- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Champipi
aktív tag
Ez aztán értelemes szólás nem volt öreg. Mi az h kössem a hátamra?
Szerintem úgy korrekt vizsgáln egy ilyen kérdést, hogy számba veszed a feature-eit a két kütyünek és megnézed, hogy neked melyik éri meg jobban.
Szerintem van akinek megéri a jobb grafika egy kicst nagyobb méretért cserébe. Mondjuk én már az új PSP Go-val gondolkozok. Drágább rá a játék, nagyobb, de jobb a játékélmény. Kinek mi a fontos...
-
Champipi
aktív tag
Na cseréljetek gyorsan pelenkát és kezdjünk el gondolkozni.
A legjobb játékokat a Gameloft csinálja, rajta kívül senki nem csinál ilyen menő, fasszentos játékokat tudtommal. Akkor lehetne itt ámuldozni, ha még legalább 3 gyártó versengengene még egymással.
Ezek a játékok elég rövidek. Én például minden reggel bkv-zok 45 percet és este is. Nekem így kb. 3 napig húzná egy ilyen játék, és utána mi van? 3 naponta kipörgetek egyet, aztán szevasz, nincs több játék.
Az iphone istenverte hamar lemerül. Egy kis játék reggel, meg napközben, azt este már le is merült.
A PSP-t azért nem kellene leírni: csak jobb a grafikája, csak van fizikai joystick-je, igaz drágábbak a játékok.
Szóval összefoglalásképpen, klassz ez az iphone játék platform, de azért nem kell berosálni, vagy eldobni az agyat, minden mást félresöpörve véleményem szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest