- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
csak firkantottam valamit
, miért kell ezen kiakadni ?
A lényeg az hogy miért nem lehet kiadni 1 generációt ami legalább 2 évig szolgál. Nem értem ki bírja ezt anyagilag.?
Én örvendezek csak szeretek aktuál maradni pc fronton, de most mire össze raktam 1 életképes 1150 es configot , jön az 1151-es.
Persze most lehet azt mondani hamarább kellett volna váltani .De most legalább tudom hogy jön ez aztán gyűjtök lecserélem frissében aztán remélem 2 évig nem nagyon jönnek 7-8. generációval. -
Sinesol
veterán
Nem mondtam hogy uj játékok. De akkor is grafikailag megterhelő játékok, az emberek 90 százaléka nem ilyenekkel játszik, hanem Dota 2-vel, Lollal, Starcrafttal, CS:Go-val. Inkább az lenne érdekes, hogy ezekhez a játékokhoz elég-e pl a Full HD fix 60fpshez az igp.
Sok ismerősöm van akik ezekkel játszanak és ha kb fegyvert fognál a fejükhöz akkor se játszanának a szerintük unalmas AAA cimekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest