- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
válasz
Black Dragon #16 üzenetére
Multkor olvastam valahol az volt benne hogy a következő gépekben már lesz flash kíváncsi leszek remélem így is lesz de mondjuk engem nem nagyon érdekel nincs rá szükségem.
-
talamasca
senior tag
válasz
Black Dragon #10 üzenetére
Ez eddig is így volt, és marad is így.
A többi cég "majmolja" az Apple-t, csak mindig a hardveres részt erőltetik, pedig nem ott buknak el.
Amint beérik az elöző generációt már jön is az új. Lassan már sajnálom őket! -
jacis
nagyúr
válasz
Black Dragon #10 üzenetére
Szerintem az új 3.0-ás Androidos táblagépek már vannak olyan jók mint az iPad. Talán az árazásuk van egy kicsit elmászva a valóságtól.
Én nagy Apple fan voltam, de a flash tartalmak hiánya miatt át kellett ülnöm az Android szekerére.
Szerintem egy tab-nak jelenleg a net az éltető ereje. Én is most tervezem egynek a beszerzését, de iPad-ban nem is gondolkodom (annak ellenére, hogy annyira egyben vannak a termékeik meg a szoft. is), mert a flash hiánya annyira érzékeny pont SZÁMOMRA.
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest