Új hozzászólás Aktív témák
-
bigand77
tag
Persze, szubjektív, hogy kinek mi az "akadozó", de az, hogy az angry birds közepét megvágták, nekem gyanús. Tudom, hinni kell vmiben, akik szeretnének 1 jól működő androidos tabletet, legalább a teszt alapján van miben reménykedni. Aztán a valóság meg vagy teljesíti az elvártakat, vagy nem.
-
bigand77
tag
Tudom, hogy pontozásban kevesebbet kaptak, de a samsung cuccai mindig ki vannak kiáltva androidos világmegváltónak, és unom, hogy leírják, hogy smooth, mikor pedig a videón látszik, hogy akad a feloldás, töbször akadozva görög a homescreen, és az angry birds-nél meg van vágva a videó, biztos nem azért mert kifagyott...én abszolút értem ha vkinek az android jön be jobban, és azoknak valszeg a galaxy tab a legjobb választás, de azért be lehet látni, ha vannak hibái, és az engadgetben ezt a tussolgatást nem szeretem (és ez nem csak a samsungos tesztekre vonatkozik). Ha 25 dolcsival olcsóbb lenne a tab, akkor sem azt vennék, mert nem jött be az android, tehát az obvious choice is elég túlzó szerintem...
-
bigand77
tag
Én már azt várom, hogy az engadget vmi kínai gagyira mikor süti rá, hogy simán olyan jó mint az ipad...ugyanezt eljátszották anno a galaxy tabbal is, nem lep meg, hogy az utódjával is el fogják. Kár, hogy a lottó ötöst nem ilyen egyszerű megnyerni
a samsung nagyon keményen nyomja a pr-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Micro Four Thirds
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Revolut
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest