Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• buvartacsko

addikt

válasz roberto02 #155 üzenetére

Elmondtam en is.

De akkor megteszem meg egyszer.

Az ios minden igényemet tökéletesen kielégíti. Pontosan arra van szükségem amit ez nyújt es AHOGY nyújtja. Anyaghasznalat, minőség, a tartozékok minősége. A szoftveres körítés. Sok iPhoneos ismerősöm van akivel ingyen FaceTimeolok, ingyen lehet egésznap tolni az iMessaget. ( Mielott jossz nekem a vájberrel elmondom hogy ehhez nem kell felrakni semmit ) A kamera minősége. A kijelző minősége. Az hogy kényelmes az oldalán a nemitó gomb. ( ezt úgysem fogod soha megérteni ). A sok extra dolog a szoftverben ami nincsen a szemed elé rakva, de ha kell akkor használod ugy ahogy logikusnak tűnik es ugy működik minden ahogyan kell. Az hogy nem kell kapcsolgatni a wifit meg a 3gt soha, mert ha nem használom nem fogyaszt egyik se. Jo a hangszóró minősége. Nem recseg ropog sehol. AIRPLAY. Billentyűzet. Az elérhető szoftverek az appstorebol. A szoftver gördülékenysége. Mindig számíthatok ra. Nagyon jo PDF támogatás. Gyönyörű fontok. Stb. Egyik android telefon se tudja mindezt. Úgyhogy bocs de nem divatból vettem. Sajnálom hogy azt hiszed hogy mindenki aki ezt veszi az divatból teszi. :) ezért elmondom hogy a sok kis picsa ra kattant a galaxy s4re is. Sokan azt is divatból veszik es nem tudjak hogy valójában mit tud. Tehát akkor ők is ugyanolyan hülyék a te szemedben.

Es meg egyszer mondom te jöttél ide fikázni. Nem mi mentünk hozzád szarozni az androidot. Innentől kezdve ne csodálkozz hogy ha te vagy le hülyézve.

Új hozzászólás Aktív témák