Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto02
tag
kimaradt egy vessző,am NFCtek van? nem tudok róla... hát rádio? jha hogy az se... nagy kijelző? nem fér bele 200ezer forintba
Kopik a gagyi hátlap idézet egy tulajtól : "Mit tegyen most egy megrögzött iPhone tulaj? Legyek olyan elvakult hülye, aki tudva a hibákról mosolyogva kiad 200 ezret egy telefonra, ami kibontás után a szabad levegőn elkezd kopni? Nevetséges.”
-
roberto02
tag
válasz
buvartacsko #245 üzenetére
Annyira örülök,hogy tied a világ legjobb telefonja. Meeeeeeecsodaaa telefon emberek. 4 colos kijelző ami neked nem kell( te mondtad ) erős hardver ( ami neked szintén nem kell,mert nem használod ki) karcolódó könnyen törő üveg és a világ legsmoothabb rendszere (
) de ez van mivel más választék nincs ezt kell 200ezerért megvenni... és még mindig én vagyok a hülye hogy ezernyi telóból volt lehetőségem kiválasztani egy szép,innovatív nagy kijelzős erős hardverű,smooth "olcsó" telót. meeeeeeeeecsoda hülye vagyok
-
roberto02
tag
válasz
buvartacsko #225 üzenetére
"Sajnos nem én döntöm el hogy megcsinálják-e vagy sem. Nekem nincsen szükségem a 4"-ra kényelmetlen is. Elég lenne a 3,5" is, de ez van. Nem tudok mit csinálni. Nem örülök neki egy kicsit se." neked tényleg bármilyen szar jó amit kiad az apple csak rajta legyen az alma logó ?
-
roberto02
tag
válasz
buvartacsko #197 üzenetére
Mit lépnék túl? korlátlan mobilnet és 100 ingyen óra. van vagy 2ezer ft a számlám mármint az előfizetésen túl. de te mindent jobban tudsz ugye? magasságom szemszín családi állapot. mondd már le kérlek mert nem tudom
-
roberto02
tag
válasz
buvartacsko #174 üzenetére
Előfizetésem van
-
roberto02
tag
válasz
Touch-ko #162 üzenetére
Köszönöm. ebbe a kommentbe jön ki a lényeg ahol kiderül milyen hülyék is vagytok. amit elmondtál tökéletesen igaz annyi különbséggel,hogy a ferrariban olyan anyagok és olyan erős motor van ami megéri a felárat. és ezt próbáljuk elmagyarázni,hogy az xperia sp-m semmivel se szarabb az iphoneál harmad annyi áron.
-
roberto02
tag
válasz
#32839680 #158 üzenetére
Persze,hogy hülye vagyok,hogy egy hatalmas választékból kitudtam választani miért és milyen telót szeretnék
náluk egy teló van + a régebbiek és azt kell elfogadni amit kiadtak ennyi. ha holnaptól csak 3 számot lehetne rajta hívni akkor is tökéletes lenne mert hát "hülye vagy te szarandroidos ez csilivili anyagból készült és jó drága de viszont olyan smoooth bár telozáson kívül semmire nem használom de mivel az almának drága kilója ezen meg több mint egy fél ott van a hátán így nekem ez kell"
-
roberto02
tag
válasz
buvartacsko #151 üzenetére
Summa sumarum. én elmondtam,hogy miért választottam a telómat és azt is miért jobb az apple-nél SZERINTEM. te viszont barátom a szavaim kiforgatásán és szardobáláson kívül nem tudtad elmondani,hogy miért jobb az apple telója (smoothságon kívül LOL) se azt,hogy te spéci a nevén kívül miért ezt vetted. magyarul divattelefon kellett neked,mert ez a menő és divat szidni az ANDROIDOT mert a barátnőd nexus 4-e laggol
lehet nem kéne az összes éttermes,állatkertes és sminkelős játékot egyszerre elindítani és akkor nem laggolna.
-
roberto02
tag
válasz
buvartacsko #146 üzenetére
Nekem kell hitelt felvennem,hogy 200ezret minden szeptemberben éjszakát a bolt előtt töltve elsőként elkölthessek az újrégi ifosra. tényleg
-
roberto02
tag
válasz
buvartacsko #142 üzenetére
Ami érdekes mód neked apple fanatikusnak laggol. másik 99 Nexus 4 használónak ( énis próbáltam hosszabb ideig) pedig nem .
-
roberto02
tag
válasz
buvartacsko #135 üzenetére
Nem értem miért az a hülye aki ugyanazt felhasználói élményt 3-szor olcsóbban megveszi ?
-
roberto02
tag
válasz
buvartacsko #130 üzenetére
"Ha tudsz nekem mondani pontosan ilyen designal, anyaghasznalattal, kamerával, minőséggel , fülhallgatóval, 4" IPS kijelzővel iossal 50 ezerért én megveszem azt." A neve: Apple Ipod Touch
+ egy TELEFON amivel telefonálni lehet
na erre mit szólsz barátom
-
roberto02
tag
válasz
buvartacsko #125 üzenetére
Az a jó a hülyékben,hogy nem tudják magukról,hogy azok
de ezt az Apple tudja a legjobban amiért hatalmas piros pont neki
gondolom megnéztek egy csúcson levő telót majd összenézett Steve bácsi a marketing osztállyal és megkérdezte,hogy: Szerintetek ha csinálunk egy divattelefont és 3-szoros áron adjuk mint a konkurencia akkor is megfogják venni az emberek csak azért,hogy menők legyenek ? a választ pedig tudjuk
-
roberto02
tag
Mert nekem a nagy kijelző volt a fontos dizájnnal és erős hardverrel egyetemben. Nálatok a nagy kijelző ( nem mintha egyáltalán lenne választásotok) kiesik...ha nem használsz semmi nagy erőforrást igénylő progit akkor a hardver szintén kiesik. magyarul azért fizetsz legalább 150ezres de minimum 100-as felárat,hogy fél másodperccel hamarabb betöltsön egy programot és,hogy gördülékenyebbnek TŰNJÖN(mert nem az) a rendszer. gratula
-
roberto02
tag
válasz
buvartacsko #119 üzenetére
Egy pillanatra nem mondtam ezt de jól kitudod forgatni az ember szavait... annyit mondtam,hogy ha már kifizetünk 200ezret akkor használjunk is olyan exkluzív programokat vagy hardverigényes programokat/játékokat ami megéri ezt a felárat,mert egyébiránt akkor eddig csak azt bizonyítottad,hogy az alma logó miatt vetted a telótad.
-
roberto02
tag
válasz
buvartacsko #117 üzenetére
Hivatalosan bejelentették rá a 4.3-at de egyébként support nélkül is elmegy 3 évig. egy csomó ICS-s telo futkos mai napig vígan és minden játék/ program elfut mivel általában 2.4-nél újabbat kérnek de nem legújabbat. de ha évente veszek 70-ért míg te 3 évente 200-ért akkor is ugyanott vagyunk
és nekem legalább évente friss a telóm,változik a dizájn és felbontás
-
roberto02
tag
Hát nekem egyáltalán nem kell nyugtatni magam hogy ez jó... LOL
Sokan írják,hogy azért vesznek Iphonet mert smooth de egyébként még játszani se játszanak rajta csak telefonálás,youtube,gps. ezért 200ezret kiadni szerintem akkora ökörség mint ide Makó. erre bármelyik teló képes. egy 50ezer forintos samu vagy sony vagy bármelyik...
-
roberto02
tag
válasz
#32839680 #104 üzenetére
Egyetértek. mondom a vicc ott van,hogy az alma tudja mit csinál. rájöttek,hogyha brandet építenek must have érzéssel akkor minden hülyének el tudják adni méregdrágán méghozzá úgy ,hogy vigyorogva fizetik ki a 200ezret és emellé még idejönnek és büszkék is rá
akkor ki is a hülye? Xperia Sp-t 70-ért vettem, erős hardver ,smooth rendszer,jön rá a 4.3 és nagy kijelző. te meg vettél egy telót anno több mint 200-ért azért,hogy egy évig legyen trónon aztán jön az örökös. nekem meg negyed ennyiből 2-3 évig jó lesz. de mi vagyunk hülyék az androidosok
-
roberto02
tag
válasz
buvartacsko #27 üzenetére
Elképzelhető,hogy belaggolt de nálunk a családban 5 android teló volt/ van és egyet leszámítva (LG GT 540) ami eléggé régi teló és gyenge is...azonkívül egy se laggol és semmi baj velük... Nexus 7-em még soha nem akadt be semmin.
-
roberto02
tag
Ezek a dolgok amivel mai napig dobálózik az apple tábor kb. 2 évvel ezelőtt lejárt... ma már pár selejtet leszámítva minden teló simán viszi az androidot akadás és minden szarakodás nélkül és azt magyaráztam ,hogy éven belül a legolcsóbb készülék is annyira erős lesz,hogy mindent visz élvezhetően és akkor az IOS elveszíti ezt az előnyét,hogy náluk minden készülék smooth,mert az android is utoléri ezen a téren. A hardver vadászat meg már fölösleges. egy 2 magos Krait + adreno 320 mindent elvisz maximálisan. Ettől erősebb már csak epénisz mutogatás ugyanis nincs ami kihasználná..ezért választottam Sony Xperia Z helyett Xperia SP-t mert az is bőven elég. ÉS az hogy OS frissítés erejéig mennek... bullshit. egy rakat ICS-s teló van ami mai napig gyönyörűen megy és mindent visz(80-90%-ban).
-
roberto02
tag
Az android piac alsó szegmenst leszámítva lassan sehol nem alkalmaz már qhd-nál kisebb felbontást..és valamikor éven belül már a legolcsóbb készülék is 2 magos + procival és adreno 305-ös erősségű gpuval lesz felszerelve és akkor majd mit lép az apple? android vonalon egy 20ezres készülék fogja azt tudni mint ios-nál a legolcsóbb( ami így is vagy 100ezer ft) nézzünk már kicsit magunkba... nem az apple a hülye ,hogy ilyen horribilis áron ad valamit,hanem a követői akik még ráadásul mellüket verve feszítenek az alma mellett aki röhögve gazdagodik rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Erősebb processzorról és változatlan felbontású megjelenítőről árulkodik az új iPad mini kapcsán az iOS 7 fejlesztői béta változata.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest