- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Olyan szinten lehet, hogy van 5 alaptéma. Akinek nem tetszik egyik sem, az belép a témázóba és egyből több ezer téma közül válogathat. Ha ez még mindig nem megfelelő akkor lehet a témákat mixelni. Az egyik témából az ikonok, a másikból a zárképernyő, a harmadikból az értesítő panel és gyors kapcsolókat, stb. stb. Még a Boot animációt és a Boot hangot is olyanra cseréled amilyenre akarod. Készíthetsz magadnak is.
-
mike1334
veterán
Aham, mondja is a csóka, hogy lehet. Rengeteg előre kész téma meg cucc van miuira, de van szerkesztő is. De én csak a készekkel találkoztam eddig, asszonynak redmije van, ő meg nem szerkesztget, csak felhasznál...én meg wp-zek, azon semmi nincs ilyesmi, de én a puritán dolgokat is szeretem
-
mike1334
veterán
-
S e t h
nagyúr
Én megértem ha vki fetisizálja a saját telefonja rendszerét, én úgy vagyok vele, hogy az iphone tulajok azzal gazdálkodnak amit az apple enged, én meg azt cserélem le amit csak akarok.
Ha ennyire elégedett lennék egy androidos gyári rendszerrel mint te, akkor már lehet, hogy akár ios-ben is gondolkodhatnék, hiszen eljutottam a zártság bizonyos szintjének tolerálhatóságáig. -
S e t h
nagyúr
Túl gyors?Inkább lassú a egyéb launcherekhez képest, amelyeket már évek óta használok, nálam az animáció csak lassító feature.
Multitasking?Sosem volt problémám vele.
A szoftveres extrákkal pláne meg vagyok elégedve, jelentős deficit érzése alakulna ki bennem, ha váltanom kellene htc-re.
Én sosem értettem a papagáj kommandó működését itt a fórumon a káváról, most megértettem, a helyzet az, hogy a htc-nek nagyon-nagyot kellene villantania ahhoz hogy váltásra ösztökéljen.
Az általad említett szoftveres extrák, amely mind hasznos kicsit ködös, de erősen elfogultnak tűnik, ugyanis én minden gyártó termékénél kiemelem a negatívumokat is.Én tisztában vagyok azzal ha meg akar vezetni egy gyártó, de a szomorú az, hogy a fanok szeme előtt meg rózsaszín köd lebeg és nem hajlandóak tudomásul venni a hátrányokat és náluk minden hasznos, amit a gyártó elé lök.Számomra a touchwiz annyira mérvadó mint a sense, egyiktől sem esek hasra, hanem olyan launchereket használok, amelyeket úgy alakítok a saját szájízem szerint ahogyan szeretnék.
Ha vki totemizálja a senset, vagy a touchwizt, ám tegye, mindenkinek van hóbortja. -
Volt nekem is szinte az összes gyártótól csúcs telefonom,kivéve HTC.
Ami számít nekem,az az anyaghasználat,kamera,hangminőség és a gördülékenység.Idáig csak az i6 hozta ezt.(kamera átlagos benne)
Azt mondod ez is tudja?Azt mondod,hogy nem járok rosszul vele,ha veszek egyet,mondjuk egy bordót?
Nem fogom eladni egy hét múlva?
Ha Te mondod....hiszek neked. -
Lord Sidious
senior tag
Javasolnad Droid vonalon levo valtasnal a HTC-t a Sense miatt? Mert en Nexus 5X-el szemezgetek, volt sima 5 bejott. (Meretben van egy lelektani hatar 5,2" a max) Eddig ugy voltam, hogy vagy sima stock droid (tetszik a GUI es vonzott a fix support) vagy ha mar gyatoi GUI, akkor valami korrekt (nem tááácsvíííz es Sony GUI) vartam az A9-et, de nem szimpatikus az Ar/ertek arany foleg ha a 32gb ROM-os/3gb-RAM-os verziot nezem
Tetszenek a HTC-k, de nem tom, hogy a Sense 5 utantol, milyen jo a gyarto GUI-ja.
Velemenyed szerint Nexus 5X vagy varjam meg meg amig kijon az uj M seria, hatha valami jo jon ki a HTC boszorkanykonyhajabol? -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest