Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Ipari kemkedes?? Talan. Esetleg veletlen egybeeses, hogy kulonbozo nagy tech ceg termekei tokeletesen megegyeznek kulsore...
Egyertelmu, hogy a Goophone (kinai ceg) bemutat egy teleont es a nagy tech cegek lemasoljak 1-1-benErdekes, valamiert pl az Apple Watch (amirol nem szivarogtak design infok a megjelenes elott) nem jelent meg ezen a fantasztikusan eredeti product-okat gyarto ceg honlapjan.Mellesleg nem csak Apple termekek rip-off-jait talalhatjuk meg az oldalon, hanem Samsung telefonokat is. Sot asszem regebben HTC telefonokat. Rohognek, ha a Goophone ceg tulajdonaban alltak a regebben tomegesen bezart kamu Apple boltok is Kinaban
Azota inkabb csak interneten aruljak az innovativ, egyedi termekeiket ...Egyszeruen elkepeszto az, amit ez a Goophone ceg csinal..
-
daniel909
addikt
válasz
Touch-ko #164 üzenetére
persze kopizzák sokan a szifont vagy csak merítenek ihletet, de a végeredmény azért nem szokott annyira hasonlólenni mint ebben az esetben.
a Force Tpuch szerintem is baromság, ettől független persze h bele fogják tenni az Androidos telefonokba. miért? mert az eladások még mindig azt mutatják h az Apple tud valamit. és szeretne más gyártó is eladni a termékéből, szval minimum hozni kell a szifon fícsörjeit.
kicsit elkanyarodtunk. amíg az Apple ekkora eladásokat generál, kopizni fogja fű-fa
aztán jön egy másik cég aki felemelkedik, akkor lehet pont az Apple fog kopizni. ez egy business amiből nem akarnak egyes gyártók lemardni
-
RaveForce
veterán
válasz
Cathulhu #167 üzenetére
goophone matricákkal lássák el a telefont, ahogy a honlapon látszik, hanem szó nélkül rászitálták a Samsung nevet
mindig meglepődök, hogy van még lejjebb
de merül fel a kérdés, ha már csinálnak egy 1:1ben iPhone copyt...akkor már mértnem azt írják rá?
miért samsungot?
vagy mikor mit dob a gép... egynap ugyanaz lejön htc, sony, nokia felirattal, fő a változatossag
szerk. jaaa, hogy S5, elsőre 5S-nek olvastam, azthittem h csak iPhone-ra mentek rá... de ezekszerint több ligában is játszanak...hát ez durva..a döbbenet még egy foka
-
Cathulhu
addikt
válasz
RaveForce #165 üzenetére
Teljesen komoly, ismerős vett goophone S5-t, mert "nem hajlandó egy egyszerű márkanévért 5x annyit fizetni, mikor ugyanazt tudja a két telefon". Végül a kínaiak arra se vették a fáradtságot, hogy goophone matricákkal lássák el a telefont, ahogy a honlapon látszik, hanem szó nélkül rászitálták a Samsung nevet mindenhova. Ha így meglátták volna a vámon, helyben zúzzák be.
Amúgy vicces kis cég, bejelentés után 2 nappal kész a tökéletes formai copy, mikor még az eredeti forgalmazása hónapokra van. Nem tudom hogy csinálják, de rettentő szorgalmasak -
akosxyz
senior tag
válasz
Touch-ko #164 üzenetére
Állat az a méhecske a hátulján
Amúgy itt egy fórumtárs levezetése időrendben
Pontosan itt
-
Touch-ko
őstag
válasz
daniel909 #160 üzenetére
Tudod, itt az a durva, hogy ha az elso par tucat kommentet olvasod, ott azt irjak sokan, hogy egyaltalan nem hasonlit, aztan kicsivel lejjebb, pedig, hogy `de bezzeg az iPhone6`, aztan megint csak lejjebb, pedig, hogy valoban hasonlit az iPhone-ra, de...
Szoval lassan de haladunk
Amugy ezek a design-ok erdekesek. Emlekezzunk csak vissza az elmult evekre: Az Apple bemutatta az uj design-t, aztan jott par ceg aki megdobbentoen hasonlot csinalt. Aztan az volt a valasz, hogy ujat nem lehet mar kitalalni, valamikor 2010 kornyeken az iPhone4 miatt.
Aztan az iPhone5/S modellekkel megint jott egy design valtas es a konkurens cegek egy jelentos resze erre is ugrott. Markat direkt nem irok.
Aztan ugy iPhone6/6S valtozatok, es megint ugyanez van: Nem lehet uj design-t kitalalni mar..Lassan jonnek a Force Touch kijelzos telefonok is, ami eddig hulyeseg volt azok szamara, akik sosem hasznaltak ilyet
Szoval nezzunk meg milyen lesz a kov. generacios iPhone kulseje, igy tudni fogjuk, hogy milyen lesz nehany gyarto telefonja
Aztan vannak akik szerint a GooPhone ( [link] ) telefonjai sem hasonlitanak semmire es azok is csak a veletlen egybeeses muvei, illetve, `mar nem lehet uj design-t kitalalni`..
-
CptAdamica
veterán
Megint elgurult a bogyesz. Már én is azt mondom, hogy ég veled HTC.
-
daniel909
addikt
tudom h előbb volt hasonló Htc
tudom h az m7nél jött be a hátlap csíkozása... de az A9 minden másban is hasonlít a szifonra. maga a formavilág is olyan, eltűnt a boomsound helyére ujjlenyomatolvasó ment + érthetetlen hatalmas rés, a kamera is hasonlóképp áll ki s hasonló a mérete (igaz középen van..) alul a csatlakozó + hangszóró nagyon hasonló helyen van, had ne folytassam...
az összkép tényleg iphoneos. ez vitathatatan. más kérdés, szifon nélkül is beleillene a HTC palettájába mert a fémes anyagokat és a csíkozást is előbb kezdte a HTC.nincs is ezzel ugy baj. ha igy tudják megmenteni a céget akkor ki bánja?
-
mike1334
veterán
Én mondjuk nem tennék telót tokba, talán csak mondjuk idolokat, mert azok olyan kis vékony törékenyek
Igaz nekem polikarbonátos Lumiám van, ez elég masszív tok nélkül is, plusz minden kisebb sérülés eltűnik róla. Amúgy meg azt kell nézni, hogy ha másolnak és tartják a dizájnt később is, akkor csökken az arra költött pénz, és olcsóbbak a telók...igaz ennél ez nem látszik
-
daniel909
addikt
-
-
CptAdamica
veterán
Amúgy ugyan azt a kamera szenzort kapta meg, mint a moto nexus 6, szóval ha valamit nem cseszerintenek el szoftveresen, akkor egész jó képeket fog készíteni.
-
Fejvadi
nagyúr
Olyan szinten lehet, hogy van 5 alaptéma. Akinek nem tetszik egyik sem, az belép a témázóba és egyből több ezer téma közül válogathat. Ha ez még mindig nem megfelelő akkor lehet a témákat mixelni. Az egyik témából az ikonok, a másikból a zárképernyő, a harmadikból az értesítő panel és gyors kapcsolókat, stb. stb. Még a Boot animációt és a Boot hangot is olyanra cseréled amilyenre akarod. Készíthetsz magadnak is.
-
mike1334
veterán
Aham, mondja is a csóka, hogy lehet. Rengeteg előre kész téma meg cucc van miuira, de van szerkesztő is. De én csak a készekkel találkoztam eddig, asszonynak redmije van, ő meg nem szerkesztget, csak felhasznál...én meg wp-zek, azon semmi nincs ilyesmi, de én a puritán dolgokat is szeretem
-
mike1334
veterán
-
no more
veterán
Nem mondtam, hogy a HTC a leg... csak éppenséggel Android fronton ők képviselik egyedül a prémium minőséget. Mind hardveres, mind szoftveres téren. Ezzel lehet vitázni, de így van. Az, hogy a 2.5 éves M7 még mindig kap updateket (pl. stagefright + összes app Sense 7-es már) az azért jelent valamit. Míg a csoda kínai gyártók továbbra is 4.4-en vannak, de legalább kapnak szép csillogós ikonokat.
De gyengeségük is van természetesen. Az üzemidő és a kamera. Mindegyiknél, valamiért ez a 2 a HTC-nek nem megy.
-
törölt tag
Az a helyzet, hogy a One A9 külsejének összhatása fényévekkel közelebb jár az i6/i6 Plus-éhoz, mint a baromira eltalált, HTC-etalon One M-ekéhez, ezt a vak is látja. Nem két műanyag csíkon kell rugózni (ami az Apple-nél ráadásul nem kettő). Valószínűleg azért ráncolja a homlokát most a többség, mert elvileg amelyik cég tud olyat, mint a One M7 és utódai, annak semmi szüksége nem lenne efféle húzásokra.
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
TheBikerider #120 üzenetére
+1000000000
a mondando tartalmi vegere
-
CptAdamica
veterán
Azt írtad: "Számomra a touchwiz annyira mérvadó mint a sense"
Ha most a két alap rendszer között nem látod a különbséget, akkor az elég nagy baj. Lehet jönni mindig itt a fanboy dumával, meg a rózsaszín köddel, de aki ért a telefonokhoz, az nem mond ilyen hülyeséget.
Amúgy meg igen, mint minden telefonnak a HTC telefonjainak is vannak gyenge pontjaik. Ilyen például a kamera, amiben nem voltak eddig túl acélosak. Vagy például a Blinkfeed, ami remek, de kevés a magyar tartalom rá, simán szerződhettek volna még pár magyar hírmagazinnal.
-
djgeg
őstag
-
no more
veterán
Itt is látszik, hogy még nem használtál HTC-t, akkor nem írnál ilyet. Nem nagyon tudok elképzelni ennél témázhatóbb rendszert jelenleg.
(#127) Janaboy: +1, custom launcherben nem érhetők el a HTC-s widgetek (pl a naptár), amik baromi jók. Én is szoktam bohóckodni a Novában, de felesleges, amikor a Sense is témázható (persze annyira nem mint a Nova) és folyamatosan frissítik.
-
Janaboy
veterán
Az a baj h osszekevered magad az atlag hasznaloval, ertelem szeruen a Sense arra vonatkozik, aki nem akar kulso launchert meg 10 masik programot az alapfunkciok eleresehez..ilyen szempontbol a HTC megoldasai nagyon jok.
Ettol meg nem lesz rozsaszin kod, csak jo helyen kell kezelni a dolgokat.. -
S e t h
nagyúr
Én megértem ha vki fetisizálja a saját telefonja rendszerét, én úgy vagyok vele, hogy az iphone tulajok azzal gazdálkodnak amit az apple enged, én meg azt cserélem le amit csak akarok.
Ha ennyire elégedett lennék egy androidos gyári rendszerrel mint te, akkor már lehet, hogy akár ios-ben is gondolkodhatnék, hiszen eljutottam a zártság bizonyos szintjének tolerálhatóságáig. -
no more
veterán
válasz
Lord Sidious #119 üzenetére
Hát, ez attól függ, hogy melyiket preferálod. Ha ki szeretnél próbálni egy gyártói GUI-sat, akkor a HTC-t mindenképp ajánlom. Hasonlóan gyors a Sense, mint a stock droid, csak több extrával, de ugyanolyan lightos a memóriahasználata. Sőt, néhol a Sense még jobban optimalizáltabb.
-
S e t h
nagyúr
Túl gyors?Inkább lassú a egyéb launcherekhez képest, amelyeket már évek óta használok, nálam az animáció csak lassító feature.
Multitasking?Sosem volt problémám vele.
A szoftveres extrákkal pláne meg vagyok elégedve, jelentős deficit érzése alakulna ki bennem, ha váltanom kellene htc-re.
Én sosem értettem a papagáj kommandó működését itt a fórumon a káváról, most megértettem, a helyzet az, hogy a htc-nek nagyon-nagyot kellene villantania ahhoz hogy váltásra ösztökéljen.
Az általad említett szoftveres extrák, amely mind hasznos kicsit ködös, de erősen elfogultnak tűnik, ugyanis én minden gyártó termékénél kiemelem a negatívumokat is.Én tisztában vagyok azzal ha meg akar vezetni egy gyártó, de a szomorú az, hogy a fanok szeme előtt meg rózsaszín köd lebeg és nem hajlandóak tudomásul venni a hátrányokat és náluk minden hasznos, amit a gyártó elé lök.Számomra a touchwiz annyira mérvadó mint a sense, egyiktől sem esek hasra, hanem olyan launchereket használok, amelyeket úgy alakítok a saját szájízem szerint ahogyan szeretnék.
Ha vki totemizálja a senset, vagy a touchwizt, ám tegye, mindenkinek van hóbortja. -
Volt nekem is szinte az összes gyártótól csúcs telefonom,kivéve HTC.
Ami számít nekem,az az anyaghasználat,kamera,hangminőség és a gördülékenység.Idáig csak az i6 hozta ezt.(kamera átlagos benne)
Azt mondod ez is tudja?Azt mondod,hogy nem járok rosszul vele,ha veszek egyet,mondjuk egy bordót?
Nem fogom eladni egy hét múlva?
Ha Te mondod....hiszek neked. -
"...Nüansznyi változtatásokat eszközölnek csupán és próbálják azt sugallni, hogy igen, megcsináltuk, csak neked, vegyed, vigyed...."
Persze,lehet így is nézni,de hát ez a kapitalizmus.
Nyilván az egész csak üzlet,semmi más.
De...
Én pl.ezzel nem foglalkozom.
A témánál maradva:
Nekem ez a forma a HTC-nek,jobban tetszik,mint az előzőek.Azért is,mert az Apple cuccokat szintén szeretem.Nem kevésbé a BB-t.Volt is, van is ezekből.
Minőséget képviselnek.
Most ennél az A9-nél nem érzem a "gagyi" hatást,bár még csak videón láttam,de szerintem nem rossz.
És nekem különösen tetszik,hogy hasonlít az i6-ra.Engem nem zavar.A fanok,meg mittudomén....Ők sem zavarnak.Tőlem aztán mondhatják a magukét,ha nekik ez jelent megnyugvást,akkor miért ne.?
Én nem pazarlom az energiám értelmetlen vitákra,főleg nem egy telefon miatt. -
Lord Sidious
senior tag
Javasolnad Droid vonalon levo valtasnal a HTC-t a Sense miatt? Mert en Nexus 5X-el szemezgetek, volt sima 5 bejott. (Meretben van egy lelektani hatar 5,2" a max) Eddig ugy voltam, hogy vagy sima stock droid (tetszik a GUI es vonzott a fix support) vagy ha mar gyatoi GUI, akkor valami korrekt (nem tááácsvíííz es Sony GUI) vartam az A9-et, de nem szimpatikus az Ar/ertek arany foleg ha a 32gb ROM-os/3gb-RAM-os verziot nezem
Tetszenek a HTC-k, de nem tom, hogy a Sense 5 utantol, milyen jo a gyarto GUI-ja.
Velemenyed szerint Nexus 5X vagy varjam meg meg amig kijon az uj M seria, hatha valami jo jon ki a HTC boszorkanykonyhajabol? -
no more
veterán
válasz
TheBikerider #113 üzenetére
Bizony ám, 100%! Használtam már Sonyt, Samsungot, egyik sem volt ennyire reszponzív, gyors és gördülékeny. Ráadásul most már a legutolsó ikont is megváltoztathatod, szóval már témázhatóságban is jó a Sense.
(#114) S e t h: Mi nem tetszett benne? Túl gyors volt, nincsenek 5 másodperces animációk? Nem vársz, amíg megnyílik egy app? Működik a multitasking? Tökéletesen működnek a szoftveres extrák, és mind hasznos, nem úgy mint pl. a Samsung telefon előtt integetős baromságai?
-
S e t h
nagyúr
válasz
TheBikerider #113 üzenetére
Hát nem tudom, engem az elmúlt pár évben egyik design sem padlóztatott le, hogy azannyát, ez igen, megcsinálták.Nüansznyi változtatásokat eszközölnek csupán és próbálják azt sugallni, hogy igen, megcsináltuk, csak neked, vegyed, vigyed.
Én nem látok semmi forradalmi változást, sem a külsőben, sem a tartalomban.Ezért fura, hogy egymás vérét innák a fanok, az unatkozók meg egyenesen kötekedni járnak csak ide.
Szombat este. -
-
S e t h
nagyúr
Én nyúztam is másfél évig és ott váltak el az útjaink a gyártóval.Azóta nem meglepő módon egyre többen gondolták úgy, hogy máshol hagyják inkább a pénzüket.
Ez a formaterves bullshit hogy képes ennyi embert felizgatni, fel nem foghatom. Inkább lenne vmi innováció az új készülékekben, de annyira kifutott a technika, hogy némi proci mag és memória többlet, felbontás növelés, egy kis lekerekítés itt, egy kis szögletesítés ott és a fanok máris egymás torkát marcangolják, miközben a részvényesek meg dörzsölik a tenyerüket.
Hajrá, vkinek jó, hogy egymás torkának estek a piramis alján. -
no more
veterán
válasz
TheBikerider #107 üzenetére
Oh, a jéghideg fém érzete! Aztán majd, amikor kipróbálod a Sense-et, még jobban fogod imádni!
-
djgeg
őstag
"A HTC One A9 külső megítélése a bejelentés előtt elég visszás volt, sokan úgy vélekedtek, hogy a formatervezők kicsit sokat nézegették az Apple telefonjait, mielőtt nekiültek az A9-nek, a végleges fotók alapján annyira nem vészes a hasonlóság, de egy-két hasonló formai elemmel természetesen lehet találkozni rajta."
Azért tegyük már tisztába a dolgokat... Ki kezdett el kit másolni?
2013 március HTC One (M7)
2014 március! HTC One (M8)
2014 szeptember iPhone 6
2015 április HTC One M9
HTC A9
-
doooo
veterán
válasz
TheBikerider #107 üzenetére
Világos
-
-
Janaboy
veterán
Nemelyember annyira elvakult, az emberek nagy resze az iphonet, a samsungot es az lgt tekinti etalonnak es ha egy telo hasonlit ezekre, akkor rogton az adott gyarto masolja az o "etalonjukat", fel se merul bennuk az ellentete..
Sokkal fontosabb kerdes, hha a Samu megtudja csinalni a kulso kapacitib gombot, akkor a HTCnek miert kell eroltetni, amikor ott a hely hozza? Es a sokak altal kifogasolt also kava maris jobban fekudne... -
doooo
veterán
válasz
TheBikerider #102 üzenetére
Nem.. hanem azok a fanok, akik még SW fanok is
Btw, "a soha többet", magára a márkára vonatkozik? -
akosxyz
senior tag
válasz
TheBikerider #102 üzenetére
Így van, a BB
-
-
doooo
veterán
válasz
TheBikerider #100 üzenetére
Most majd azért köveznek meg, mert bevallottad, hogy láttad azt a filmet, és még idéztél is..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest