- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
t72killer #49 üzenetére
A magyarázat ez lehet, de szó sincs ilyesmiről a cikkben.
Másfelől ha ez a magyarázat, akkor sem a "pörgősebb hűtés" emészti fel "takarékosabb processzor jelentette fogyasztásbeli előnyt", hanem csak simán nem tudják a ráírt teljesítményt hozni az elégtelen hűtéssel ellátott példányok. Nyilván, ha nem futja ki magát, nem fog annyit fogyasztani sem. -
Z_A_P
addikt
válasz
t72killer #42 üzenetére
Mi volt a gond? Ha a CPU/IGP-teljesítmény hiányzott, megértem
A CPU es GPU teljesitmeny is. Most egy 6(!!) eves proci van a gepben, es az osszeset megeszi ebben a tesztben (I7-860 @ 3.6Ghz). Bar egy 2* gyorsabbat elfogadnek szivesen.
Kicsit huzva is van (ez laptopban kizart). Kellett volna uj VGA is (laptopban kizart). RAM is (laptopban dragabb es macerasabb, keves a slot). Ujabb vinyo (laptopba nem fert). Akartam HDMI kimenetet, laptopra nem lehet ha nincs gyarilag.
stb..stb...
A (szamomra) egyetlen elonyet, a hordozhatosagot, 3 ev alatt egyszer(!) vittem magammal, akkor is bulibol, mert szukseg nem volt ra. -
törölt tag
válasz
t72killer #37 üzenetére
Az első generáció is relatív gyenge volt, mert sok esetben egy Pentium 3 elverte, és az Athlonnál is gyengébb volt. A Northwoodot és a Prescottot pedig a (prescottal nagyjából egy időben megjelenő) Pentium M fele órajelen, harmad fogyasztással elverte, és akkor nem beszéltem még a pórnép számára elérhető Celeronokról, nekem volt egy 2,4 Ghz-es Northwood cerkám (nem én építettem a gépet...), 128 kbyte cache-el, na az igazi katasztrófa volt (kicseréltem egy 2,8 Ghz-es Pentiumra, de az sem volt az igazi).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest