Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
(#13) Edenyke:
Azért az az Android 1G-n a jelenlegi állapotában egy szemét, és nem is várható, hogy fogják még frissíteni.(#24) anubys1984:
Úgy rémlik, hogy 10$ lenne az ára, de simán megeszi a más forrásból leszedett hivatalos verziókat is. Ritka, de van még a neten, én is elraktároztam magamnak egy 3.1.3-as és 3.1.2-es IPSWt ha restore-olni kéne. Amúgy ha nem 1.x van az 1G-s Touchodon, akkor ennek egyszer már meg kellett történnie a tieddel is, mert a 2.0 is fizetős volt. Edenyke jól mondja, 2.0 előtt úgy rémlik, hogy a Mail, a Stocks, a Maps, a Weather és a Notes alkalmazások fizetősek voltak. Alapból eléggé buták voltak a mai szintjükhöz képest.Cikkhez:
Nem tudom, hogy ez-e az oka, de nekem iTunesból sem rakja fel az alkalmazásokat most. Legutóbb vagy 2 hónapja próbálkoztam, akkor még tudtam őket frissíteni. Ma akartam frissíteni a facebookot, erre nem engedte. Gondoltam leszedem és akkor már a frisset rakja fel, erre semmit sem rak fel. Az Installousból kellett leszednem egy 4.0 előtti verziójút, hogy legyen valami
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest