Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
válasz
d@minator #175 üzenetére
Talán figyeli az Apple a tartalmat és az alapján osztályoz?
Ebben az esetben nem tartalmat figyel, hanem gyakoriságot. Akinek a legtöbb üzenetet írtad, vagy legtöbbet hívtad, az lesz legelöl - elméletileg az eddigi megfigyeléseim alapján. Bár én már kikapcsoltam a funkciót, mert lassabban hozza fel a Multi képernyőt, és nekem sokkal kézreállóbb a Notification Center-be betenni egy Favorites widgetet.
(#178) Mister_X: Jé, működik a predikció?
Működik bizony, és meglepően jól, de ez már korábban is ment. Most már csak szóban (Siri) kellene működnie
-
ZooLee
senior tag
válasz
Stanchore #163 üzenetére
Mail app-ban nem tudja valaki, hogy tudnám azt beállítani, amit a képeken is látni, hogy a balra legyintésnél megjelenjen a "törlés" lehetősége? Most jelenleg a Továbbiak - Jelölés - Arch. lehetőségek vannak. A legyintés beállításainál most "jelölés"-en van és csak "semmi"-re tudnom átkapcsolni.
Touch-ko írta az egyik megoldást a törlésre, a másik a Beállítások -> "Mail, kontaktok, naptárak" -> Az adott postafiók -> az adott e-mail cím (a postafiók neve) -> alul a haladó beállítások, és ott van a "törölt üzenetetk áthelyezése a következő helyre" kiválasztása, Archív helyett törölt. Utána visszalépni, és a jobb felsőben a "Kész"-re kattintani. És így nem a kék "Archiválás", hanem a piros "Törlés" jelenik meg a jobbra legyintésnél.
-
ZooLee
senior tag
válasz
buvartacsko #111 üzenetére
Inditsd újra az üzenetek appot. Nem tudom miért csinálja ezt, random kiszürkül bizonyos helyeken.
Bingó
Köszi, így már megy.
(#112) Chal: Az érdekes, mennie kéne az üzeneteknél is. A speech2text feldolgozás viszont szerveroldalon történik, szóval ahogy írták is az imént, kell hozzá net, esetleg ezt ellenőrizd (bocs ha már túl vagy rajta).
Köszi, ez is megvolt, ahogy látszik följebb némi bogár került a rendszerbe.
Előfordul jobb helyeken is.
Egyébként meglepően jól működik a diktálás, nagyon jó a felismerési arány. Kíváncsi vagyok, hogy autóban hogyan fog ez működni, mert rendszerint onnan szoktam sok mindent elintézni, nekem ez sokat dobhat a használhatóságon.
Egyébként Siri is elég jó, (események, emlékeztetők egyebek felvétele) csak mindig hülyén érzem magam, hogy angolul kell társalogni a nénivel... -
ZooLee
senior tag
-
ZooLee
senior tag
Akkor ez kb. olyan, mint pl. az SGS5-nél, hogy automatikus módnál is lehet +/-10%-ot állítani a csúszkával a kezdőértékhez képest.
Nem egészen, a csúszkával a minimumpontot határozod meg, vagyis ha beállítod 50%-ra, akkor lehetsz bármekkora sötétben, nem fogja a képernyő megvilágítását 50% alá csökkenteni.
Én viszont ezt a részt nem egészen értem:
"Ameddig nem gépelünk be semmit, addig a küldés gomb helyett egy mikrofont láthatunk. Ez sem véletlen, az Apple ugyanis már a hangjegyzetek továbbítását is engedélyezte. Az ikonra rányomva azonnal elkezdhetünk beszélni, amit természetesen rögtön rögzít a szoftver, majd felfelé elhúzva ujjunkat elküldeni, oldalra legyintve pedig törölni tudjuk a felvételt. A felismerés elég jó hatásfokkal történik, magyarul a legtöbb szót megérti, ráadásul az írásjeleket is ki lehet mondani, így teljes értékű szövegek bevitelére adódik lehetőségünk."
A két rész üti egymást, az első, amikor a beviteli mező melletti mikrofonra nyomok, akkor egyszerűen rögzíti a szöveget, és azt küldi el, nem értelmez semmit. Amiről az utolsó mondat szól, az teljesen más, az a diktálás, nem? Azt külön kell indítani. És egyébként az mitől függ, hogy a szóköz mellett mikrofon gomb aktív-e vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest