- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
(#13) Edenyke:
Azért az az Android 1G-n a jelenlegi állapotában egy szemét, és nem is várható, hogy fogják még frissíteni.(#24) anubys1984:
Úgy rémlik, hogy 10$ lenne az ára, de simán megeszi a más forrásból leszedett hivatalos verziókat is. Ritka, de van még a neten, én is elraktároztam magamnak egy 3.1.3-as és 3.1.2-es IPSWt ha restore-olni kéne. Amúgy ha nem 1.x van az 1G-s Touchodon, akkor ennek egyszer már meg kellett történnie a tieddel is, mert a 2.0 is fizetős volt. Edenyke jól mondja, 2.0 előtt úgy rémlik, hogy a Mail, a Stocks, a Maps, a Weather és a Notes alkalmazások fizetősek voltak. Alapból eléggé buták voltak a mai szintjükhöz képest.Cikkhez:
Nem tudom, hogy ez-e az oka, de nekem iTunesból sem rakja fel az alkalmazásokat most. Legutóbb vagy 2 hónapja próbálkoztam, akkor még tudtam őket frissíteni. Ma akartam frissíteni a facebookot, erre nem engedte. Gondoltam leszedem és akkor már a frisset rakja fel, erre semmit sem rak fel. Az Installousból kellett leszednem egy 4.0 előtti verziójút, hogy legyen valami
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged