- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
Wapmester #49 üzenetére
Lenyegeben en is ezt mondtam (vallom) ami kiverte a biztositekot a feluletes/laikus emberek szamara szvsz az-az, hogy a hatlap itt mar sik feluletu, 2,5D-s a kijelzo, a sarkak radiusa eleg erosen i6-os, es igy azt mar lattuk 2012-ben az iPod touch 5g ben is, csak 3g es GPS moldul nelkul. ( ott amilt meg kellett oldani az a Wifi es BT modul jelerossegenek helyzete, amnel az Apple a keszuleken fennt talalhato fekete muanyag elemmel megoldotta, mivel az alaplapon is ott helyezkedik el a BT es Wifi modul.)
De az M7-8-9 Vs i6 sztem nagyon nem hasonlit, az A9 meg nem azert nem best buy, mert "copy" lenne, hanem a SoC/belso memoria merettol fuggo RAM mennyisege/ar (EU ar, HU afaval, stb ez persze regio specifikus) nem jo ajanlat. Pedig vartam nagyon ezt a HTC-t, mint Nexus 5X "vetelytarsat", de szamomra nem jott be...no de sebaj, marad az LG udvoskeje Droid vonalon.
(azert neznek ha az "M10 hatalmasat ugrana" kicsit irigyen, kicsit csalodottan, kicsit "mert kapkodtad el" modon
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
Wapmester #40 üzenetére
De van es vegig is fut, amugy meg a iPod touch 5g... Az antennak jelerossegenek javitasat nagyon nem lehet mashogy megoldani. Hosszaba a muanyag csik ocsmany lenne, es lehet az anyagterhelhetoseget is negativan befolyasolna. Ma volt a kezembe kollegan HTC M8-a ossze is hasonlitottam a lz i6-ommal. Haaat akinek az a ket hatlap nagyon hasonlo, annak szvsz, lehet a vagina es az anusz is az... Lyuk-lyuk.
. Htc kezre allo, kerekded, enyhe hosszanti radiusszal. A csik egy sav. A kamera pozicioja full mashol van. Az i6-nal lapos a hatlapja, a csik a felso reszt korbe oleli, es a kamera pozicioja is full mashol van. Elobe teljesen mas a ketto, de a rederkepeken is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest