- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
Én nem tudom , kis játékokra jók ezek, barátnőmnek vettem 1 alap kis lenovo laptopot (G50) ami nem olyan nagy szám ugyebár, de simán rayman legendsezik rajta, lol is fut, meg mobil játékok (árúházon keresztül letöltve)
szóval jól van az. Nem értem miért várja el bárki hogy csináljanak valami nagy vga-t , arra ott az amd , nv , szerintem nem is erőlködnek az intelnél, de annyira az amd-nél sem... -
trufa12
addikt
de ha jól olvasom jön a pce4.0....
meg már alap lesz a ddr4 kezelése a 1151 be szóval.. ha ebből következtetek (és ha nem mindannyian a fronton leszünkpl fél év múlva...) akkor köv évre már a játékok is igénylik ezeket vagy legalábbis jobb lesz ha alattuk lesz mintsem nem.
szóval játékok szempontjából lehet nem árt majd váltani,mondjuk jövőre rá érek szóval addigra meg a különbözetet össze gyűjtögetem így nem nagy dolog.
-
trufa12
addikt
Nem rég vettünk egy samsung telefont 2x4 magos proci van benne amit úgy használ hogy mikor erőforrás kell az erősebbet használja ha nem akkor a gyengébbet .
8 magos rendszer ha azt vesszük egy telefonba...
fejlődik a mobil piac....
Grafikailag meg mondjuk ott vannak a játékok mint pl 2010 ben v 11 ben mert van 1-2 mobil játék ami azért brutálul néz ki . -
trufa12
addikt
csak firkantottam valamit
, miért kell ezen kiakadni ?
A lényeg az hogy miért nem lehet kiadni 1 generációt ami legalább 2 évig szolgál. Nem értem ki bírja ezt anyagilag.?
Én örvendezek csak szeretek aktuál maradni pc fronton, de most mire össze raktam 1 életképes 1150 es configot , jön az 1151-es.
Persze most lehet azt mondani hamarább kellett volna váltani .De most legalább tudom hogy jön ez aztán gyűjtök lecserélem frissében aztán remélem 2 évig nem nagyon jönnek 7-8. generációval. -
trufa12
addikt
Ennyire hogy kelhet a pénz hogy mindjárt itt a 6... generáció......
-.- LOL 1 évbe 2ő.. hát aki milliárdos annak biztos jó hír, én nem tudom várjak a 6.ra v a 10.re ?:mikor lesz1 kis pihi leállás?
1-2évre hogy meg veszi az ember aztán úgy lehet vele nah enyém a csúcs a legfrissebb ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest