- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Jó de dokumentumok esetén ahogy erdoke már jelezte, van cloud share lehetőség. Azaz ugyan ahhoz a doksihoz több program is hozzáfér.
Zenékhez és filmekhez nem. Ez apple policy, nem véletlen a BT share tiltása.
megjegyzem az AVPlayer pl. nekem tökéletesen működik, 1080p filmeket is visz, több felirattal, legyen az beágyazott, vagy anélküli, több hangsáv sem probléma.
Az FLV egyedül amit eddig nem evett meg.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
ronda
aktív tag
Köszi a válaszokat. Akkor még most sem lesz iphone-om. Pedig ez a 6-os egész megtetszett...
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
erdoke
titán
-
ronda
aktív tag
Sziasztok! Ha másolok a telefonra zenéket, filmeket, azt még mindig csak az a lejátszó látja ami alá bemásolom és ha másik lejátszót is használok, akkor az alá a másik alá is be kell másolni, vagy elég ha egy példányban van a telefonon és azt akár 3 másik lejátszó is látja?
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
erdoke
titán
válasz logitech25 #196 üzenetére
Nem biztos, hogy a kettő között van összefüggés. Hálózati beállításokat nulláztad már?
A legjobb aláírás a héten
-
logitech25
tag
sziasztok
lenne egy kis problémám1-hete frissítettem az i5s készüléken IOS 8.0.2-re es ma mar nem tálal hálózatot :/
valaki találkozott ezzel a problémával ??"Ha természetes módon élsz, sosem leszel szegény, de ha a képzelgések szerint, sosem leszel gazdag."
-
Mister_X
nagyúr
Mindenkinek azt az operációs rendszert, pontosabban eszközt, kell választania, ami az ő igényeit kielégíti. Lehet, hogy az Android alatt lehet PC-t távvezérelni, TV-n csatornát váltani meg légnyomást mérni (megfelelő készülékkel persze), míg valakinek az a fontos, hogy kapjon egy értelmest telefont optimalizált és funkciódús (out-of-box) oprendszerrel, amire biztos ki fognak jönni a frissítések három évig.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
moli.hu
őstag
"""a két operációs rendszer sosem lesz azonos, ezért felesleges is belemenni abba, hogy melyik miért jobb vagy rosszabb a másiknál."""
?!
nem pont ez az egyetlen indok, amiert szukseges belemenni abba, hogy mik a kulonbsegek?
hisz ha azonosak vagy idovel azonosak lennenek, akkor mi a francert gondolkodnank el azon, hogy melyik jobb, hisz nem jobb, mert az elobb ki lett jelentve, hogy ugyanolyanok lesznek! de ha nem ugyanolyan, akkor pont ellenkezoleg!
kar ezert a lezarasert.[ Szerkesztve ]
-
pomk
őstag
iPhone 5, iOS8.0 esetén befolyásolja valami azt, hogy híváskor a kontakthoz berakott kép teljes képernyőben jelenik meg pár gombbal, vagy csak a jobb felső sarokban kis kép jelenik meg a 6 gombos verzióban. Mind kettő kontakt a kedvencek között van.
-
erdoke
titán
válasz szucsy89 #186 üzenetére
Elsősorban a Helymeghatározás beállításait, beleértve legalul a rendszer szolgáltatásokat is. Az akkumulátor használatnál már mutatja, mi mennyit evett, az alkalmazás listát érdemes ez alapján végigfuni, a rendszernél pedig kilőni mindent, amire nincs nagy szükség.
-
szucsy89
tag
iOS 8 óta sokkal rosszabb lett az akkuidőm... valakinek hasonló gondja? (i5)
-
Stanchore
senior tag
válasz Stanchore #173 üzenetére
Megtaláltam, ha valakit érdekel, Családi App megosztás:
App store-ban az Updates Purchased menüjébe bekerültek a családi megosztásban lévő tagok, a nevükre kattintva látjuk az összes vásárlásukat / letöltésüket. Ahogy a saját vásárlásainknál, itt is egy felhőt mutat az ár helyén.
Origin / Steam: Stanchore
-
d@minator
addikt
Ezek egyike sem kedvenc de figyelje a tartalmat az sem érdekel hanem az , hogy kitörölhetetlen.
(#179) ZooLee: Az egyiknek egy sms ment oda-vissza ezért is érdekes. Személy szerint nekem nem sokat hozott az iOS8. A Time Laps-ot a munkahelyen fel is tudtam használni de ez is kezdetleges semmi nem állítható benne. Ráadásul a végére lett egy 20 másodperces 66megás mov fájl ami nem kicsi.
A telefon ugyan nem lassú de laggol az új OS alatt így vissza lett téve a hetes.Pedig szentül meg voltam győződve, hogy ha nem lesz grafiakai változás akkor simán fog menni a 4S-en. Vajon van rá esély, hogy 4S-en jó lesz? -
MODERÁTOR
Érdekes lett az ios 8. Feltettem a nem éppen mai i4s-emre.
Pozitív tapasztalat, hogy a gépelés sokkal gyorsabb lett. Érdekes módon előzőben, a 7-esben sokszor előfordult, hogy elkezdek gépelni, nem történik semmi, majd elkezdi a billentyűk lenyomásának animációját, és elkezd gépelődni a szöveg, több másodperces késéssel. Le is szoktam a szifonról való emailezésről.
Na ez teljesen megszűnt, normális, reszponzív, gyors a gépelés. (A prediktív szótár továbbra is katasztrófa, de hát ez van.)Ami negatív tapasztalat, hogy néhány app megnyitási ideje megnőtt (ez lehet a külső gyártó hibája is). Ha sok app "fut", azaz nincsenek bezárva, csak a háttérbe tolva, akkor már anomáliák jelentkeznek, valahogy ezt a részt a 7-es (pláne a 6-os) jobban kezelte. Itt olyan 10 háttérben lévő app körül kell már mindenképpen erős belassulásra, vagy el nem induló következő app-ra gondolni. De eddig nem foglalkoztam az appokból való kilépéssel, most már kell.
Nagyon örülök a külső billentyűzetek lehetőségének, remélem lesz a swype-hoz is magyar szótár hamarosan.
-
ZooLee
senior tag
válasz d@minator #175 üzenetére
Talán figyeli az Apple a tartalmat és az alapján osztályoz?
Ebben az esetben nem tartalmat figyel, hanem gyakoriságot. Akinek a legtöbb üzenetet írtad, vagy legtöbbet hívtad, az lesz legelöl - elméletileg az eddigi megfigyeléseim alapján. Bár én már kikapcsoltam a funkciót, mert lassabban hozza fel a Multi képernyőt, és nekem sokkal kézreállóbb a Notification Center-be betenni egy Favorites widgetet.
(#178) Mister_X: Jé, működik a predikció?
Működik bizony, és meglepően jól, de ez már korábban is ment. Most már csak szóban (Siri) kellene működnie
[ Szerkesztve ]
-
asysoft
aktív tag
Természetesen látja az SMS-ek tartalmát az iOS, és úgy-ahogy értelmezi is. Még iOS7-nél tűnt fel, hogy egy "holnap ebéd!" üzenetet "kattinthatóvá" (mi erre a jó szó?) tett, automatikusan felajánlva a következő nap délre szóló emlékeztető létrehozását. Kicsit játszottam még vele, vacsorát is felismeri
-
addikt
válasz d@minator #175 üzenetére
Az apple nem látja az SMS-eid (tudom, magas labda, de maradjunk annyiban, hogy csak annyira látja, mint elvben bármelyik mai telefonon bármelyik gyártója/OS fejlesztője). Egyébként a favorits listád tagjait is kiteszi oda, ha balra húzod akkor kedvencek, a default nézetben pedig azok akikkel a legutóbb beszéltél/sms-eztél, ami jobbra scrollozható. De írja is felette apró betűkkel hogy honnét szedi őket (favorits/presents).
[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
"A Főgombot kétszer lenyomva bármikor megjelenítheted a multitasking-kezelőfelületet. Újdonság, hogy a tetején látható azoknak a képe, akikkel a közelmúltban beszéltél, jobbra legyintve pedig a kedvenc kontaktjaidat hívhatod elő." - Olvasható ez az Apple magyar oldalán ami nem igaz. Olyat is behozott akivel egyáltalán nem beszéltem csak sms-t váltottam. Ami külön érdekes, hogy azokat tette ide akivel a legszemélyesebb hangvételű sms-t váltottam. Másokat meg nem. Talán figyeli az Apple a tartalmat és az alapján osztályoz?
A másik dolog, hogy nem is törölhetők ezek az előzmények csak a funkció teljes kikapcsolása segített. -
V.Zoltán112
tag
Hiàba telepítettem újra, 15 zeneszamot mutat az összesítés és mindig eltűnik 5 zeneszám. Pedig megvannak az iTunes purchased-be, de miután letöltöm eltűnnek. Ezek a zenék amúgy időrendben utoljára voltak letöltve, de erre az iDevice-ra csak és magyar kontóval! Mit tegyek?
Már nagyon unom! -
addikt
Ez megvan, de a mobilarénás videóban tök jól látszik, hogy diktálásnál is értelmezi a szöveget, mert a leírt szavak van amikor utólag változnak meg a mondat kontextusának megfelelően.
Ez nem ugyanaz mint amit a Siri tud. Ez csak a Nuance magyar részlegének (volt Recognita) a műve. Egy komplexebb értelmezés ennél jóval bonyolultabb. Sajna nagyon távol van egymástól egy nyelvtanilag is korrekt speech-to-text megvalósítás, meg az hogy "Hé Siri, tervezz nekem útvonalat. Győrbe szeretnék menni!"
-
ZooLee
senior tag
válasz Stanchore #163 üzenetére
Mail app-ban nem tudja valaki, hogy tudnám azt beállítani, amit a képeken is látni, hogy a balra legyintésnél megjelenjen a "törlés" lehetősége? Most jelenleg a Továbbiak - Jelölés - Arch. lehetőségek vannak. A legyintés beállításainál most "jelölés"-en van és csak "semmi"-re tudnom átkapcsolni.
Touch-ko írta az egyik megoldást a törlésre, a másik a Beállítások -> "Mail, kontaktok, naptárak" -> Az adott postafiók -> az adott e-mail cím (a postafiók neve) -> alul a haladó beállítások, és ott van a "törölt üzenetetk áthelyezése a következő helyre" kiválasztása, Archív helyett törölt. Utána visszalépni, és a jobb felsőben a "Kész"-re kattintani. És így nem a kék "Archiválás", hanem a piros "Törlés" jelenik meg a jobbra legyintésnél.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
Jelzeném, hogy még mindig figyelem alatt van a topik.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Stanchore
senior tag
Mail app-ban nem tudja valaki, hogy tudnám azt beállítani, amit a képeken is látni, hogy a balra legyintésnél megjelenjen a "törlés" lehetősége? Most jelenleg a Továbbiak - Jelölés - Arch. lehetőségek vannak. A legyintés beállításainál most "jelölés"-en van és csak "semmi"-re tudnom átkapcsolni.
Másik kérdésem, a családi megosztásnál, ha veszek egy appot, akkor azt hogy tudom megosztani egy másik taggal, aki benne van körben? Nekem úgy tűnt volna logikusnak, hogy a storeban neki egy felhőt mutat az ár helyett, de nem, ugyanúgy írja mennyiért tudja megvenni.
Origin / Steam: Stanchore
-
Mister_X
nagyúr
Én addig nem frissítem fel az Airem, amíg minden rejtett disznósága javításra nem kerül a rendszernek. Továbbá szívesen láttam volna egy részleget, ami kitér a Metal API előnyeire - már az AppStore is a képembe tolja, hogy milyen jó is lesz nekem a Metalra optimalizált játékokkal.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Gusztáv
addikt
Ez megvan, de a mobilarénás videóban tök jól látszik, hogy diktálásnál is értelmezi a szöveget, mert a leírt szavak van amikor utólag változnak meg a mondat kontextusának megfelelően. Így azért elég felemás a dolog, ez akkor ütne hatalmasat, ha SIRI is működne magyarul.
Laci
-
Touch-ko
őstag
válasz V.Zoltán112 #156 üzenetére
Eltunnek?
Ezt hogy erted?
Egyik pillanatban meg fennt van, a masikban mar nincs?Ellenorizd le a Settings/Usage/Storage menuben, hogy a listaban vannak-e. Ha a telefonodon rajta vannak, akkor ott megtalalod oket. Ha nincs akkor csinalj egy factory resetet. Ne felejts el backup-olni elotte!
-
V.Zoltán112
tag
Sziasztok!
Telepítettem számítógépről az iTunes segítségével az iOS8-at iPhone 4s 8gb készülékemre és az iTunes vásárlásaim folyamatosan eltűnnek. Hiába töltöm le őket az iTunes-ból újra-meg újra, eltűnnek. Mi lehet a baj. Nem egyszerre tűnnek el, hanem fokozatosan. És csak a CD-ről átimportált zenék maradnak meg. SOS
-
dane
senior tag
Nekem nagyon tetszik az IOS8, csak sajnos telepítés után brutál módon merült az akkum. Próbáltam restore-t, mindent... Nem bírt ki egy napot (3-4 óra készenlétet írt és 1 óra 45 perc használatot amikor kikapcsolt.). Az is lehet hogy egy nem ios8 kompatibilis app húzta, nem tudom megmondani, nem derült ki. Ráadásul az új app szintű akku használat kijelzés sem mutatott semmi extra dolgot. Vissza tettem a 7.1.2-t, szerencsére még elérhető volt pár napja. Most egy kicsit tartok a 8-tól mert ugye már nem lesz opció a 7-et visszarakni, továbbá a tegnapi 8.0.1 szívás sem tett jót a dolognak.
-
joey04
titán
Az Apple legújabb generációs operációs rendszere nem hoz akkora változásokat, mint elődje
szerintem sokkal nagyobb változásokat hoz. az iOS 7 csak azért tűnik nagyobb újításnak, mert teljesen új designt hoztak be. vagyis skint, mert a funkciógombok és minden más a helyén maradt.
-
mrlujoak
veterán
válasz buvartacsko #129 üzenetére
...és ez a visszavont gyors javítása, vagy az, amit visszavont az Apple?
"Frissítés: a tömeges felhasználói jelzések után az Apple visszavonta az iOS 8.0.1-et. A Re/code-nak nyilatkozó szóvivő azt mondta: nagy erőkkel vizsgálják, hogy mi történhetett."
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Csapoati
nagyúr
válasz MortalVenoM #146 üzenetére
Azért túl se kell gondolni meg ragozni ezt.
#144: Ja, arra valóban jó.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
MortalVenoM
tag
válasz MortalVenoM #128 üzenetére
már neve is van a featurenek: #bendgate
igazán jöhetne róla 1 cikk...
-
erdoke
titán
válasz buvartacsko #136 üzenetére
Már fel se kínálja, úgyhogy valami csak nem volt kóser.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Misi1979 #142 üzenetére
Ugye azt tudod, hogy ez milliószor rombolóbb a szemed számára, mint a fehér háttéren a sötét betű? Én 4 másodpercig néztem most és máris fáj a szemem tőle. Gyengénlátóknak jól jöhet mondjuk, ezt aláírom.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Misi1979
őstag
Nekem ipad-en ez a funkció tetszik nagyon (gyorsgombot is csináltatnék neki, mondjuk könyvolvasó-mód):
Szürkeárnyalat ÉS Színinvertálás bekapcsolva így néz ki ipad mini retinán:
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Csapoati
nagyúr
Nem öltönyzseb, hanem az öltöny nadrágjának bal első zsebe, és a lábizmaid kicsit könnyebben fejtenek ki akkora erőt, mint az ujjaid. Tény, hogy szerintem sem dealbreaker a dolog (lehet tokban is tartani pl), de ettől még baki, mert a többi telefonról nem igazán érkezett olyan hír, hogy zsebekben elgörbülnének. Korrigálásra lehet szükség a gyártásnál, de az is lehet, hogy lenyelik a békát és majd csak a 6+S-nél javítják csak ki a dolgot (keményebb alumíniumötvözet, vastagabb keret).
-
addikt
Nagyon meggyőző lett a diktálás része az új rendszernek, de vajon ezek után mi gátolja meg azt, hogy a SIRI értsen magyarul?
Sajna a diktálás és az értelmezés nem egy és ugyanaz. Az első csak karakterekké alakítja a hangot (speech-to-text), a második meg ugye egy szerveroldali AI-val értelmezi is, tehát a Siri tulképpen egy kétkomponensű dolog, ebből az egyik támogatja már a magyar nyelvet. És sajnos a másik az ami bonyolultabb, és több pénzbe kerül
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Meghajlott csak azért mert zsebben volt, ráadásul öltönyzsebben? Uri Geller nyomott utoljára ilyesmit...
Ráadásul mindezt úgy tudtak reprodukálni, hogy egy életerős férfi az erőlködéstől remegő kezekkel, meg a homlokán dagadó erekkel kétkézzel izomból meghajlítja?Nekem nem tetszik az i6-os mérete, a kisebbé se, de ha netán mégis ráfanyalodnék, az biztos hogy a fenti baromság nem tartana vissza egy percig sem.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #135 üzenetére
Többen is panaszkodtak rá pedig, szóval ez nem csak a sajtó által felfújt hír. A "sértett fan" jellegű offos részre pedig csak annyit tudok reagálni, hogy: nem, minden nagyobb gyártónál hallani a bakikról, lásd Sony-k beázása, Samsungok kigyulladása, de ugyanígy van a szoftveres bakiknál is, lásd: LG G3 - akadások, stb).
#136: Nyilván nem jön elő mindenkinél, de mondjuk aki létfontosságú hívásokat akar intézni pl az elkövetkező pár napban, az gondolja meg azért a frissítést.
-
tDr1v3r
veterán
válasz metalstorm #134 üzenetére
A kinézet pont a működés része. Ha a kinézet nem megfelelő a felhasználó számára, már nem is működik a telefon rendeltetése szerint.
Szubjektív dolog ez, nem akarok vitába szállni vele, ez a véleményem.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Csapoati #131 üzenetére
A "sajtó" csak arra repül rá, ha az Apple-t lehet csépelni, ez a hír.
A hírt valóban csak átfutottam, nem olvastam el alaposan, ez az én hibám, ellenben eléggé nehezen hihetőnek tartom, hogy a linken a második képen látható állapotot első zsebben hordott telefonnal elő lehet idézni normál körülmények között.
(#133) MortalVenoM: Nem olvastam el alaposan a linkelt hírt, my bad.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
metalstorm
aktív tag
Tiszteletem! Nem a kinézet aki általában kellene hogy érdekeljen egy felhasználót hanem a müködés! És az Apple rendszerei egyszerüen müködnek! Nekem egy lassan 4 éves filléres androidos telóm van, viszonylag új - persze főzőtt - rendszerrel. Semmi bajom vele, de ha egyszer tudnék venni egy 4S-t, boldog lennék. Hála istennek jönnek az újjak, igy pár év és nekem is elérhető lesz! És aminek örülök, egyáltalán nem tetszik se az Iphone 5,se az új! Szeretem ha egy telefon kényelmesen elfér....
-
MortalVenoM
tag
válasz bLaCkDoGoNe #130 üzenetére
ezt sikerült elég sajátságosan értelmezned... ne google fordítót használj
-
Gusztáv
addikt
Nagyon meggyőző lett a diktálás része az új rendszernek, de vajon ezek után mi gátolja meg azt, hogy a SIRI értsen magyarul? Ezt a funkciót minden készülék megkapja, mire felmegy az iOS 8, vagy csak az újabbak?
Laci
-
Csapoati
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #130 üzenetére
Az a baj, hogy az első zsebben lévő készülékre nehezen lehet ráülni. I left at 10am with the iPhone in my left FRONT pocket of my suit pants. (ja és öltönynadrág, nem répanaci vagy rottyantós reppergatyó)
Majd az ezutáni szériákat jobban megerősítik. Amúgy az az érvelés, hogy a többi is hajlik/törik stb., csak azért nem állja meg a helyét, mert arra is rárepülne a sajtó (lásd a nem márkás pótakksis S4, amelyik leégett, stb).#129: Én ezzel is várnék még pár napot, ill. egy új frissítést: Update: It appears that there is an issue with iOS 8.0.1 causing cellular service to be disabled. Many early installers are reporting "No Service" messages after updating. There are also reports of problems with Touch ID.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz MortalVenoM #128 üzenetére
Milyen meglepő, ha ráülnek egy készülékre, akkor az elhajlik, jééééé...
Inkább az a figyelemre méltó, hogy a meghajlás ellenére sem roppant meg a kijelző."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
buvartacsko
addikt
Kijött a 8.0.1.
-
MortalVenoM
tag
a kijelzőhajlítás is io8 fícsör?
-
janos1988
addikt
válasz FazekasOS #125 üzenetére
Ő csak általánosított, de joggal. Sajnos ti vagytok (sokkal) kevesebben. De tény, hogy a szifon termékek egyelőre még erősen presztízstermékek kis hazánkban.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Csapoati
nagyúr
Én egyébként a családi megosztást tartom a legjobb ötletnek, ez nagyon nagy húzás! Végre valaki felfogja (illetve... gazdaságilag lenyeli a veszteséget), hogy azért az úgy nem annyira okés, hogy papának-mamának mindent kétszer kelljen megvennie. Főleg zenéknél cinkes ez így.
-
qky
tag
Sziasztok!
Ha zárolt képernyőnél becsörög valaki és én azt a lezáró gomb kétszeri megnyomásával kinyomom, akkor a nem fogadott hívás ott marad a lezárt főképernyőn vagy sem?
Ez a 6.x.x verziókban működött, ám a 7.0 már elvette ezt a lehetőséget.
Azóta, ha vissza akarom hívna akit kinyomtam, kénytelen vagyok feloldani a telefont és az előzményekből visszahívni.előre is köszi a választ
40512 - 3,5k/db (2 db)
-
KeFe
tag
"Amúgy lehet arra gondol, ami a főképernyőn van. A x B programok, alul a 4 ikonos dokk + mappák."
Igen természetesen erre gondoltam, mert az ikonok átrajzolását nem igazán nevezném fejlesztésnek
A kedvencem az amikor a 25cm képátmérőjű ipad közepére kihány 3 x 3 azaz kilenc darab másfél centis ikont egy mappa megnyitása esetén. Mert a paraszt ne dönthesse el hogy milyen kezdőképernyőt akar. Ezt kapja, szokjon hozzá és szeresse meg. -
Totheground
addikt
"Nem hoz akkora változásokat"
Ja, csak nagyobbakat és fontosabbakat.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
addikt
Én csak azt sajnálom, hogy nem lehet kombinálni Sirinél a dolgokat. Tehát ha azt mondom neki hogy "hey Siri, take a note", akkor ugye megérti, és várja hogy mit diktálok a note-ba. Csakhogy angolul várja Miközben a Note app-ban a mikrofonra nyomva lehet magyarul diktálni. Lehetne erre egy opció, ahol a kiadott parancsokra és a diktált adatokra külön lehetne nyelvet állítani.
Persze ez csak addig gond, amíg nem tanul meg Siri magyarul, talán egyszer erre is sor kerül
-
ZooLee
senior tag
válasz buvartacsko #111 üzenetére
Inditsd újra az üzenetek appot. Nem tudom miért csinálja ezt, random kiszürkül bizonyos helyeken.
Bingó Köszi, így már megy.
(#112) Chal: Az érdekes, mennie kéne az üzeneteknél is. A speech2text feldolgozás viszont szerveroldalon történik, szóval ahogy írták is az imént, kell hozzá net, esetleg ezt ellenőrizd (bocs ha már túl vagy rajta).
Köszi, ez is megvolt, ahogy látszik följebb némi bogár került a rendszerbe. Előfordul jobb helyeken is.
Egyébként meglepően jól működik a diktálás, nagyon jó a felismerési arány. Kíváncsi vagyok, hogy autóban hogyan fog ez működni, mert rendszerint onnan szoktam sok mindent elintézni, nekem ez sokat dobhat a használhatóságon.
Egyébként Siri is elég jó, (események, emlékeztetők egyebek felvétele) csak mindig hülyén érzem magam, hogy angolul kell társalogni a nénivel...[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz cintula187 #113 üzenetére
Lövésem sincs, nem is hiszem hogy ennek van neve, egyszerűen így csinálták meg, gondolom ült egyszer fölötte valaki pár órát, és rájött, hogy szopás ha ide-oda ugrál bárhol érinted meg.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz cintula187 #113 üzenetére
Diktálás?
-
addikt
válasz cintula187 #105 üzenetére
Egyetértek, sokkal jobb megfogni a slidert, és húzni, mintsem a tömpe ujjakkal próbálkozni eltalálni fél percre pontosan a dolgot azon a kis vonalon. Általában ennek az a vége a legtöbb ilyen lejátszónál, hogy ide-oda ugrál a dolog, persze olyan helyre ahova nem akarja az ember, és utána már az eredeti pozíciót se tudja megtalálni.
-
ZooLee
senior tag
Be kell hozzá kapcsolni a Sirit, akkor jelenik csak meg a billen. a mikrofon button.
Az OK, bekapcsoltam már korábban, ott is van, de fehér, nem aktív, nem tudom
sehol semhasználni!Szerk: Bocsi, Üzeneteknél nem tudom használni, mailben, emlékeztetőknél megy.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"A fénnyel kapcsolatban az expozíciót, a kiemelést, az árnyékot, a kontrasztot és a fényerőt változtathatjuk meg."
A "highlight" magyar megfelelője itt a "csúcsfény".
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
lum520
csendes tag
Köszönjük a cikket Legendd, nekem nagyon tetszett, összeszedett.
Szerintem jó irányba haladnak almáék. Persze vannak évek óta fennálló igények, amik még mindig nem lettek kielégítve és talán nem is lesznek, de ezek a módosítások mind csak növelik a felhasználói élményt. -
cintula187
addikt
Nem tudom mennyire OFF. Nekem anno volt 1st gen Ipod touch om. Abban (gondolom az iphone is megkapta ezt) iszonyatosan tetszett, hogy a számok hallgatásánál úgy tudtam keresni a track -en belül hogy ha rajta tartottam az újjam a képernyőn attól függően mennyire mozdítom el függőlegesen olyan gyorsan ment előre hátra. Ez főleg hosszú mixeknél tetszett. Na aki ilyen androidra is elérhető zenelejátszó progit javasol, azt megköszönöm.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest