Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VerBert2526
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat, véleményeket és tanácsokat
Majd egy hozzáértő emberrel - AZ emberrel - megnézetem, hogy mit is tud a laptopom USB C csatlakozója. De ha nem képes leadni a gyorstöltéshez elegendő W-t, az sem kifejezett probléma számomra.
Ahogy írod is g4mer, azért tervezem ezt a készüléket megvenni, mert hatalmas előrelépésnek gondolom a 7-hez képest, és abban is igazad van, hogy hosszú távra tervezek vele. Legalább 3 évre, úgy, amióta most a 7-et is nyúzom. Nem tudok és nem is akarok vitatkozni az érveiddel, dj79-el sem, spórolhatnék még egy kicsit és vehetnék még egy ennél is jobb készüléket, aránylag alacsony felárért, teljesen igazatok van. Viszont ezek az árak nekem már olyan szintű lélektani határokon mennek túl, hogy erőszakot kell tennem magamon, hogy ennyi pénzt kiadjak egy telefonra. Még akkor is, ha 3 évig használom és egy karcolás sincs rajta ezalatt, egyszer sem esik ki a kezemből és meg is engedhetem magamnak, hogy megvegyem. Amikor 3 éve ilyenkor a 7-et megvettem 150 ezerért, már akkor esküdöztem, hogy én soha az életben nem fogok ennyit kiadni egy telefonért, pedig nem a kenyérre valót költöttem el rá... Ez csak egy telefon, semmi több, csak egy telefon, ami megkönnyíti az életem és igen, marhára kényelmes használni és marha kényelmesen be vagyok rendezkedve erre az ökoszisztémára. Ha ez sz@rrágás, akkor vállalom.
Persze ez csak vicc.
De most mégis itt vagyok, és 200 felett nézek új kütyüt...
Én az életben nem indítottam el semmilyen mobiltelefonon a Youtube-ot, egy darab zeneszám nincs az iTunes-ban, soha semmilyen játékkal nem játszottam telefonon, nem tud meghatni, hogy 1, vagy 2 nap alatt merül le és az sem, hogy milyen fekete a kijelző feketéje, mert a fekete az fekete.
Végülis oda lyukadok ki, hogyha nem haldokolna a 7-esem akksija, akkor én örök életre beérném azzal is
Bocsi, ha túlmagyaráztam, de sajnos én ilyeneken nagyon sokáig el tudok dilemmázni. És persze nagyon remélem, hogy senkit nem bántottam meg, mert egyáltalán nem állt szándékomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze ez csak vicc.
Én az életben nem indítottam el semmilyen mobiltelefonon a Youtube-ot, egy darab zeneszám nincs az iTunes-ban, soha semmilyen játékkal nem játszottam telefonon, nem tud meghatni, hogy 1, vagy 2 nap alatt merül le és az sem, hogy milyen fekete a kijelző feketéje, mert a fekete az fekete.
Végülis oda lyukadok ki, hogyha nem haldokolna a 7-esem akksija, akkor én örök életre beérném azzal is