Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Uhh, milyen viták. Szerencsére egyre többször olvasom, hogy mégiscsak retina lesz az.
-
-
LSL1337
őstag
válasz
#32839680 #324 üzenetére
Vagy aki éppen használta őket, de nem veled egy véleményen van, az akkor hülye nemigaz?
A Nexus 4-emmel egy árban lévő már több mint 3 éves ájfón 4 kb egy játéktelefonnak érződik, és akkor még be se kapcsoltam, hogy elsírjam amgam az OS-en
ha neked felsőbbrendűséget ad hogy egy korlátolt OS-t használhatsz, akkor fizess csak ezért a jogodértamúgy tudnátok konkrét példákat hozni hogy Windows-al, vagy bármilyen asztali szolgáltatással hol nem tud rendesen szinkronizálni az Android?
-
dezs520
senior tag
Végig olvasva a topikot,1 kérdésem van,hogy a retekbe jön ide az android,meg a fáradtt nexus 4?
Még csak egy lapon sem lehet említeni őket,ugyanis teljesen más a rendszer,így felesleges a hasonlítgatás is.
Jöttök itt a hardverrel,meg hogy elavult...mihez képest?miért érdekel engem a magok száma,ha a készülék nem mutat gyengeséget(?)
Sony,samsung,htc,mind egy kutya,csak a gúnya más rajtuk,...nekem bőven megéri azt a felárat,hogy ezt az op rendszert használhatom!
És amit megint leszürtem itt a sok nagytudású irományábol,hogy 0,azaz zéró háttérismerettel dobálózik,szájkaratézik itt a topikban...még tart a nyári szünet mi? -
siemenss65
tag
Szerintem IGZO kijelzője lesz és az IOS7-tel érkező 3D hatás lesz hangsúlyozva benne.
-
LeadZeppelin
tag
És itt byilvánul meg,hogy ez egy rétegtermék és sokaknak nincs rá szükségük és pénzük rá. És innen az exkluzivitás. Chrome szinkronizálbaz asztali gépemen levővel ez nekem bőven el3g. Viszont ezzel ráébresztettetek,hogy mi a gyakorlati haszna a sok Apple cuccnak. Ezért köszönet és ezt irónia nélkül írom!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A topikban - mint bizonyára számítottatok rá - takarítás történt.
Kérek mindenkit, hogy a továbbiakban kulturált, személyeskedéstől és flame-től mentes eszmecserét folytasson.
Köszönöm.
-
Xero
nagyúr
válasz
#32839680 #307 üzenetére
"A Mac cuccok közti szinkronizáció viszont verhetetlen! Ezt aláírom, és 150k felett már lehet hogy én sem vennék droidot
"
Itt fogtad meg a lényeget. Az ökoszisztéma. Ha valaki vesz egy-két Mac-et, egy iPhone-t, egy iPad-et, egy Apple TV-t és ne adj Isten olyan fejlett országban él, ahol minden hozzájuk köthető szolgáltatás elérhető, akkor klasszisokkal egyszerűbbé tudja tenni az életét. Ezt nem tudja nyújtani még a Google többek között. Nekem marhára jól esik, hogy magán vonalon, nem kell bíbelődnöm az IT termékekkel, hiszen megteszem máskor, egyszerűen nagyobb részt csak mennek mint a mikróm.
A másik nagy probléma, a tabletek támogatottsága a developerek részéről. Ezt a problémát, még a Google is látja, ahogy Hugo Barra is nyilatkozta. Mondjuk nem is csoda, hogy kevésbé koncentrálnak egyelőre rá, hiszen a várható fizető kereslet és ezzel együtt a bevétel, még mindig lemaradásban van az Android platformon sok elemzés szerint.
-
blade zte
őstag
válasz
#32839680 #300 üzenetére
Abba biztos, hogy "a kínaiak". Sokaknál, akik inkább a wp/IOS híreket követik, már ennek a megemlítése felér minimum azzal, hogy "biztos nem jobb az itt árusítottnál".
Bár tényleg ez a helyzet, hogy a mini 2 nem tudja a lépést tartani a prociban/felbontásban, azért meg kell említeni emellett, hogy az androidnál továbbra is rengeteg helyen akadnak gondok. Én reménykedtem, de úgy emlékszem egy olcsó kínai tablet sem volt tökéletes, mármint eléggé problémás volt ahhoz, hogy az ipaddel ne lehessen még egy lapon említeni. Én azt mondom, hogy android téren az asus/acer tud valamit elérni egyenlöre, és ezeknél vagy a 200+ezres kategória van, vagy a nexus 7 nagyjából, vagy 1-2 szállingózó tegra 3-as 100-200 között. Kínaiaknál még nem értek el mind a telefonjaik szintjére. A hardver már korrekt, a szoftver viszont továbbra is az a féltámogatott fajta, kevés funkcióval, de ezen könnyü változtatni.
Tehát szerintem 100ezer körül, aki tabletet akar venni, annak a mini továbbra is reális opció tud lenni, de csakis az IOS, és a sok optimalizált/exluzív app miatt.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
#32839680 #307 üzenetére
dac-ra. iOS-en jelentosen kisebb az latency, mint androidon
A google drivenak koze sincs az iCloudhoz. (iCloudra minden nap megy automatikus mentes az adataidrol. Ha telefont valtasz vagy ellopjak, az uj keszuleken egy bejelenetkezes utan ott lesz az OSSZES programod, adatod, beallitasod, mentesed. Egyedul a serial lesz mas a menuben, ennyi kulonbseget latsz.)
Androidos tableten volt hogy kivettem a taskabol es forro volt, nem reagalt semmire. iOS-en nem ragad be az app.
Az OS update nevetseges androidon, mar eleve az is hogy csusznak egy evet legtobb esetben a foverzioval, de meg a nexus modellek se kapnak rendes tamogatast. (nexus s: 22 honap support, iPhone 3GS: 50 honap support.)
Arrol nem is beszelve hogy iOS-en AZNAP kapod meg a regi modelre is a frissitest, mint a legujabbra. Nem 1 ev csuszassal. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
#32839680 #303 üzenetére
Appok minosege, hangminoseg, iCloud, iTunes, fejlett ertesitesi kozpont, eszkozok kozti szinkronizacio, nem kell bezarni az appokat, nem kell ujrainditani az eszkozt, nem kell virusirto, es 4(!!) ev folyamatos azonnali(!) OS update. Hirtelen ennyi, de tuti talalnek meg indokot.
Felreertes ne essek, volt androidos deszkam, raadasul boven 100e folotti kategoria tegra3-mal.
-
Peat;)
veterán
válasz
#32839680 #303 üzenetére
Én droid userként a softwareminőséget vágnám rá. Igazából amióta megvettem pár éve a droid telefonom és lecseréltem egy újabbra azóta is azokat a programokat használom leginkább rajta, alig van fejlődés(applénél sincs már sok), miközben alapjáraton is problémásabb rendszer. Ettől függetlenül maximálisan elégedett vagyok vele, mert én mindig is középkategóriába való rendszernek tartottam és most is ez a véleményem hogy az android oda való és ott verhetetlen.
-
Peat;)
veterán
Én inkább vennék egy ipad minit bármelyik droidos tablet ellenében, csak kár hogy kevés benne a ram, mással nincs nagy gond. Pedig utálom a ipodot, az iphonet, de attól még elismerem ha kiemelkedik valami a mezőnyből, a ipad meg még mindig tartja azt a felhasználó élmény különbözetet amitől nagyon messze van a droid.
-
blade zte
őstag
válasz
buvartacsko #263 üzenetére
Es most miért hozod fel ezt, amikor odaírtam, "hogyha" ezek a specek lesznek, akkor gondolom ezt róla? Ahogy azt is elmondtam, hogy túl gyorsan fejlödik ahhoz a technológia, hogy 1 év múlva is ugyanazzal a procival hozzák ki a mini 2-öt, mint az iphone 5-öt. Akármennyire is kivered az optimalizációra, ahogy én a hardverre szoktam, azért ez már nem lesz elég.
Androidon pl. már vagy 3x-4x lett gyorsabb processzor azóta ugyanazon chipsetgyártónál. És ezzel nem azt mondom, hogy az android ennyivel jobb madafaka, de azt igen, hogy ami elsö félévben felsökategória volt, az már most lassan középkategória (itt megint nem csak a samura célzok, mint oly sok esetben sem azt teszem, avagy a túlárazott HTC-re). Tehát ha az apple lassabban halad máshoz képest, akkor az konkrétan fejletlenebb lesz sebességben biztos.
Hát csak az is van emellett, hogy a csúcstelefongyártók legtöbbször ezenkívül is raknak be extra funkciókat. Ezen a téren (föleg appok) még jól állnak az IOS-nál, és egy kis pénzbefektetéssel a világ egyik legnagyobb felhalmozott összegéböl más téren is elönyt szerezhetnek. Vajon miért nem teszik? Ja, megint az a fránya kapzsiság, pedig csak pármillió dolcsi kellene a 100 milliárdból.
Egy 35 ezer forintos telefon valóban majdnem mindent tud az android tudását is figyelembe véve. Attól, hogy nem futtatja a konzol-szintü grafikát, amit az nvidia/snapdragon bemutat, nem fogok szörnyethalni. Kínából rendelve, ami tudom egy szervíz-bérletet váltott embernek nem opció, "csak" a real racing 3-at elfuttatja ennyiért. Amúgy a különbség még annyi, hogy 1-2 funkció 1 helyett 2 mp-ig tölt néhanapján.
Ha ellopás után kezdenek vele valamit, attól nem leszek idegesebb, mintha nem kezdenének vele semmit. De tényleg jó funkció.
Dehogynincs, csak gyorsan fejlödik a világ. Az androidos telefonok 1-2 magát "prémiumnak tekintö" vállalaton kívül mindig a lehetö maximummal jönnek, ha csúcstelóról beszélünk 200ezerért. Ha meg nem, akkor minden kínai szintén csúccsal jön 100ezer körüliért. Procit leszámítva is kapsz mindenböl csúcsot 40-töl kezdve.
Abban igazad van, hogy majdnem mindenki kapzsi, mármint a cégek vezetöi. De kivétel itt is van a xiaomi személyében, na ök a telefonjaikra egy centet sem raknak rá "prémium", "jó szoftveres támogatottság", "garancia", "drága a fejlesztés", "jó extra funkciók", vagy "legfejlettebb hardver" címszó alatt. Pedig (számunkra a garanciát kivéve) minden jellemzö rá. Személyes vélemény, és mások tapasztalatain alapul, meg a viszonyításon más vállalatok hozzáállásához. Emellett a többi tényleg gusztustalan a ilyen álszent beszédekkel, meg hogy a legnagyobb bevételt sajtolják ki a piacgazdaságban, hogy arany wc-papíruk legyen. Inkább a kommunizmus te jó ég. Aki a tetején áll, az nem tett annyit az embereknek, hogy ennyi pénzt kapjon ebböl. Így az emberek nem örülnek annyira, hogy 1 ember jobban mosolyogjon, mert a termékeket 2x az eleve bevételezö felett tartják. Pfuj.
Bocsánat, picit elragadtattam magam.
-
buvartacsko
addikt
válasz
LeadZeppelin #287 üzenetére
Már frissítve ofc 4.3ra. Azt mondod nekem hogy minden update után csináljunk factory resetet meg szenvedjünk backuppal stb? LOL oké. Jó hogy neked erre van időd.
Update: Ahogy nexuson 4.3ra , úgy iphoeon se törlődik az semmi se ha frissítesz. Nem értem miért kellene törlődnie?
Egyébként már leírtam kb 4x hogy nem folyamatos a lag, nagyrészt folyamatos nagyon is, néha néha be-be akad durván pár másodpercig utána megint jó. Van hogy fél napig nincsen ilyen, van hogy 2 nap után stb. Soha nem mondtam hogy éjjel nappal 2 fpssel röcög
-
LeadZeppelin
tag
válasz
buvartacsko #284 üzenetére
Megint nem olvastál.Aztmondtam frissísd 4.3ra.IPhoneon is kell frissíteni csak nem 2 hónap után,itt sem egy hónap után kellett csak most vettétek meg.Frissítés után meg minden telefonon egészséges a factory reset.De ilyen hozzáállással megérdemlitek,hogy lagoljon a Nexus...
Az meg,hogy ilyen és kész ne nekem magyarázd.Bevenném ha nem lenne a kezemben a telefon.Valami be van ragadva szartok megoldani szar az android kész.
Ha meg frissítve van s nem volt factory reset akkor tiszta sor
Laggoljon csak,biztos fontos SMSesek vannak amiket backupolni kell...Képek mass storegból pár perc,alkalmazások visszajönnek maguktól névjegyek dettó.De nagyserű a hozzáállásod.Tetszik.
Amúgy tiszta tudakozódó kérdés.IPhoneon ha frissítessz szoftot nem törlődik minden?
-
blackydan
senior tag
válasz
#32839680 #276 üzenetére
Értem én a dolgot és szomorú nagyon a helyzet
Én abból indulok, ki, hogy a legtöbben külföldön előfizus telefont vesznek igy azok az árak amik a kártyafüggetlen telefonokra vonatkoznak nem mondanak nekem kb semmit, sőt a kint élő emberek nagytöbbségének sem. Vegyük pl. a barátnőm esetét: nem egy nagy mobilos, céges telefonnak egy blackberry-t használt, amit sikeres módon nemrég megsemmisitett kondizás közben. Bement a Three-be, mondta, megnézte a kitett telefonokat, majd mondta az eladónak, hogy a galaxy ace mobilt vinné el előfizuval ( jó ég tudom nők....
) ingyen van a teló plusz 28 fontos előfizu hálózaton belül ingyenes hivás, 2000 perc, 5000 sms, unlimited internet.... Kérdezi az eladócsajszi tőle, hogy nem-e akar inkább egy i5-öt mert ugye az is ingyen van csak az előfizu nem 28 font hanem 32 de ugyanazokkal a feltételekkel. Oké rábolintott, mondjuk amikor megtudtam örültem is neki, hogy egy ace helyett inkább ezt választotta. Szóval, persze Mao.-n a szolgáltatók jobban kihasználják az embereket az ott alkalmazott árakkal khmm sarcokkal...
Még annyit hozzátennék: telefonban nekem szimpi az apple megoldása, de tabletek esetében inkább mennék droid vonalra vagy a win. mobile 8 sem lenne rossz
-
blackydan
senior tag
Bocsánat, hogy belepofátlankodok ebbe a "beszélgetésbe" de azért hihetetlen, hogy nem lehet normálisan beszélgetni, illetve véleményt cserélni mert egyből 2 hsz után jön a személyeskedés....
Nem akarok senkit letolni, de vegyétek már észre, hogy az emberek az Apple-el nem akarnak "menőzni", imádom ezeket a hozzászólásokat...
Persze Magyarországon persze lehet ez menő mert drága meg minden, de azért nézzetek már kicsit az országhatáron túlra is ! Külföldön a csúcsmobilokat mindenki elhozhatja ingyen vagy 30-40 fontos/eurós upfront cost ellenében... nem is vészes havidijért. Szóval ez a menő dolog nem igazán játszik, mivel egy egyszerű utcaseprűs melós is i5 vagy galaxy 4-et tapizhat és meg is teszik... Sok munkatársamnak van iphone készüléke, szeretik használni mert olyan mint egy igásló: jól teszi a dolgát és kész, nem omlik össze, egyszerűen átlátható még egy 60 évesnek is. Sokak nem játszanak, sőőőőt a widgeteket sem cserélik, telefonálnak, böngésznek, videókat nézegetnek, és ellőnek pár képet. Arra meg tökéletesen jó a fent emlitett telefon. Én egy HTC One-t nyúzok most, de a munkahelyemen ősztől kapunk új iphonokat, hát én tuti nem fogok fújjogni... amire én fogom használni arra tökéletes lesz. -
buvartacsko
addikt
válasz
LeadZeppelin #269 üzenetére
Majd pár száz ellopott iphone után rájönnek hogy nincsen értelme lopni. Ráadásul mint láthatod restore, dfu mód után is kiírja hogy milyen számot kell hívni, folyamatosan ennyit ír ki.
Márpedig ez innováció, sehol nem láttam még ilyet sajnos alapból beépítve. Persze elhiszem hogy az xda fórum bugyrain belül van valami rejtett topic ahol lehet titkosítást rootolni kernelezni rá stb, de azt egy átlag felhasználó nem fogja hekkelgetni. Itt meg készen kapod. És ez a lényeg, készen kapod. out-of-the-box
-
LeadZeppelin
tag
válasz
buvartacsko #266 üzenetére
De nem értem,hogy téged az vígasztal,hogy nem tudják használni az ellopott telefont?Alapesetben nem azok lopnak telefont akik olvassák a szaksajtó irományait.Aki meg ért hozzá az DFUból visszállítja és eladja egy seggnek aki majd verheti a fejét a falba,hogy megtalálja a "tettest".
Ilyen megoldás van droidon is akinek igénye van rá.Titkosításnak hívják.Annyi a különbség,hogy ott rebootolni sem lehet a telot a rendszerjelszó megadása nélkül.Azzal sem lenne értelme ellopni de ez engem nem vígasztal,hiszen visszaadni úgysem fogja,max eldobja vagy széttöri.Nem azt mondom,hogy haszontalan de ezt ne állísd be igazi innovációnak mert nem az.
-
madgie
titán
válasz
#32839680 #265 üzenetére
"Most a mini2-vel feltehetően jön egy drágább azonos tudású készülék a mini1-el."
Isten ments, hogy belepiszkítsak a troll-gödrötökbe, de mintha úgy rémlene, hogy az epöl nem szokta drágábban adni az új dolgait, inkább az akkor "régivé" avanzsáló cucc lesz olcsóbb. (499 USD volt a legelső iPad alapmodell, most is ugyanannyi a négyes alapmodell).
-
buvartacsko
addikt
válasz
#32839680 #265 üzenetére
Te pedig google részvényes vagy hogy azt véded annyira?
Látod erről se tudsz semmit meg még mennyi minden másról se, mégis azt mondod hogy utólérte, de miben? Istenem... itt is látszik hogy mennyire fogalom nélkül fikáztok.
Itt nem arról van szó hogy letiltod az imeit, hanem hogy teljességgel bekapcsolhatatlan lesz a telefon, kb imeit is felesleges tiltani. Aki ellopja annak van egy téglája.
-
LeadZeppelin
tag
válasz
buvartacsko #263 üzenetére
Most őszintén nézz magadba s merd azt állítani,hogy az utóbbi években nem voltak bőven pontosak a pletykák ... Pont ez volt a nagyobb képernyős IPhoneál is,hogy persze persze majd meglátjuk...megláttuk.Szerintem ez is simán igaz,de igen lehet álomban ringatni magunkat,hogy csak pletyka...
Amúgy meg hirtelen nemtudom milyen lopásvédelemről van szó,nem is izgat.Aki ért hozzá,úgy is feltöri,aki meg nem annak a minta is bőven megfelelő védelem.A cigány meg így is úgy is ellopja,max nem tud mit kezdeni vele...Ha nem más youtubeos töréstesztet...de akkor sem veszti értelmét,ezt naívság kijelenteni.Az aláírásodra meg annyit,hogy én hasznnálok annyit iPhonet amennyit te használtál droidot,ráadásul hasonló szituációban
Egy nagyon jó barátomnak van iPhone 4S,barátnőmnek meg 4-e.Mindkettő evolúcióját (degradációját) végignéztem,minden egyes frissítéssel kimarad pár funkció (siri) és egyre lassabbak lettek.
-
buvartacsko
addikt
válasz
blade zte #262 üzenetére
LULZ, nagyon vicces hogy a cikk alapján ti már tudjátok hogy milyen az új iPad mini, tök jó! Az a vicces hogy sekni sem tudja biztosra, lehet az is hogy retinás lesz, basszus, senki se tudja. Nyílván a gyengébb proci kerül bele, mert akkor ki venné a nagyobbat? Bár azt nyilatkozták, hogy nem félnek kannibalizálni a saját termékeiket.
Ha szerinted az ios7 csak felzárkózás, akkor valamit nagyon benézel...
De majd meglátjuk 1 év múlva hogy mi lesz az ios7ből.. és kinek kell hova felzárkózni.
Nem értem ha szerintetek egy 2 ezer forintos androidos telefon is odaver egy iphonenak akkor miért nem veszik az emberek.. érdekes.
Ha már innováció nem is tudom most is ki oldotta meg elsőnek hogy értelmetlen legyen ellopni a telefonodat. IOS 7 bevezetésével ha ellopják semmit se tudnak vele kezdeni utána. Persze gondolom pont ugyanezt tudta már az android 0.1 is
Kapzsiság? Akkor miért nincsen minden 2013-as telefonban a legfrissebb legjobb hw mindenből ? MINDENKI KAPZSI! kivéve persze a sonyt
-
blade zte
őstag
Az nem semmi, 250 kommenten át veszekedés. Not bad!(obama fej)
Ha engeditek folytatom a véleményemmel:Az apple szerintem innováció-bevezetésböl valami hihetetlen jó módszert alkalmazott, gondolom behívtak egy halom embert ötletelni, ennyi, amit lehet, a többi cég még csak meg sem gondolt, mert a kakasdombon a vezetö meg sem hallgatott senkit. Volt ez az IOS megalkotásakor, és amikor okossá tették.
Azóta ennek az egésznek átvette a helyét az az androidnál, lehet éppen az apple miatt, hogy a gyártók mindent megpróbálnak sokkal jobban felgyorsítani (iphone smoothság), növelni/szebbíteni (iphone retinakijelzö), és egyszerüsíteni (iphone 3-4 gombja, és vékonysága).
Na, és mostanra mi lett?
-Ipad mini 2 2013-ban 8 hüvelyken 1024x-es felbontás? Értem hogy skálázás, de könyörgöm, androidon már ezen rég túlhaladtak 70ezren felül (samsungoktól kíméljetek) a TELEFONOKBAN. Értem azt is, hogy sokan itt most jönnének, hogy "de hát ez elég, meg skálázódás", de én meg azt mondom hogy az apple megint bebizonyítja, hogy egy rohadt kapzsi cég, mert emiatt egy centtel sem lesz olcsóbb.
-tavalyi a6-os processzor? Úgy tudtam 1 év alatt már mostanában olyan olcsóak lesznek, hogy a kínai olcsótelóba szégyen azt rakni, mert már van jobb. Itt is bizonyít kapzsisága terén.
Mindez akkor igaz, ha tényleg ezek a specek.Mindemellett az IOS 7 több mint fele csak felzárkózás, csak talán picit más irányból, nehogy copy legyen.
Szóval. Mit lehet kezdeni egy apple cégnek ilyen piacpolitikával a telefonok/tabletek terén, amikor lassan minden árkategos teló smooth lesz , a kínai cégek már ugyanúgy rendszeres frissítésekkel jönnek jó optimalizációval, minden magára adó cég fémet/kevlárt használ (kínai termékeknél már megszokott közép+ kategóriában), az android kinötte gyermekbetegségei 90%-át, és tudásban ugyanolyan/jobb, mint az IOS?
Marketing, hype, marketing, rengeteg pénzük van erre amúgyis. -
LeadZeppelin
tag
válasz
buvartacsko #259 üzenetére
Értem. Én a saját tapasztalataimból írok. Tény,hogy androidon rengetegba reklám de erre van megoldás. Ad block a neve. Én például nem warezolok Androidra, de nekem pedig vannak jb lt iphobe tulaj ismerőseim akik igen.Mégegyszer nem akarok neked ellentmondani én saját tapasztalataimból szólok mindig. Lehet hülye vagyok az ios fejlesztéshez azt is bevallom. Debhidd el ha jó az ötlet megveszik abdroidon is.
-
roberto02
tag
kimaradt egy vessző,am NFCtek van? nem tudok róla... hát rádio? jha hogy az se... nagy kijelző? nem fér bele 200ezer forintba
Kopik a gagyi hátlap idézet egy tulajtól : "Mit tegyen most egy megrögzött iPhone tulaj? Legyek olyan elvakult hülye, aki tudva a hibákról mosolyogva kiad 200 ezret egy telefonra, ami kibontás után a szabad levegőn elkezd kopni? Nevetséges.”
-
roberto02
tag
válasz
buvartacsko #245 üzenetére
Annyira örülök,hogy tied a világ legjobb telefonja. Meeeeeeecsodaaa telefon emberek. 4 colos kijelző ami neked nem kell( te mondtad ) erős hardver ( ami neked szintén nem kell,mert nem használod ki) karcolódó könnyen törő üveg és a világ legsmoothabb rendszere (
) de ez van mivel más választék nincs ezt kell 200ezerért megvenni... és még mindig én vagyok a hülye hogy ezernyi telóból volt lehetőségem kiválasztani egy szép,innovatív nagy kijelzős erős hardverű,smooth "olcsó" telót. meeeeeeeeecsoda hülye vagyok
-
Nigér
őstag
Nekem droidos a telóm (HTC ONE X) és iOS fut a táblámon (iPad 2), mindkettőt kedvelem és jól szórakozok rajtatok.
-
LeadZeppelin
tag
válasz
buvartacsko #233 üzenetére
Amúgy minimális Android fejlesztői isnereteim szerint az appok dinamikusan skálázódnak.
-
buvartacsko
addikt
válasz
#32839680 #227 üzenetére
Azért nincsen több támogatott felbontás, mert az eszközök amiket jelenleg árulnak ezekkel a felbontásokkal futnak. Ráadásul így egyszerűbb egy programot megcsinálni, úgy hogy csak 2-3 felbontásra kell nem pedig 8932759843575984579843275665987562435623 félére. Nem értem mi ezzel a gond?
Azt hiszed technikailag nem képes ilyenre az Apple meg az iOS. Gondolom vágod hogy anno elég sok proci váltás volt, powerpc -> intel. Nyílván akkor nem tudnak megoldani olyat hogy más felbontásra is jó legyen. Megsúgom, megtudják oldani, csak akkor a fejlesztőknek kell több felbontásra fejleszteni, akkor meg azért lesz a sírás.
-
Touch-ko
őstag
válasz
roberto02 #191 üzenetére
A 3 szammal en kitorolhetnem... Ugyanis 3 szamnal tobb szamom van a telefonomban es mindet tudom hivni ugy, hogy ne aggodjak, hogy tul-e lepem a keretem. Mellesleg a 10K itt kb annyi mint egy vacsora ara egy atlagosnal kicsivel jobb etteremben. Vagy egy heti verletem...
Ez melle en iPhone-t vettem ami szerintem nem egy kategoria (ezt valamelyikotok mondta is) es nem kell aggodnom, hogy tulbeszelem vagy tul sok text-et kuldok..
Ezek utan merem azt allitani, hogy te tobbet fizetsz kevesebb szolgaltatasert, ha az aranyokat nezzuk, es igen te kevesebb szolgaltatasert harmadannyit fizetsz..Legy buszke de ne hulyezd le a masikat, mert neki mas telefonja van!
-
roberto02
tag
válasz
buvartacsko #225 üzenetére
"Sajnos nem én döntöm el hogy megcsinálják-e vagy sem. Nekem nincsen szükségem a 4"-ra kényelmetlen is. Elég lenne a 3,5" is, de ez van. Nem tudok mit csinálni. Nem örülök neki egy kicsit se." neked tényleg bármilyen szar jó amit kiad az apple csak rajta legyen az alma logó ?
-
buvartacsko
addikt
válasz
LeadZeppelin #224 üzenetére
Igen, így látom értelmét az indukciósnak, ez jó. +1
-
LeadZeppelin
tag
válasz
buvartacsko #221 üzenetére
Felénk van két káavézó ahol egyes asztalokba be van építve indukciós töltő
Miért is telhetne a telefon miközben kávézom és beszélgetem kényelmesen kábel nélkül?A nagyobb repterekről nem is beszélek. A direct call nélkül lehet élni pont mint ujjlenyomat olvasás nélkül. Ahogy te fogalmaztál nem nélkülözhetetlen de kényelmes
nem kéne ennyire elfogultnak lenned...Amúgy ha nem tetszik a 4 col miért nem vettél 4S-t? Az Apple úgyis hosszan támogatja a készülékeit
Itt márnég nem Iphone vs Android megy hanem a kettős mérce amit egyesek előszerettel aklalmaznakbszemellenző társaságában...és ezt ne vedd magadra,csak sajnos vannak klínikai esetek akik a körtepálinkát is elutasítják mert nem alma...
-
ricspusk
csendes tag
Az android szar az apple meg drága és ezzel a témát lezárom ami amugy az ipad miniről kellett volna hogy szóljon
-
BoC1ka
senior tag
válasz
#32839680 #201 üzenetére
Igen, tudom
pont lecsúsztam róla és semmi értelme
vennemmatricát emiatt pl. (bkv-t se használok csak részegen oda meg minek) nem olyan rossz ez a díjcsomag. Ha kibővítenék akármilyen 3 telefonra még jobb lenne.
Nem olyan rossz csomag, de ezt se hasonlítsuk össze kb egy korlátlan csomaggal. Ez olyan összehasonlítás mintha egy SP-t hasonlítanánk össze egy i5-tel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Erősebb processzorról és változatlan felbontású megjelenítőről árulkodik az új iPad mini kapcsán az iOS 7 fejlesztői béta változata.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest