- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
#06658560 #284 üzenetére
Kopi31415 első és utolsó figyelmeztetése itt a fórumon egy hét napos eltiltás formájában, több nem lesz, legközelebb automatikus végeleges kitiltás következik.
Rolcsi20 harmadik figyelmeztetése a fórumon, így két ideiglenes tiltás után ezúttal végleg kitiltva.
Energie23 szintén kitiltva - Rolcsi20 másodnickje.
p
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
#06658560 #284 üzenetére
most az 1szer jöhetne erre 1 admin h ne csak engem bannoljanak káromkodásért meg "minősíthetetlen szóhasználatért" te geciláda fasszopó kis köcsög, holnap este ráérek, találkozunk? ez már azért nekem is sok, eleget nyeltem eddíg is hogy szépen eltűrtem a gennyládábbnál genyládább megjegyzéseket, 1szer nálam is betelik a pohár, amikor ilyen kis fasszopók a szaros 40kg-jára it veri a nyálát, kis buzi geci, remélem ráérsz holnap. eddíg türelmes voltam.
mod: tom h tiltás jön de nem érdekel már, 1 olyan oldalon ahol állandóan engem kell bannolni és mások meg ugathatnak mint a fábaszorult féreg. szánalmas.de holnap kopi barátom megkapja a beosztását azt garantálom
[link]
és 1 ilyen kis faszkalap ugat nekem, ezt már nem hiszem elez mekkora lol, szájbergyerek.
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
#06658560 #144 üzenetére
na mondjad kopika ebbe most mi nem tetszett? amúgy az árbevétel javarésze gamerpc és szerverprocikból jön össze, nem abból hogy kib@szott nagy cégnek adnak 100csúcs procit mert oda kell akkora kapacitás 1-1 számolási művelethez....számold azt hogy a világon legyen minden 2.lakásba 1pc, és még ott vannak a munkahelyek/irodák stb....ahova nem 200ezres procik mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bittorrent topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- KONZOL beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest