen kell kezelni a dolgokat.. -
S e t h
nagyúr
Én megértem ha vki fetisizálja a saját telefonja rendszerét, én úgy vagyok vele, hogy az iphone tulajok azzal gazdálkodnak amit az apple enged, én meg azt cserélem le amit csak akarok.
Ha ennyire elégedett lennék egy androidos gyári rendszerrel mint te, akkor már lehet, hogy akár ios-ben is gondolkodhatnék, hiszen eljutottam a zártság bizonyos szintjének tolerálhatóságáig. -
no more
veterán
válasz
Lord Sidious #119 üzenetére
Hát, ez attól függ, hogy melyiket preferálod. Ha ki szeretnél próbálni egy gyártói GUI-sat, akkor a HTC-t mindenképp ajánlom. Hasonlóan gyors a Sense, mint a stock droid, csak több extrával, de ugyanolyan lightos a memóriahasználata. Sőt, néhol a Sense még jobban optimalizáltabb.
-
S e t h
nagyúr
Túl gyors?Inkább lassú a egyéb launcherekhez képest, amelyeket már évek óta használok, nálam az animáció csak lassító feature.
Multitasking?Sosem volt problémám vele.
A szoftveres extrákkal pláne meg vagyok elégedve, jelentős deficit érzése alakulna ki bennem, ha váltanom kellene htc-re.
Én sosem értettem a papagáj kommandó működését itt a fórumon a káváról, most megértettem, a helyzet az, hogy a htc-nek nagyon-nagyot kellene villantania ahhoz hogy váltásra ösztökéljen.
Az általad említett szoftveres extrák, amely mind hasznos kicsit ködös, de erősen elfogultnak tűnik, ugyanis én minden gyártó termékénél kiemelem a negatívumokat is.Én tisztában vagyok azzal ha meg akar vezetni egy gyártó, de a szomorú az, hogy a fanok szeme előtt meg rózsaszín köd lebeg és nem hajlandóak tudomásul venni a hátrányokat és náluk minden hasznos, amit a gyártó elé lök.Számomra a touchwiz annyira mérvadó mint a sense, egyiktől sem esek hasra, hanem olyan launchereket használok, amelyeket úgy alakítok a saját szájízem szerint ahogyan szeretnék.
Ha vki totemizálja a senset, vagy a touchwizt, ám tegye, mindenkinek van hóbortja. -
Volt nekem is szinte az összes gyártótól csúcs telefonom,kivéve HTC.
Ami számít nekem,az az anyaghasználat,kamera,hangminőség és a gördülékenység.Idáig csak az i6 hozta ezt.(kamera átlagos benne)
Azt mondod ez is tudja?Azt mondod,hogy nem járok rosszul vele,ha veszek egyet,mondjuk egy bordót?
Nem fogom eladni egy hét múlva?
Ha Te mondod....hiszek neked. -
"...Nüansznyi változtatásokat eszközölnek csupán és próbálják azt sugallni, hogy igen, megcsináltuk, csak neked, vegyed, vigyed...."
Persze,lehet így is nézni,de hát ez a kapitalizmus.
Nyilván az egész csak üzlet,semmi más.
De...
Én pl.ezzel nem foglalkozom.
A témánál maradva:
Nekem ez a forma a HTC-nek,jobban tetszik,mint az előzőek.Azért is,mert az Apple cuccokat szintén szeretem.Nem kevésbé a BB-t.Volt is, van is ezekből.
Minőséget képviselnek.
Most ennél az A9-nél nem érzem a "gagyi" hatást,bár még csak videón láttam,de szerintem nem rossz.
És nekem különösen tetszik,hogy hasonlít az i6-ra.Engem nem zavar.A fanok,meg mittudomén....Ők sem zavarnak.Tőlem aztán mondhatják a magukét,ha nekik ez jelent megnyugvást,akkor miért ne.?
Én nem pazarlom az energiám értelmetlen vitákra,főleg nem egy telefon miatt. -
Lord Sidious
senior tag
Javasolnad Droid vonalon levo valtasnal a HTC-t a Sense miatt? Mert en Nexus 5X-el szemezgetek, volt sima 5 bejott. (Meretben van egy lelektani hatar 5,2" a max) Eddig ugy voltam, hogy vagy sima stock droid (tetszik a GUI es vonzott a fix support) vagy ha mar gyatoi GUI, akkor valami korrekt (nem tááácsvíííz es Sony GUI) vartam az A9-et, de nem szimpatikus az Ar/ertek arany foleg ha a 32gb ROM-os/3gb-RAM-os verziot nezem
Tetszenek a HTC-k, de nem tom, hogy a Sense 5 utantol, milyen jo a gyarto GUI-ja.
Velemenyed szerint Nexus 5X vagy varjam meg meg amig kijon az uj M seria, hatha valami jo jon ki a HTC boszorkanykonyhajabol? -
no more
veterán
válasz
TheBikerider #113 üzenetére
Bizony ám, 100%! Használtam már Sonyt, Samsungot, egyik sem volt ennyire reszponzív, gyors és gördülékeny. Ráadásul most már a legutolsó ikont is megváltoztathatod, szóval már témázhatóságban is jó a Sense.
(#114) S e t h: Mi nem tetszett benne? Túl gyors volt, nincsenek 5 másodperces animációk? Nem vársz, amíg megnyílik egy app? Működik a multitasking? Tökéletesen működnek a szoftveres extrák, és mind hasznos, nem úgy mint pl. a Samsung telefon előtt integetős baromságai?
-
S e t h
nagyúr
válasz
TheBikerider #113 üzenetére
Hát nem tudom, engem az elmúlt pár évben egyik design sem padlóztatott le, hogy azannyát, ez igen, megcsinálták.Nüansznyi változtatásokat eszközölnek csupán és próbálják azt sugallni, hogy igen, megcsináltuk, csak neked, vegyed, vigyed.
Én nem látok semmi forradalmi változást, sem a külsőben, sem a tartalomban.Ezért fura, hogy egymás vérét innák a fanok, az unatkozók meg egyenesen kötekedni járnak csak ide.
Szombat este. -
-
S e t h
nagyúr
Én nyúztam is másfél évig és ott váltak el az útjaink a gyártóval.Azóta nem meglepő módon egyre többen gondolták úgy, hogy máshol hagyják inkább a pénzüket.
Ez a formaterves bullshit hogy képes ennyi embert felizgatni, fel nem foghatom. Inkább lenne vmi innováció az új készülékekben, de annyira kifutott a technika, hogy némi proci mag és memória többlet, felbontás növelés, egy kis lekerekítés itt, egy kis szögletesítés ott és a fanok máris egymás torkát marcangolják, miközben a részvényesek meg dörzsölik a tenyerüket.
Hajrá, vkinek jó, hogy egymás torkának estek a piramis alján. -
no more
veterán
válasz
TheBikerider #107 üzenetére
Oh, a jéghideg fém érzete! Aztán majd, amikor kipróbálod a Sense-et, még jobban fogod imádni!
-
djgeg
őstag
"A HTC One A9 külső megítélése a bejelentés előtt elég visszás volt, sokan úgy vélekedtek, hogy a formatervezők kicsit sokat nézegették az Apple telefonjait, mielőtt nekiültek az A9-nek, a végleges fotók alapján annyira nem vészes a hasonlóság, de egy-két hasonló formai elemmel természetesen lehet találkozni rajta."
Azért tegyük már tisztába a dolgokat... Ki kezdett el kit másolni?
2013 március HTC One (M7)
2014 március! HTC One (M8)
2014 szeptember iPhone 6
2015 április HTC One M9
HTC A9
-
doooo
veterán
válasz
TheBikerider #107 üzenetére
Világos
-
-
Janaboy
veterán
Nemelyember annyira elvakult, az emberek nagy resze az iphonet, a samsungot es az lgt tekinti etalonnak es ha egy telo hasonlit ezekre, akkor rogton az adott gyarto masolja az o "etalonjukat", fel se merul bennuk az ellentete..
Sokkal fontosabb kerdes, hha a Samu megtudja csinalni a kulso kapacitib gombot, akkor a HTCnek miert kell eroltetni, amikor ott a hely hozza? Es a sokak altal kifogasolt also kava maris jobban fekudne... -
doooo
veterán
válasz
TheBikerider #102 üzenetére
Nem.. hanem azok a fanok, akik még SW fanok is
Btw, "a soha többet", magára a márkára vonatkozik? -
akosxyz
senior tag
válasz
TheBikerider #102 üzenetére
Így van, a BB
-
-
doooo
veterán
válasz
TheBikerider #100 üzenetére
Most majd azért köveznek meg, mert bevallottad, hogy láttad azt a filmet, és még idéztél is..
-
-
stilo18
addikt
Valahol láttam kamera sample képeket... Ha igazak, meglepően jó lesz ezen a téren!
-
Bar1
aktív tag
Erről régen beszéltünk is az M9 topikjában, én pedig pont az ellenkezőjét vártam, akkor, hogy elől ne teljesen üveg legyen, hanem alul-felül fém.
Benyomásaim az A9-ről: hátulról nekem is a 6-os iPhone jut eszembe, amit könnyen ki lehetett volna küszöbölni, ha nem kerekítik le ennyire az éleket, úgy férfiasabb is lett volna. Persze nem kérdés, az alapötletet az Apple vette át a HTC-ről, a HTC csak annyit csinált, hogy a One sorozat ívelt hátoldalát kilapította. Ennek ellenére figyelembe kellett volna venni, hogy jobban különüljön el az iPhone-októl
Az A9 élőben látni kell elölről, de a képek alapján ez visszalépés: alul hatalmas a káva az ujjlenyomatolvasóval.
Remélhetőleg az M10-nél már minimálisra szorítják a kávát alul-felül, oldalt pedig nekem bejönne az S6 képernyődizánja is, és hagyják csak ki az ujjleyomatolvasót és maradjanak meg elől a fém hangszórórácsok. -
SanyikaDC
tag
Pont attól a formavilágtol válnak meg amit a one sorozatban szeretett mindenki? Az egyediségtől?
remélem az új one nem iphone copy lessz hanem az előző one-okra fog hasonlítani...
-
akosxyz
senior tag
Valahogy az alja nekem kicsit furcsa ennek az A9-nek. Az a gomb és fölötte a HTC...
-
no more
veterán
válasz
TheBikerider #91 üzenetére
*legyint* nem akarsz többé Samsungot venni...
*legyint* most mész és átgondolod az életed... -
Fellow
csendes tag
Az utolsó HTC ami tetszett, az a Sensation volt... az se ma volt.
-
-
no more
veterán
válasz
TheBikerider #89 üzenetére
Igazából a Samsungokon kívül semelyik Androidos telefon nem lagol már, a Sense alapúak pedig főleg nem. Akadni is csak a Touchwiz szokott.
-
válasz
Jeanne d'Arc #87 üzenetére
+1
Szerintem is jól néz ki.Eleve tetszik az iPhone 6 forma,tök rendben van,hogy efféle dizájnt követnek.A bordó kifejezetten bejön.
Sosem volt HTC telefonom,legalábbis nem emlékszem,mert nem tetszett soha,de ez,ha a teszteken is jól fog szerepelni,nem lesz egy laggolós trágya,jó akkuidő,stb., akkor tuti veszek egyet.
-
mike1334
veterán
Troll mode on
Troll mode off: Nekem tetszik, ha nem a wp-t szeretném, akkor motorola után tuti htc-t vennék, ha nem kenne egy vagyon... -
Akárki akármit mond, nekem tetszik kifejezetten.
-
törölt tag
A formaterv/dizájn és a technológia/anyaghasználat nem ugyanaz. Nem kell sasszemnek lenni, hogy feltűnjön az alapforma, az arányok és a felület tagolásának hasonlósága: http://forums-cdn.appleinsider.com/e/e6/e6f2e304_htc-one-vs-iphone-5.jpeg
Amikor kihozták anno az M7-et (meg pl. a Blackberry Z10-et, csak ott az előlapról szólt a fáma), hangos volt a fórum az "i5-koppintás" hozzászólásoktól, annyi, hogy azóta hozzászoktunk az egyenformákhoz, mert a "nagyoknál" lassan alig van egy-két igazán egyéni ízű formaterv (ebben speciel szvsz a Nokia/Microsoft és a Sony maradt igazán jó, lehet, hogy önmagukat ismétlik, de legalább nem az N+1-edik tucatot csinálják). Bájdövéj az M7 műanyagcsíkos megoldása nagyságrendekkel szebb szerintem, mint az i6-i6s-é.Ha az i6 csíkjai által alul-felül határolt rész nem fémet, hanem üveget vagy - horribile dictu - műanyagot kapott volna, azt mondanám, tökély, így viszont nem. Egyszerűen butának látom a mostani hátlapot, és ezt az A9 még tovább butította azzal, hogy egy következetesen szimmetrikus formába belerakta aszimmetrikusan a csíkokat.
-
Gibo
senior tag
válasz
CptAdamica #76 üzenetére
Ehhez kepest ingyen volt a Honor 7 90e HUF-ert... (na jo, 299 Euro
)
-
bebuci
tag
Romániában beárazták, 630€ a 2 GB változat, október 28-án indul útjára
-
Xaels
félisten
válasz
CptAdamica #76 üzenetére
Pláne, hogy az M9 ugyanitt bőségesen olcsóbb és az nem a 2/16-os verzió...
-
CptAdamica
veterán
Az európai ára: dobpergés........... itt és az expansys mindig jó áron szokta adni, szóval az itthoni ára 200 ezer környéke. Bravó.
-
enginev3.0
félisten
Nem hogy a HTC feliratba tennének ujjlenyomat olvasót
-
no more
veterán
Könyörgöm, ne!
-
Gibo
senior tag
válasz
bakosszabolc #72 üzenetére
Na ja, es akkor mar a ZTE-röl ne is beszeljünk
ZTE S6 -
RaveForce
veterán
válasz
CptAdamica #69 üzenetére
nem teljesen, de valljuk be márkajelzés letakarással , előbb mondaná rá mindenki hogy samsung, minthogy apple, vagy pláne h hTC
-
bozont
veterán
Nem csak náluk: [link]
-
Wapmester
senior tag
válasz
Lord Sidious #52 üzenetére
én is szeretnék már látni egy normális HTC telefont ami kemény hárdverrel és jó kamerával van megáldva, az A9 csak valami szerencsétlenkedés az új HTC One előtt, kinézetre sem lett valami extra de legalább hárdverben lehett volna erősebb, mire összeszedik magukat elbuknak, nincs idő már a szarakodásra a konkurencia nagyon gyorsan elhúz mellettük.
-
enginev3.0
félisten
Szerintem Desire családban fog ez újra jönni még
-
Márko88
aktív tag
Tetszik, HTC-s bàr én elfogult vagyok mert szerintem az Apple mellett a "legélvezhetőbb" telefonok a piacon. Több reklàmot !!
-
Gibo
senior tag
Szerintem csak egyszerüen letisztult, nekem tetszik.
Ami engem zavarna, hoyg annyi penzert amennyibe elöre lathatoan kerülni fog, rakhattak volna bele erösebb hardware-t. Nem mintha a felhasznalok 98%-anak szüksege lenne ra (a jelenlegit sem fogjak kihasznalni), de akkor is, elvböl
Ami designra kicsit egyedibb volt mostansag az a OnePlus szeria...remelem az X is megtartja ezt a jo szokast -
isti215
tag
Azon az alsó kávaméreten még mindig dolgozhatnának.
-
PoganyPtR
tag
Hát engem tényleg nem igazán érdekel, hogy melyik mire hasonlít, de látom itt a hozzászólasokat, hogy csak trollkodnak itt az emberek, ezután kedvem támadt leírni, hogy ahogy megláttam nekem is az iphone jutott eszembe rögtön.
Nem szoktam kötözködésből írni soha, valamint még azt sem lehet mondani, hogy gyűjtöm a hozzászólásokat. -
TechData
tag
Nálad azért szebben nézz ki....így a profil képed alapján
Gyönyörű telefon,de szerintem nem fogom a HTC One M9-esem le cserélni. -
Lord Sidious
senior tag
válasz
Wapmester #49 üzenetére
Lenyegeben en is ezt mondtam (vallom) ami kiverte a biztositekot a feluletes/laikus emberek szamara szvsz az-az, hogy a hatlap itt mar sik feluletu, 2,5D-s a kijelzo, a sarkak radiusa eleg erosen i6-os, es igy azt mar lattuk 2012-ben az iPod touch 5g ben is, csak 3g es GPS moldul nelkul. ( ott amilt meg kellett oldani az a Wifi es BT modul jelerossegenek helyzete, amnel az Apple a keszuleken fennt talalhato fekete muanyag elemmel megoldotta, mivel az alaplapon is ott helyezkedik el a BT es Wifi modul.)
De az M7-8-9 Vs i6 sztem nagyon nem hasonlit, az A9 meg nem azert nem best buy, mert "copy" lenne, hanem a SoC/belso memoria merettol fuggo RAM mennyisege/ar (EU ar, HU afaval, stb ez persze regio specifikus) nem jo ajanlat. Pedig vartam nagyon ezt a HTC-t, mint Nexus 5X "vetelytarsat", de szamomra nem jott be...no de sebaj, marad az LG udvoskeje Droid vonalon.
(azert neznek ha az "M10 hatalmasat ugrana" kicsit irigyen, kicsit csalodottan, kicsit "mert kapkodtad el" modon
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #47 üzenetére
http://www.kislexikon.hu/formanyelv.html
-
xpeter
csendes tag
Szerintem szép. Ez a forma tetszett korábban is, akár a HTC-nél, akár az Apple-nél. Ha a rendszer is kiegyensúlyozott lesz rajta, akkor csak dicsérni lehet majd..
-
Wapmester
senior tag
válasz
Lord Sidious #43 üzenetére
Ez a One A9 sem hasonlít annyira az iPhone-ra, a műanyag sáv továbbra sem veszi körbe a telefon alját és tetejét, a szélek lekerekítettek, a kamera középen van, aztán mégis megy az iphone copy-zás, pedig a HTC tulajdonképpen önmaga stílusjegyeit használja.
-
fornettisuti
veterán
"formanyelvet számos egyéb HTC készüléken is viszontláthatjuk majd,"
...hogy mit, mi az a formanyelv? -
Lord Sidious
senior tag
Sok mindent leget ram mondani de azt nem hogy elfogult vagyok az Apple termeke fele.
Kemenyen kritizalom es elismerem a letet a hibaknak es a gaz uzleti policy-nak, amikor kiutkozik. Inkabb design szempontbol neztem a dolgot, egy friss szemelyes tapasztalat alapjan. En szemely szerint nagyon vartam az uj HTC-t, mert a moto x-em cserejenel vagy az uj nexus 5x vagy htc johet szoba. Droidbol a stock dorid tetszik, de ha van rajta gyartoi GUI, akkor a HTC-re tennem le a voksom. De az A9 utan befuttonak a nexus 5x maradt.
Engem nem erdekel ki milyen rendszert hasznal es mit preferal. (Volt WP-m a 10-et biztos kinfogom probalni, volt BB-m, amit szerettem. Van eleg sok iOS eszkozom es van droidom is. A tizen es a firefox OS kimaradt) Hozza meg a donteset az izlese, felhasznalo szokasai, bizalmi eloiteletei alapjan. Bar a legszerencsesebb szerintem ha valaki a tenylegesen felmert valos (vagy akar kesobbiekben velt) igenyei szerint valaszt rendszert es eszkozt.
Es lehetoleg mellozze az OS hitterites, mert eleg a demagog riszabol a jehova tanuitol es a szcientologia egyhaz tagjaitol, amikor neha nagy szerencsetlensegem folytan belejuk utkozom. -
ROBOTER
addikt
válasz
Lord Sidious #43 üzenetére
Azt elfelejtetted leírni, hogy az egyikre HTC van írva, a másikra meg iPhone.
Csak Apple cuccaim vannak (notebook, telefon, tab), magán és céges vegyesen, de ennyire nem bírok elvakult lenni.
-
Ruzcak
tag
Szvsz ,ha szépen gyártják le ,nem ilyen tucatmobilként mindenféle hibával akkor ez is ütős telefon lehet,
csak elsőre tűnik csúnyának.
Az apró részletek majd élőben jönnek elő és használat során a tartóssága.Az hogy milyen bevételük lesz maradjon a htc dolga
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
Wapmester #40 üzenetére
De van es vegig is fut, amugy meg a iPod touch 5g... Az antennak jelerossegenek javitasat nagyon nem lehet mashogy megoldani. Hosszaba a muanyag csik ocsmany lenne, es lehet az anyagterhelhetoseget is negativan befolyasolna. Ma volt a kezembe kollegan HTC M8-a ossze is hasonlitottam a lz i6-ommal. Haaat akinek az a ket hatlap nagyon hasonlo, annak szvsz, lehet a vagina es az anusz is az... Lyuk-lyuk.
. Htc kezre allo, kerekded, enyhe hosszanti radiusszal. A csik egy sav. A kamera pozicioja full mashol van. Az i6-nal lapos a hatlapja, a csik a felso reszt korbe oleli, es a kamera pozicioja is full mashol van. Elobe teljesen mas a ketto, de a rederkepeken is.
-
-
doooo
veterán
Viszlát HTC.. remélem még találkozunk egyszer..
-
CptAdamica
veterán
Elég szomorú, hogy ez lesz az új irányvonal. Valóban, sok dolgot vett át az előző HTC modellekből, de összképileg és ahogy a kommunikációban is hallhattuk, sajnos tényleg iPhone akar lenni.
Tényleg egyedül az iPhone majmolásban látják a kiutat? Eddig a HTC nem erről szólt...
-
bebuci
tag
válasz
hagymas7up #35 üzenetére
Ennyi...
-
Gainka
őstag
Szerintem qva jol nez ki. Es hamarabb jot eszembe rola es samu mint alma.
Egyre jobban hasonlitanak a nagy gyartok teloi, tan az lg kilog a szeles telefonjaival.
Valahol most erunk oda hogy elertuk a tokeletes legkenyelmesebb format, lehet ezert a hasonlosag.
[link] -
Touch-ko
őstag
válasz
hagymas7up #27 üzenetére
`Csak az a baj, hogy a szifon kopointotta a formát az M szériáról. Előbb perelhette volna a HTC az almát, mint fordítva.`
Kijavitalanak: Az iPhone5-nel mutatkozott be az alul-felul levo kicsi csik... 2012-ot irtunk akkor.
Az M7 2013-as telefon. Viszont az nem hasonlitott ra annyira mint ez. -
Touch-ko
őstag
Erdekes, hogy egy korabbi hirnel ugyanennel a telefonnal en ezt felhoztam, ott le lettem ugatva, hogy `bezzeg az Apple nem masol`, meg `persze, az Apple sz.rta a spanyol viaszt is`.
Ehhez kepest, most nehany kommentelo, aki anno a fenti idezeteket irta, most ugyanugy fikazza a HTC-t.
Furcsa `emberek` jarnak ide...
BTW szerintem is hasonlit, de szep lett ez a telefon.
-
Zsidaaj
tag
de ugyesek tudnak kopizni
-
törölt tag
Egyáltalán nem ronda, átlagos, megállja a helyét a mezőnyben. A mérete is rendben van, gondolom pörög ahogy egy Htc-nek kell. Kit érdekel, hogy ki kit másol, nem ezen fognak múlni az eladások. Ahhoz, hogy visszaforduljanak a lejtőn ennél több kell.
-
Fejvadi
nagyúr
Irány a csúnyaság.
-
schall46
újonc
En szemely szerint ugy vagyok hogy anno ha a Galaxy S kikopott masa volt az iPhone 3GS-nek es meg ki is tiltottattak egy csomo orszagbol akkor most ezt nem hiszem hogy az almas ceg nem perelne be 1:1es koppintasert es vilagszerte nem kerne hogy kitiltsak. Ha ez nem tortenik meg akkor innen is latszik hogy tisztara Apple vs Samsung csatarozas van, mindegy hogy mas gyarto mennyire masol.
-
válasz
Red Bull fan #20 üzenetére
Általában fogalmuk sincs miről beszélnek,csak hsz-t gyűjtenek,meg trollkodnak.
Nem kell őket etetni és kész. -
goro1000
aktív tag
Ájfón Mindörökké
-
Coulson
tag
Szerintem szép lett a telefon, nem mondom, hogy nem ismerős kicsit, de itt hamarabb jelentek meg ezek a design megoldások...
A régi-régi HTC Desire nagy kedvencem volt. Hajrá HTC! -
válasz
Red Bull fan #16 üzenetére
Hagyd őket.
A HTC topicok mindig tele vannak okoskodó troll-okkal.
Nem kell etetni a őket és csendben maradnak.
Egyébként meg szép lett az A9,végre teljes üveg előlap van rajta,már az M9-re is ezt vártam.
-
Cathulhu
addikt
válasz
Red Bull fan #16 üzenetére
Mert az a HTC tulaj akit zavar mar nem HTC tulaj, es ugye egyre kevesebben maradnak
-
Quqesz
nagyúr
Hát ez inkább a szifon irányvonala....nem hiszem el nem tudnak vmit lerakni az asztalra.....E9 eye dizájnja nekem jobban bejön.
-
xmaas
őstag
Ha van egy kis esze Applenek meg kene vasarolnia a HTC t csak egy almat kell rajzolni a hatlapokra es mehetnek a IBoltba dupla aron
De amugy nem igaz nincs egy rohadt normalis vezeto annal a cegnel ami megmondja hogy hee hulyegyerekek csinaljatok mar meg azt a rohadt formatevert hogy ne hasonlitson arra az almas keszulekre ennyire , nem is ertem a regebbi One X stb. format miert nem lehetetet folytatni az tok jo volt es nem majmoltak senkit vele
Vagy lehet direkt ez a titkos terv hogy mivel ugyis hasonlit almas keszulekekre akkor az emberek majd venni fogjak mert azt gondoljak olcso alma
-
APippo
tag
Csak én érzem azt, hogy manapság tényleg minden telefon ugyan úgy néz ki?? Milyen formavilág ez? Tucatmobil esetleg
-
GeryFlash
veterán
Egyrészt, a HTC One M7-M8 formatervét lenyúlta egy kicsit az Apple (nem teljesen, de erősen hajazott a HTC-k-re), ezek után a HTC az A9-cel visszavágott, és lenyúlta az iPhone formatervét-ujjlenyomat olvasó elhelyezését. Kabaré. Dzsunka gyártóhoz méltó viselkedés ez, nem egy HTC-hez.
-
Lall
veterán
Irányvonallá válhat a HTC-nél az új iPhone design.
-
RaveForce
veterán
hát ez már kabaré
-
kortic
tag
legalább a htc felirat kerülne a ujjlenyomat-olvasó-gombra, és alul egy pici kávát spórolnának... -
Xaels
félisten
Hááát
Ennyire nincs egy épkézláb designerük... Hol lehet fő designernek jelentkezni náluk? Vállalom a mostani bérének a feléért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest