Hirdetés
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoC1ka
senior tag
válasz
roberto02 #126 üzenetére
Tehát választottál egy 4.3 as telefont a 4 colossal szemben azon érved alapján mert nagy kijelzőre van szükséged. Ez nekem ilyen tökönrugom magam és öngól dolog
A második érved az volt, hogy az Xperia SP telefon dizájnosabb az Iphone 5 nél ami valljuk be őszintén a korántsem helytálló. Itt csak a dizájnra tértél ki, szerencsére nem írtad le az anyaghasználatot.
Mit jelent a nagy erőforrást igénylő program? Meg akarsz nyitni 4 Pivotot és nekiállni szerkeszteni? vagy CAD ezni? Vagy SAP zni? Nem értem mi az a nagy erőforrást igénylő program? Eleve úgy van megírva iOs ra a program, hogy ne használjon nagy erőforrást. itt már 4 öngólt rúgtál és elment a tippszmiksz.
(#129) roberto02
Az a jó a hülyékben,hogy nem tudják magukról,hogy azok
- Hát valóban nem....
-
buvartacsko
addikt
válasz
roberto02 #126 üzenetére
Nem akarok egy 5" tepsi telefont ne haragudj meg. Nem nézek rajta filmeket. Arra tablet való nem mobiltelefon. Barátnőm zsebébe is alig fér el a nexus. Micsoda áldás ez!!!!
Nem csak annak tűnik hanem az is. De bizonyosd be valahogy hogy nem így van. Mert ez csak üres fika. Ameddig en kész tényekről beszélek.
Lehet hogy nehány kocka mint te vágyik arra hogy 5-6 col telefonja legyen amit nem lehet kényelmesen sehova lerakni de az átlag felhasználó egyáltalán nem.
Nem értem miert azt a hülye aki nem a telefonnal akar játszani. Ha gamer vagy vegyél xboxot.
-
válasz
roberto02 #126 üzenetére
"Mert NEKEM a nagy kijelző volt a fontos..."
Mer Neked, az volt a fontos. Másnak meg más a fontos, hogy csücsöríthessen vele fb-s képen, szépen csillogjon a kezében, vagy aluminiumból legyen, egyszerű legyen mint a faék .stb-stb.
Ki mit vesz és mennyiért szerintem nem belevauvau
i5<->SpSzóval akkor beszélgessünk az uj ipad miniről
Új hozzászólás Aktív témák
ma Erősebb processzorról és változatlan felbontású megjelenítőről árulkodik az új iPad mini kapcsán az iOS 7 fejlesztői béta változata.
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Fotók, videók mobillal
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest