- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stunts666
őstag
Én úgy érzem, hogy még Tablet piac nincs igazán. Apple mindig is jól fogyott. Viszont egy átlag felhasználónak, például a HTC a mobiltelefonok terén szinten teljes "élvezetet" nyújt. Oké, hogy telepítve van nekem az Angry Birds Rio, Google Translate, Dropbox, Hír24, Barcode Scanner. De hidd el, hogy egy átlag felhasználó egy minőségi UI mellett (amiben szinte minden benne van) nem fog minden hülyeséget telepíteni, ezért nem minden az alkalmazásbolt. Játékot nem igazán játszom, ha imdb-t akarok nézni akkor egyszer megnyitom a böngészőben, utána automatán felkínálja. Ezért felesleges külön program. Ugyanaz folyik minden cég alkalmazásboltjában. Ha ép ésszel gondolkodik egy ember, akkor minek telepítsen egy GPS program mellé iránytűt mikor a GPS is megmutatja, hogy hol van észak...
Egy alap Androidra vagy a Samsung féle Androidra, minden hülyeséget telepíteni/eltávolítani kell, hogy élvezhető legyen. Viszont a Sense-vel nem érzem azt, hogy óra widgetet, naptár, vagy másféle programot kellene telepítenem azért, hogy ki tudjam használni a mobiltelefon adta lehetőségeket. Inkább kiadnék egy HTC Sensationért 150k-t mint egy Samsungért 130k-t.
Ui.: igen, én is kipróbáltam launchereket de valahogy mindig visszahúzott a szívem a Sense-hez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED monitor topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest