Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
(#13) Edenyke:
Azért az az Android 1G-n a jelenlegi állapotában egy szemét, és nem is várható, hogy fogják még frissíteni.(#24) anubys1984:
Úgy rémlik, hogy 10$ lenne az ára, de simán megeszi a más forrásból leszedett hivatalos verziókat is. Ritka, de van még a neten, én is elraktároztam magamnak egy 3.1.3-as és 3.1.2-es IPSWt ha restore-olni kéne. Amúgy ha nem 1.x van az 1G-s Touchodon, akkor ennek egyszer már meg kellett történnie a tieddel is, mert a 2.0 is fizetős volt. Edenyke jól mondja, 2.0 előtt úgy rémlik, hogy a Mail, a Stocks, a Maps, a Weather és a Notes alkalmazások fizetősek voltak. Alapból eléggé buták voltak a mai szintjükhöz képest.Cikkhez:
Nem tudom, hogy ez-e az oka, de nekem iTunesból sem rakja fel az alkalmazásokat most. Legutóbb vagy 2 hónapja próbálkoztam, akkor még tudtam őket frissíteni. Ma akartam frissíteni a facebookot, erre nem engedte. Gondoltam leszedem és akkor már a frisset rakja fel, erre semmit sem rak fel. Az Installousból kellett leszednem egy 4.0 előtti verziójút, hogy legyen valami
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Google Pixel topik
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem lesz Xiaomi 16
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Trollok komolyan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iPhone 16 Pro Max 512 GB GARI: 2028.06
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest