Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VerBert2526

csendes tag

Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat, véleményeket és tanácsokat :)

Majd egy hozzáértő emberrel - AZ emberrel - megnézetem, hogy mit is tud a laptopom USB C csatlakozója. De ha nem képes leadni a gyorstöltéshez elegendő W-t, az sem kifejezett probléma számomra.

Ahogy írod is g4mer, azért tervezem ezt a készüléket megvenni, mert hatalmas előrelépésnek gondolom a 7-hez képest, és abban is igazad van, hogy hosszú távra tervezek vele. Legalább 3 évre, úgy, amióta most a 7-et is nyúzom. Nem tudok és nem is akarok vitatkozni az érveiddel, dj79-el sem, spórolhatnék még egy kicsit és vehetnék még egy ennél is jobb készüléket, aránylag alacsony felárért, teljesen igazatok van. Viszont ezek az árak nekem már olyan szintű lélektani határokon mennek túl, hogy erőszakot kell tennem magamon, hogy ennyi pénzt kiadjak egy telefonra. Még akkor is, ha 3 évig használom és egy karcolás sincs rajta ezalatt, egyszer sem esik ki a kezemből és meg is engedhetem magamnak, hogy megvegyem. Amikor 3 éve ilyenkor a 7-et megvettem 150 ezerért, már akkor esküdöztem, hogy én soha az életben nem fogok ennyit kiadni egy telefonért, pedig nem a kenyérre valót költöttem el rá... Ez csak egy telefon, semmi több, csak egy telefon, ami megkönnyíti az életem és igen, marhára kényelmes használni és marha kényelmesen be vagyok rendezkedve erre az ökoszisztémára. Ha ez sz@rrágás, akkor vállalom. :) :B Persze ez csak vicc. :) De most mégis itt vagyok, és 200 felett nézek új kütyüt... :U Én az életben nem indítottam el semmilyen mobiltelefonon a Youtube-ot, egy darab zeneszám nincs az iTunes-ban, soha semmilyen játékkal nem játszottam telefonon, nem tud meghatni, hogy 1, vagy 2 nap alatt merül le és az sem, hogy milyen fekete a kijelző feketéje, mert a fekete az fekete. :)) Végülis oda lyukadok ki, hogyha nem haldokolna a 7-esem akksija, akkor én örök életre beérném azzal is :DD

Bocsi, ha túlmagyaráztam, de sajnos én ilyeneken nagyon sokáig el tudok dilemmázni. És persze nagyon remélem, hogy senkit nem bántottam meg, mert egyáltalán nem állt szándékomban. :R

Új hozzászólás Aktív témák